Представи си, че в следващия мач някой от похвалените направи груба грешка. Похвалил ли го е за добрата игра, трябва и да го разкритикува за лошата, нали така? Ама аз нещо не съм навит на тоя сценарий. Както казва Ясен, най-добрият ни играч е колективът. След всеки мач повтаря, че оценки се дават, но само в съблекалнята, а не пред медиите. Преди да минат мачовете с Черноморец и Калиакра, както и преди да отстраним шведите, хвалби не трябва да има. Какво като Дембеле е направил хеттрик във втория си мач и общо има 9 в 6? Нали и Георги Христов вкара 3 на Ботев и правеше много добро впечатление?!?
Разликата между нас и другите почти винаги е била, че те имат индивидуалности, а ние отбор. Песента е "Щом Левски стъпи здраво на терена...", а не щом тоя направи финт, оня даде пас или пък другият вкара гол.
За момента вървим добре и все повече хора започват да ни считат за фаворити за титлата, но да не давам пример с други отбори от предходни години, които зв началото на сезона "идат като тигри", а накрая "бягат като овци". Подкрепяйте отбора и се грижете на стадиона и извън него да се създава настроение за победи, но не и безгранична еуфория. Още с нищо не са заслужили да ги хвалим толкова.
Защо големите го правят а нашите не?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Защо големите го правят а нашите не?
А и Гонзо е прав.Неговата( на Дембеле) работа е да вкарва голове.А и аз си мисля че му правят комплименти цялото ръководство извън медииния шум.Миналата година Гонзо цяла година разправя "Имаме най добрите фуболисти" и?
UltraBlue написа:maximalniq написа:Поярвай ми, те ги хвалят, но не пред журналистите. Според мен това е грешно да хвалиш, да плюеш или да даваш някакви оценки на футболистите си след мач. Прави го на тренировка, но не и пред медиите...
+1!
+1
Пак чешене на езиците с безсмислени теми! Приятелю, не те знам какъв фен си на Левски, но да ми твърдиш че отбора е същия като миналата година не си прав! Новите: Мулдер - титуляр, Дани Младенов - титуляр, Иво Иванов -титуляр, Дембеле - титуляр, от 11 футболисти тва са 4 нови, което си е близо 40% от стартовия състав, а ти ми твърдиш че отбора е същия
И треньора е друг, а за хваленето вчере Гонзо си го каза: "Дембеле е по-добър от мен". Плюс това всички хвалим Гара, ОК лошо няма, ама някой сети ли се да похвали Иса, който донесе успокоението на мача с Калмар? Футбола е колективен спорт, така че като печелим всички са добри, като губят, значи всички са били зле! Няма смисъл от излишно вдигане до небесата на този и онзи футболист, щото от високо се пада най-лесно! А в България примери колкото щеш.

За мен отговора е лесен. Футболът е колективен спорт. Вярно е, че някой има повече принос, но и е вярно, че без да има отбор няма победа. Защото Гарра може да прави и по шест гола и пак да не можем да бием.
- blue magic
- Контакти:
Гледайки нивото на журналистиката в България, смятам, че предприетата медийна политика от клуба е много правилна. Тоест на обществеността се дава само това, което е необходимо, а другото остава в кухнята на отбора. ЛЕВСКИ е подложен на голям медиен натиск. А една новина може да бъде интерпретирана толкова превратно, че да се получи обратния смисъл. Гонзо и Ясен са едновременно лаконични и откровени. Но това е по добре. И затова в отбора има атмосфера и задружен колектив. И затова играчите по скоро се забавляват на терена. Победителите не ги съдят. Нека не го правим и ние.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
terata написа:Пак чешене на езиците с безсмислени теми! Приятелю, не те знам какъв фен си на Левски, но да ми твърдиш че отбора е същия като миналата година не си прав! Новите: Мулдер - титуляр, Дани Младенов - титуляр, Иво Иванов -титуляр, Дембеле - титуляр, от 11 футболисти тва са 4 нови, което си е близо 40% от стартовия състав, а ти ми твърдиш че отбора е същияИ треньора е друг, а за хваленето вчере Гонзо си го каза: "Дембеле е по-добър от мен". Плюс това всички хвалим Гара, ОК лошо няма, ама някой сети ли се да похвали Иса, който донесе успокоението на мача с Калмар? Футбола е колективен спорт, така че като печелим всички са добри, като губят, значи всички са били зле! Няма смисъл от излишно вдигане до небесата на този и онзи футболист, щото от високо се пада най-лесно! А в България примери колкото щеш.
Напълно съгласен , като искам да допълня , че се вижда тенденцията да се залага на юноши , което много ме радва.Единственото нещо , което ме притеснява , е че май множко ни станаха чужденците станахме много черни , което хич не ми се харесва , но най-важното е да мачкаме и НАПРЕД ЛЕВСКИ !
Това с колективната отговорност не е много добре!!! Правило !!!
Ферги да е казал пред журналисти , аз на Рууни ше му кажа на уше!!! Не казва "се днес Рууни беше срахотен". "Днес Рууни не показа лице, ще поговорим" - в ефир Гонзо и Ясене.
Мориньо : "Санети направи детинска грешка". "глупава проява на Евра", "много е добър, не се продава Милито"
Самочувствие!!!!
А разликата : Стоичков - айн, цвайн, дрън - дрън
Сираков - излизаме и ги бием, Бакъков - всички имаме по 2 крака. и т.н.
А не : ами то противника е сериозен, трябва ни късмет, магия и бла бла.. .
Миналата година един истински мъж каза това онова и сега вече не е в ЛЕВСКИ!, но друг още по голям мъж каза "Това не емоя ЛЕВСКИ" и се получава сега май
Футбула се завръща не "Герена" оле
Ферги да е казал пред журналисти , аз на Рууни ше му кажа на уше!!! Не казва "се днес Рууни беше срахотен". "Днес Рууни не показа лице, ще поговорим" - в ефир Гонзо и Ясене.
Мориньо : "Санети направи детинска грешка". "глупава проява на Евра", "много е добър, не се продава Милито"
Самочувствие!!!!
А разликата : Стоичков - айн, цвайн, дрън - дрън
Сираков - излизаме и ги бием, Бакъков - всички имаме по 2 крака. и т.н.
А не : ами то противника е сериозен, трябва ни късмет, магия и бла бла.. .
Миналата година един истински мъж каза това онова и сега вече не е в ЛЕВСКИ!, но друг още по голям мъж каза "Това не емоя ЛЕВСКИ" и се получава сега май
Футбула се завръща не "Герена" оле
Еурорията е опасна за бългаския манталитет. Но без похвали не може, те дават стимул на играчите. Като си спомня какво беше миналата година и ми идва да хваля, да хваля ...
Отборът ни играе с желание и настоение и ни носи радост.
Дано Ясен и Гонзо продължават все така, здраво стъпили на замята. А Батков като види резултата от вложените за разумна и удачна селекция пари, да ги подкрепя финансово.
Само Левски!
Отборът ни играе с желание и настоение и ни носи радост.
Дано Ясен и Гонзо продължават все така, здраво стъпили на замята. А Батков като види резултата от вложените за разумна и удачна селекция пари, да ги подкрепя финансово.
Само Левски!