Какво се промени в играта на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Koragg
Контакти:

Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?

Мнениеот Koragg » 09 авг 2010 23:51

joro bad написа:
Koragg написа:