Къде сбъркахме?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
powerkroky
Re: Къде сбъркахме?
? 
Последна промяна от powerkroky на 10 авг 2010 17:28, променено общо 1 път.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
Сектор " В " ни дели,
terrel написа:Гуу написа:terrel написа:Лупи може да е всякакъв, но не сме били на 16-то място при него !
Ами дай да го върнем Лупи тогава, да направи още една "селекция", да станем шампиони със 17 точки и после...мисля, че се сещаш какво ще стане после. Минали са 2 кръга, а не 20, какви са тези драми ?
Е ще кажеш, че при Титан сме били шампиони ?
При Лупи поне се даваше пълен кредит на доверие на треньора.
Сегашната селекция се опасявам, че е доста по-слаба от времето на Лупи и в този случай не виждам смисъл от новопривлечените... ако ще са с подобни футболни качества, по-добре да се залагат на наши юноши.
Лупи го нема. Сега ще станете шампиони когато дойде мечокът Йоги
Gretna написа:Много хубав коментар е направил Милко. Много точен и дълбокомислен. Жалко, че масата ( око 99%) от "чорбарите" са прости и няма да могат да го разберат.
Впрочем Вие наистинали сте толкова прости. Не вярвам да има толкова прости хора като вас цесекарите.Както и да е.
Кой чорбар ще стане, щом Левски на върха застане.
Тате ми беше казал нещо когато бях малък.
"Чорбар се става по принуда не по желание"
Аз ви съжалявам истински. Вие сте морално изнасилени като малки и затова сега сте тая сган която сте. Не сте виновни.
Егати шизофренното изказване, ти не си добре, ако верно мислиш нещата, които говориш. Пич, толкова ми е жал за тебе, че дори не можах да ти се ядосам.
Гуу написа:terrel написа:Лупи може да е всякакъв, но не сме били на 16-то място при него !
Ами дай да го върнем Лупи тогава, да направи още една "селекция", да станем шампиони със 17 точки и после...мисля, че се сещаш какво ще стане после. Минали са 2 кръга, а не 20, какви са тези драми ?
Оф, нещата наистина сме ги обсъждали толкова много в последните теми, че няма накъде...
Аз искам да кажа на колегата Гуу - виж сега човеко, ако гледаме трезво и безпристрастно какво да кажем за сегашната "селекция" като себестойност ( щото като игра още нищо не сме видели от половината от тях, а другата половина се оказаха кекави нещо )...
Ти наистина ли смяташ, че "селекцията" на Люпи е по-скъпа от сегашните "покупки"
Не вярвам Кевин Амунике да е по-скъп от Уилям Тиеро, или пък Вуядинович да е струвал повече от Тибони да речем....
Или пък Хосе Гарсес да е бил привлечен за повече пари от Шеридън....
Единствено Ней може да е бил по-скъпопривлечен играч от сегашните...
Но поне предполагам сме на едно мнение, че Ней си заслужаваше парите, защото беше наистина сравнително добър централен нападател
Естествено е, никой нормален не ще Лупи да се връща, ама е вярно че не сме били на последно място след 2 кръга...
Всъщност май помня кога запоследно бяхме на последно място след първите 2-3 кръга на полузесона....
Това беше през сезона 1990-1991г. ако се не бъркам, тогава едни играчи на ЦСКА се взеха за големи звезди и спретнаха бойкот на Пената и той се видя принуден да подаде оставка....
Заради тези им действия тогава подарихме титлата на Етър, а тази година ако продължат още 1-2 кръга така отново друг ще е шампион
Не казвам че има бойкот защото най - малкото не мога да го докажа, или пък че Дочев не е за старши на отбора.
Автора като пита къде сме сбъркали - според мен е в начина на правене на селекцията.
Дочев дойде, но не той е този, който доведе и е искал новите попълнения....А дори и да е искал някой от тях, то далеч не всички и в голямата си част не тези, които му се доведоха....
Както сам той си каза - гледал ги от дискове, но не на живо...
Аз не съм чул някой от нашите успешни треньори като Пенев, Паро, Йешич или Стойчо да седне да гледа на дискове някого.....Идва, изкарва пробен период, преценяват му се качествата поне в една - две контроли и така....
