09.08 21:00 Левски - Локомотив (Сф)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 09.08 21:00 Левски - Локомотив (Сф)
Не съм от Локото, но гледах мача и повторенията внимателно. Човека симулира много убедително !
Няма да коментирам съдията но ми е интересно:
Може ли 73 мин да се играе без нападател? Срещу Левски особенно. От тези решения на треньора може да се извади заключение, че или е подкупен от Левски или просто е неадекватен. Според мен е второто.
Жал ми е за Локото, тази година все глупави решения. Взимаш "под наем" контузен Генков за 1 000 000 и продаваш във форма Камбуров за 250 000.
Може ли 73 мин да се играе без нападател? Срещу Левски особенно. От тези решения на треньора може да се извади заключение, че или е подкупен от Левски или просто е неадекватен. Според мен е второто.
Жал ми е за Локото, тази година все глупави решения. Взимаш "под наем" контузен Генков за 1 000 000 и продаваш във форма Камбуров за 250 000.
thevortex написа:Няма да коментирам съдията но ми е интересно:
Това се нарича виза за европа
thevortex написа:Няма да коментирам съдията но ми е интересно:
Напълно съгласен! Да ме извиняват локомотивците, подкрепящи Митко Васев за треньор, но поне за мене, той е много далече от истината...
Спрял един локомотив на една гара и...
Говедата биха заслужено. При нас е старата песен на нов глас. Мъкав сезон и гравитиране около 4-6 място. Все пак видях желание за игра и надежда има. 
haiobaio написа:Говедата биха заслужено. При нас е старата песен на нов глас. Мъкав сезон и гравитиране около 4-6 място. Все пак видях желание за игра и надежда има.
Заслужено? и какво играха, че не видях. При 0:0 без измислената засада мача си отиваше пак на наша победа. Побутнаха ги точно колкото трябваше във важните моменти.
За нашата игра, Васев налага стил Барселона
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Действително имаха желание, ама... Защо не пуснаха Преслав от самото начало? На Румен Горанов му се чу името два пъти-в началото като казваха съставите и при смяната... Марчо пък определено не е във форма-и ударите не са му като едно време и пасовете, и разиграването... Дарко спря няколко атаки, ама и сгреши при първия гол. Цялата ни защита(и въобще всяка защита на български отбор)не знае какво да прави при хвърлен силно тъч в наказателното поле-както стана втория гол... После-не знам кой беше, ама при дузпата атаката на оня черния тръгна от една топка, дето нашия човек направо му я подари на тъча... Димо-Митко Васев трябваше да го смени още при второто нарушение, а не на полувремето-така 15-тина минути не смееше да влезе и в най-лекото единоборство.
loko1 написа:haiobaio написа:Говедата биха заслужено. При нас е старата песен на нов глас. Мъкав сезон и гравитиране около 4-6 място. Все пак видях желание за игра и надежда има.
Заслужено? и какво играха, че не видях.
Смешник, купи си очила, скъсахме ви гъза от игра. Сега пак ви чакат 15 години без победа. Само малоумник може да се е надявал, че можете да вземете нещо от снощния мач.
drvasko98 написа:loko1 написа:haiobaio написа:Говедата биха заслужено. При нас е старата песен на нов глас. Мъкав сезон и гравитиране около 4-6 място. Все пак видях желание за игра и надежда има.
Заслужено? и какво играха, че не видях.
Смешник, купи си очила, скъсахме ви гъза от игра. Сега пак ви чакат 15 години без победа. Само малоумник може да се е надявал, че можете да вземете нещо от снощния мач.
Махай се бе, сельо!