кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

baigen4o1974
Контакти:

кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава

Мнениеот baigen4o1974 » 10 авг 2010 00:33

като за начало само ЛЕВСКИ.Прави ми адски лошо впечатление вече трети домакински мач таблото да не ни работи все пак играеме в ЛИГА ЕВРОПА.........мисля че публиката го заслужава и не на последно място озвучаването на стадиона е адски зле дано управата на съоражението както и г-н Батков погледнат тези неща.

DeShawn
Контакти:

Re: кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава

Мнениеот DeShawn » 10 авг 2010 00:57

Да не говорим за кетеринга, седалките, входовете, тоалетните и въобще като цяло условията на стадиона. Ако искат повече хора да ходят на мачовете (освен върлите фенове, които навсякъде биха следвали отбора), трябва да създадат по-добри условия, за да подобрят и изживяването за зрителите.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: кога ще оправят таблото на стадиона ни. ЛЕВСКИ заслужава

Мнениеот Blue_Lion » 10 авг 2010 01:05

DeShawn написа:Да не говорим за кетеринга, седалките, входовете, тоалетните и въобще като цяло условията на стадиона. Ако искат повече хора да ходят на мачовете (освен върлите фенове, които навсякъде биха следвали отбора), трябва да създадат по-добри условия, за да подобрят и изживяването за зрителите.

Млад съм още...но се надявам да доживея да го видя тва !

Лично аз искам Стадион Раковски ама това и дЕдо Боже няма да го доживее - САМО ЛЕВСКИ ;)
Изображение

Върни се в “Левски”