Какво се промени в играта на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?

Мнениеот didayyord » 10 авг 2010 00:04

абе гледах сега пресконференцията на треньора на железницата. Значи според него сме им вкарали три гола без положение. Та питам аз, а ако имахме и положение колко щтеше да е резултата.

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 10 авг 2010 00:07

delqnski47 написа:Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле ;)

Не бе не съм казал,че не можете!
Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред![/quote]

Ама и аз това казвам и вчера го казах Дочев много ми харесва, просто отбора се напълни със "звезди", които му пречат да работи като нормален треньор ;) , но и за това си има давност, дано се оправите , че няма нищо по-добро о т конкуренцията ;)

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 00:13

Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!

Брей,какъв оракул си бил!Щяло да бъде за кратко.А,стига бе!Че утре да се осерем,комплексарщината и злобата са страшно нещо,а червените такива,направо болест!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 00:13

per4i написа:
delqnski47 написа:Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле ;)

Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!

Ама и аз това казвам и вчера го казах Дочев много ми харесва, просто отбора се напълни със "звезди", които му пречат да работи като нормален треньор ;) , но и за това си има давност, дано се оправите , че няма нищо по-добро о т конкуренцията ;)[/quote]

Тези ''звезди'' аз още няма да ги коментирам,при положение,че са играли много малко време!
А иначе мерсаж за пожеланието,но съдбата си го връща на нас(за миналата година говоря и вашто положение тогава)!Все пак дано палачинката така се обърне,че да е в полза и на двата ни гранда,а не само на единия,а утре на другия :lol: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 10 авг 2010 00:14

Koragg написа:
danko_sot написа:

Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България

Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!

Айде не се занимавай с Ботев,гледай си твоя мизерен отбор
ИзображениеИзображение

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 10 авг 2010 00:16

Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред![/quote]
Много кратко, много кратко, колко да е кратко, вече трета година. Пък и преди това нв бяхте вързали, ама имахте един изблик и това е.

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 00:17

shamana1912 написа:
Koragg написа:
danko_sot написа:

Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България

Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!

Айде не се занимавай с Ботев,гледай си твоя мизерен отбор

Не е мястото тук,но щом спомена,да кажа две думи.Фалшивият селски отбор Ботев Сопот няма нищо с истинския Ботев на Христолов.Аман от селски новосъздани селски отбори,добре,че сте в Група В и дано никога не влезете в А.Достатъчно селяни има/ше там в последно време:Мездра,Петрич,Сандански,Своге,Каварна,остава и село Сопот. :evil:

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 10 авг 2010 00:19

Създават ЦСКА 2
Феновете правят алтернативен клуб, който започва без дългове от "В" групите.
някой червен да разясни ако има такова нещо.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 00:21

Koragg написа:

Брей,какъв оракул си бил!Щяло да бъде за кратко.А,стига бе!Че утре да се осерем,комплексарщината и злобата са страшно нещо,а червените такива,направо болест!

Ами за твое съжаление,няма да е вечно това в момента и затова изобщо не ми е криво да ти кажа,защото знам,че днеска е така,а утре е онака 8-)
А червената злоба я има и е огромна,но синята изобщо не й отстъпва!Ето давам за пример тая тема и как един ''червен'' колега ви поздрави за победата и ви направи един хубав анализ на отбора ви,а вие му се нахвърлихте!Но това е единичен случаи:злобата я има навсякъде тъй че...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 10 авг 2010 00:22

1912BOTEV написа:Следя кариерата на Ясен Петров като треньор. Досега във всички отбори развитието му е едно и също. Отборите започват силно, с модерни виждания за играта. След време (може би около 10 кръга) следва застой в играта на водения от него отбор. След което, нещата продължават дори със спад и следва уволнение. Много ми е интересно дали вече е израстнал?! Така беше при Ботев, Черно море, Локо Пд. Сега ще видим какво ще стане този сезон с Левски?

Да се надяваме това да се промени. Все пак Левски е голям отбор, с много добри играчи. Стискаме палци политиката да е правилна и Левски да направи силен сезон.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Върни се в “Левски”