Ментетата от Италия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Ментетата от Италия

Мнениеот bekono » 10 авг 2010 09:40

Parmalat написа:
chrisbosh написа:И на вас ви трябва една Гара.

Коко Динев им обеща Де Карвальо от Локомотив Пловдив! ;)

Дано е вярно тва , че направо се побърках. Толкова слаб ЦСКА не съм виждал НИКОГА !!!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 10 авг 2010 09:40

само едно искам да кажа-Когато е замесен Кукловода Ишков винаги има измама!!!Залагам си главата, че става въпрос за измама от негова страна, той е изключително хитър, но същевременно е мошенник!!!
За съжаление селекцията беше направена късно в цска и сега ще си сърбат супата, която са си надробили!!!
Виновник ще излезе Павел Дочев и пак ще се върне преди коледа Зафиров!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 авг 2010 09:55

Според мен изобщо не трябваше да се взимат отново 7 човека. Имахте не лош отбор, който можеше да стане шампион миналата година, ако не бяха някои странични фактори. Имахте нужда от 2-3 играча и доколкото си спомням, това казаха и от отбора-няма да има мащабна селекция. После изведнъж се почна с купуване на килограм на всякакви хора, от които единственият класен изглежда е Еспозито, но му трябва малко аклиматизация и да е здрав естествено. Акуаро в двата сериозни мача, които изиграхте, се видя колко струва. Тибони една топка не отигра за 30 минути срещу Черноморец, Грило още е контузен, но не вдъхва много доверие, както и двамата тъмнокожи. Шеридън пък е баси и звездата, 3 месеца го чакате да се накани да дойде, все едно има оферти от 100 отбора и не знае кой да избере. За това време трябваше да се намери друг нападател, който наистина има желание да играе в ЦСКА. Без да се обиждате, такава хаотична селекция ви е присъща в последните 6-7 сезона-купува се на кило и ако някой стане-стане. Трябва да се даде време на един треньор и едни играчи да се сработят. С подменяне на половината отбор на всеки полусезон, просто не става.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 10 авг 2010 10:35

powerkroky написа:Още едно трогателно загрижено теле , всъщност две .
Едното дращи поръчкови статийки , другото я разпространява услужливо . Темите в форума на ЦСКА се пущат от лефскарчета , няма кой да ги трие , феновете на ЦСКА бяха услужливо банирани , радио "Подуенско ехо " е все пак .
Не е зле двете телета да обяснят как точно Акуаро "увисна" като беше изблъскан с ръце , и как с неправилно дишане "си изкара" червен картон.
Да видят и каква дузпичка беше свирена днес в Подуене , за етюда "умиращия лебед" с подскок и пирует.

Същият този Акуаро се хвърли не като "умиращ лебед" , а като цирков делфин в дербито! Говорете си каквото искате , с вашите куци коне догодина в група "Б"!Както каза един левскар "изпадащи отбори не коментираме"!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 10 авг 2010 11:43

difeza написа:
delqnski47 написа:Интересно,как преценяме качествата на даден играч от 20-30 изиграни минути в 1-2 официални мача!Определено трябва да си много добър!

Ама какво трябва да се преценява.Цска бори ли се за титли ,евротурнири купа на страната-мисля че да.Е да ама не.Ако тези футболисти ставаха те нямаше да дойдат тук.

А щяха да отидат в лески нали ..... хахахахах ........ комплексар

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 12:37

berko написа:abe nz menteta li sa ili fi6eci ama 6te vi kaja samo 1 i go zapomnete dobre za6toto tova e istinata

BI 4ORBATA PO GLAVATA BII BII BII

Заради ей такива дебили като тебе средното ниво на интелект на българите е на път да спадне сериозно. :lol:
П.П. Призовавам модераторите да изтрият това мнение на berko и им се извинявам, ако съм си позволил прекалено много да се намеся в тяхната работа. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 10 авг 2010 12:46, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 12:39

Linkin_Park написа:
powerkroky написа:Още едно трогателно загрижено теле , всъщност две .
Едното дращи поръчкови статийки , другото я разпространява услужливо . Темите в форума на ЦСКА се пущат от лефскарчета , няма кой да ги трие , феновете на ЦСКА бяха услужливо банирани , радио "Подуенско ехо " е все пак .
Не е зле двете телета да обяснят как точно Акуаро "увисна" като беше изблъскан с ръце , и как с неправилно дишане "си изкара" червен картон.
Да видят и каква дузпичка беше свирена днес в Подуене , за етюда "умиращия лебед" с подскок и пирует.

Същият този Акуаро се хвърли не като "умиращ лебед" , а като цирков делфин в дербито! Говорете си каквото искате , с вашите куци коне догодина в група "Б"!Както каза един левскар "изпадащи отбори не коментираме"!

