кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава
като за начало само ЛЕВСКИ.Прави ми адски лошо впечатление вече трети домакински мач таблото да не ни работи все пак играеме в ЛИГА ЕВРОПА.........мисля че публиката го заслужава и не на последно място озвучаването на стадиона е адски зле дано управата на съоражението както и г-н Батков погледнат тези неща.
Re: кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава
Да не говорим за кетеринга, седалките, входовете, тоалетните и въобще като цяло условията на стадиона. Ако искат повече хора да ходят на мачовете (освен върлите фенове, които навсякъде биха следвали отбора), трябва да създадат по-добри условия, за да подобрят и изживяването за зрителите.
Re: кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава
DeShawn написа:Да не говорим за кетеринга, седалките, входовете, тоалетните и въобще като цяло условията на стадиона. Ако искат повече хора да ходят на мачовете (освен върлите фенове, които навсякъде биха следвали отбора), трябва да създадат по-добри условия, за да подобрят и изживяването за зрителите.
Млад съм още...но се надявам да доживея да го видя тва !
Лично аз искам Стадион Раковски ама това и дЕдо Боже няма да го доживее - САМО ЛЕВСКИ