Тук мога да вметна, че това което видях от Тибони срещу Черноморец беше пълна трагедия...Той не може една топка да спре като хората, изглеждаше ми напълно заблуден дърводелец, щастливо попаднал на футболен мач....Дано да бъркам, все пак това му беше първи мач и то като резерва....
Мисля, че това сгрешиха от ръководството - закъсняха със селекцията...
А закъсняха, защото много умуваха и за Дочев докато го назначат и така той не можа сам да си гледа и избере тези играчи, които сметне че биха му свършили работа....
Така нещата може и да станат, ама за мачовете с Академик и Калиакра....
А не се прави така!
Сигурен съм, че нещата ще тръгнат нагоре, просто трябва малко време за да се пообиграе състава, да се върнат контузените - тогава ще се подреди и титулярния състав!
Но не знам дали Дочев ще го има това време, защото не дай боже при следващия равен или загуба никой няма да го пита колко контузени и защо не е обигран състава а ще го питат пак за оставки и защо отбора е загубил.....
Ще бием видима и ТКЗС-тата и ситуацията ще се поуспокои...
САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Gretna написа:Много хубав коментар е направил Милко. Много точен и дълбокомислен. Жалко, че масата ( око 99%) от "чорбарите" са прости и няма да могат да го разберат.
Впрочем Вие наистинали сте толкова прости. Не вярвам да има толкова прости хора като вас цесекарите.Както и да е.
Кой чорбар ще стане, щом Левски на върха застане.
Тате ми беше казал нещо когато бях малък.
"Чорбар се става по принуда не по желание"
Аз ви съжалявам истински. Вие сте морално изнасилени като малки и затова сега сте тая сган която сте. Не сте виновни.
Ти ходи си пиши приказки
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Гуу написа: не можах да ти се ядосам.![]()
![]()
Виж сега Гуу. Не може да се ядосаш защото това е истина. Пак казвам не ти се сърдя. Ти нямаш никаква вина, че са те завели на мач на ЦСКА като малък. Това е късмет донякъде. Всичко зависи къде ще те заведът като си бил дете. Е теб са те объркали. Все едно си педал. Приемай нещата открито. Какво като си педал, нали така. Само гледай да ползваш презервативи че да не се разболееш от някоя човешка болест. Нали знаеш,че вас ви ловят същите болести като нас хората.
- TPAKTOP
- Контакти:
powerkroky написа:Най-интересната част в тази палава темичка е колко време ще бъде необходимо на модераторчетата да я изтрият .
Засега не намират време , изглегда хората наричащи Гонг -Подуянски глас са прави.
Подуянските комплексарчета акаха цял ден на воля , зов на природата , какво да правиш?
Иначе няма какво да се коментира , репертоара на говеждите медии е ясен , лиценза , уволнение на треньора всяка седмица , бойкоти , заплати , плюнки по някой непослушен съдия , напоителни анализи . Никакво въображение.
Който е достатъчно глупав да си коментира едно и също всяка година.
Тази "палава темичка" си е лично мое мнение! Желанието ми беше да го изразя. Ако беше достатъчно на ниво щеше да дадеш конкретно опровержение или да замълчиш
А за всички фенове на левски които са влезли да се заяждат и да спамят
Последна промяна от TPAKTOP на 10 авг 2010 17:21, променено общо 2 пъти.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
lisynger написа:Ти ходи си пиши приказки![]()
отдават ти се
Не ми се пишат днес повече приказки. Искам малко да си поговоря с вас. Може ли?
Yasso, естетсвено, затова сложих селекция в кавички, като визирах, че през периода на Томов в ЦСКА се превеха уж скъпи трансфери, а в същото време адски некачествени. Благодарение на управлението на Томов ЦСКА влезе в чудовищни дългове, благодарение на изксуствено надути комисиони на мениджърите . Колкото до сегашната селекция - ами освен Шеридън, ние друг не купихме, в смисъл, че играчите, които пристигнаха са все свободни агенти, много пари за тях няма да отидат, пък и не сме ги виждали още.
-
powerkroky
Трактор , извинявай , поста ми беше за друга темничка , но нещо зацикли и се появи тук . и не мога да го изтрия .
Чевръстите модератори могат да го делнат.
Чевръстите модератори могат да го делнат.
Питам , има ли власт
Сектор " В " ни дели,
Сектор " В " ни дели,