Пич, Акуаро може да е куц кон, както и другите италианци, но наистина ли си толкова наивен, че да вярваш, че ще изпаднем? След 2 загуби вече ни пращате в Б група, ама да имате много здраве - никога няма да стане!
П.П. Евала ти за прозвището - ЛП ми е втората най-любима група и първата сред все още съществуващите. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 12:40

Zavinagisin написа:Дано се разиграят тези жабари че да стане по интересно първенството,обаче като гледам как играем ние просто ще е много трудно за всеки един да ни спре,факт е че без Гара ще сме друг отбор дано е здрав и да бележи и ще сме 1ви с разлика накрая ,вие от панчарево сега мълчите защо ли ами номер 16 да ви говори нещо хахахахаха.

Номер 16 на мен ми говори 16 точки разлика, пич! Доволен ли си от отговора ми? :mrgreen:

П.П. Сериозно трябва да си подобриш пунктуацията - все пак това е родният ти език.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 12:45

Относно темата, никой няма доказателства, че точно по този начин са били привлечени новите играчи. Дочев е интелигентен човек, не е идиот - няма начин да допусне така да му наложат посредствени нови попълнения. Не вярвам и на думичка от статията - очевадно е, че всеки спортен журналист вижда във временната криза в ЦСКА възможност да напише някоя абсурдна и сензационна статия.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 13:16

Пак Станил. Този му дай само да тъпче и да сее омраза и интриги. Ако това е вярно за селекцията, че Митьо я е докарал, тва е не парадокс ами не знам кво. Трагедия. Ми да идва Митко Борисов от утре, да слага треньорската шапка и направо той да тренира отбора, то без това вече Дочев взеха да го спрягат за оставка. Явно в този отбор всеки дърпа чергата към себе си.- собствениците от една страна, Емо от друго и Дочев от трета. Докато в Левски не е така, там всеки си знае работата и за какво отговаря. Повече от наложително е Борисов или Дочев или Костадинов да излезнат и да кажат най-после кой прави селекцията, кой за какво отговаря в този клуб. Чакам някои обяснения. Специално Емо като го питат нещо само бръщолеви и говори глупости. За мен ние си имаме много добри футболисти, ние си ги имахме още края на миналия сезон. И това е проблемът всъщност. Никой от новите до тук не е впечатлил и вдигнал класата на отбора. Но как и да стане, като само Акуаро е играл повече време. За мен през това лято трябваше да вземат точно три човека, максимум четири. Двама централни защитници и един или двама нападатели. Смятаният за толкова невралгичен пост на левия бек се вижда че не е точно така. Там могат да играят Коста Стоянов, Трифонов, а се вижда, че и Дечев не е никак лоша алтернатива. Защо тогава взеха Грило? Слаба преценка! Защо взеха Тиеро, това беше първият им трансфер за лятото. Ще ви кажа защо. Според мен го взеха просто защото са видели случайно че относително класен полузащитник е с изтекъл договор. И хоп хайде да го вземем, без пари е, може и някой лев да изкараме от него после като го продадем. Ние в тази зона бяхме с Янчев, К. Янев, Галчев и Светльо. Е да Светльо може би остаря и той малко, но миналата година се справяше добре, за четвърта резерва не става ли. А и той е цесекар, колко години изкара при нас. Двамата централни защитници ги взеха, ама единият го взеха в последният момент на пожар, без Дочев даже да знае. Тук трябваше да акцентират в селекцията, тук и в нападението. Трябваше да се вземат двама много класни централни защитници, добре проверени, защото не може миналия сезон да завършим с централна двойка Виданов-Попов. Те стават само за резерви в ЦСКА. Тук трябваше ако се наложи и повечко пари да се дадат, но да се вземе нещо класно. Вальо Илиев им беше на тепсия, свободен агент. Що не го взеха? Перфектен централен защитник- здрав, бърз, повратлив, самопожертвователен, борбен, вкарва често и с глава, ЦЕСЕКАР. Единствено му липсва малко по интелигентната игра в някои ситуации, но с един научен ,интелигентен партньор в защита, който умее да изнася щяха да направят хубава двойка. Другия акцент трябваше да е в нападение. Те и там се осраха- два месеца го чакаха Шеридън, накрая дойде Тибони. И сега пак Шеридън. Но двама класни нападатели, дошли с големи заплати, не е добре за една позиция. Стават търкания и напрежение. Погледнете Левски. 1 избор -Гара Дембеле 2 избор- Иса 3 избор- Г. Христов. Има йерархия нали?! Тиеровци, Нелсъновци, Гриловци са само пълнеж за отбора.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”