Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Re: Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Мнениеот koko28 » 10 авг 2010 14:18

RudeDude написа:Гледай са при Деко и Зидан е по - различно. Те са от държави които са бившни колонии съответно на Португалия и Франция, и малко или много културите са сходни, езиците също.. един вид не е чуждо за тях. Йозил е от дете в Германия, а Дембеле откога е в БГ? Има няма една година . Тъй че според мен е грешно това, макар че разбира се е много класен нападател и бил усилил доста националния ни отбор.

Тия гореизброени футболисти ги казах без да тръгвам да проверявам кой къде е роден и къде е играл,просто мисля ,че беше ясна идеята,ако тръгна да търся и ровя имена на такива играли за други националности сигурно няма да ми стигне страницата,и бившия световен шампион Италия си позволиха да викнат бразилеца Амаури,който е израсъл в Бразилия,при условие ,че имат нападатели за 3 отбора.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 авг 2010 14:19

Това, че има мачове за младежите на Франция няма никакво значение. Какъв е проблема да натурализираме най-добрите чужденци които стъпват в България? Явно със сегашния кадрови потенциал шансовете клонят към нула. По целия свят това стана обичайна практика, но ние понеже сме много отворени и имаме камари "таланти" и ще си седим между 3та и 4та урна... Излишно е да споменавам, че има ли желание паспорта ще е най-малката грижа на играча.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 10 авг 2010 14:23

Duff написа:Адеееее..оляхте се бе.Вкарал няколко гола и адеее....на магарето.Че е добър-добър е!Ама чак национал-прекалявате.А искате да се развива БГ футбола.Аман от ....

Ако говорим за класата на Гарата, със сигурност има място в националния. А тези дето не искали чужденци в националния, не мога да ги разбера в кой век живеят...Разбирам да сме Бразилия със 200 млн население и безброй таланти, тогава може и да си позволим лукса да не натурализираме. Макар че не бих се учудил и те да почнат да натурализират скоро. А футболисти като Гарата трябват на националния, защото ще вдигнат класата. Но ако е вярно, че е играл за юношите на Франция, тогава няма как да играе за България, защото вече е над 21г. Според сегашния регламент, може да има промяна на националността само преди тази възрас

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 авг 2010 14:37

Гуу написа:
Parmalat написа:Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали. :)

Това не е вярно, още утре ще могат да изкарат паспорт, ако искат да го използват в националния отбор, той е спортист, тоест ще придобие българско гражданство по облекчен ред, нито трябва да е пребивавл 5 години в България, нито до говори български, нито нищо...

FIFA прие правило, че без значение, че даден футболист има българско гражданство, то той трябва да е играл и пет години в първенството ни.

Относно чужденци в националния отбор, щом е за добре и ще направи разлика в него ако ще да е марсианец няма никакъв проблем.
Последна промяна от PFC Litex на 10 авг 2010 14:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 10 авг 2010 14:38

lucio написа:
baltimore написа:Аз не искам французин в отбора. Направо може да го метнем за кмет на София.

А България на Европейско искаш ли ? :)

Да, искам България, а не Франция.

Стига, направихме футбола мега изкуствен.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2010 14:39

Абе вие вече тотално откачихте :mrgreen: Дембеле-национал :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 авг 2010 14:41

koko28 написа:
RudeDude написа:Гледай са при Деко и Зидан е по - различно. Те са от държави които са бившни колонии съответно на Португалия и Франция, и малко или много културите са сходни, езиците също.. един вид не е чуждо за тях. Йозил е от дете в Германия, а Дембеле откога е в БГ? Има няма една година . Тъй че според мен е грешно това, макар че разбира се е много класен нападател и бил усилил доста националния ни отбор.

Тия гореизброени футболисти ги казах без да тръгвам да проверявам кой къде е роден и къде е играл,просто мисля ,че беше ясна идеята,ако тръгна да търся и ровя имена на такива играли за други националности сигурно няма да ми стигне страницата,и бившия световен шампион Италия си позволиха да викнат бразилеца Амаури,който е израсъл в Бразилия,при условие ,че имат нападатели за 3 отбора.

Ти малоумен ли си ? Дембеле трябва да е играл 5 години в нашето първенство и тогава да играе за националният отбор

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 авг 2010 14:43

PFC Litex написа:
Гуу написа:
Parmalat написа:Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали. :)

Това не е вярно, още утре ще могат да изкарат паспорт, ако искат да го използват в националния отбор, той е спортист, тоест ще придобие българско гражданство по облекчен ред, нито трябва да е пребивавл 5 години в България, нито до говори български, нито нищо...

FIFA прие правило, че без значение, че даден футболист има българско гражданство, то той трябва да е играл и пет години в първенството ни.

О, ама това нердба да на ФИФА ли е, нямах представа, че съществува такова правило, визирах само и единствено, че спрямо българското законодателство няма никакви пречки, ето например американските баскетболисти, които всяка година натурализираме.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 10 авг 2010 14:45

YoTheReal написа:
lucio написа:
baltimore написа:Аз не искам французин в отбора. Направо може да го метнем за кмет на София.

А България на Европейско искаш ли ? :)

Да, искам България, а не Франция.

Стига, направихме футбола мега изкуствен.

Цял свят играе с такива футболисти само ние не :) . Футбола вече е изкуствен, без значение дали ти харесва или не :)

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 10 авг 2010 14:46

Напълно против. Да го кажа така, предпочитам Г.Христов Национал пред Г. Дембеле ! Вземете се кротнете малко !

И като цял свят си вкарват вибратори в гъза, дайте и ние. Ебати логиката. Не гледай какво прави цял свят, а прави това което трябва ! По тази логика дай да отидем в Бразилия и да вземем 20 футболиста, които нямат шанс за тяхния национал и да ги направим българи.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Върни се в “Национален отбор”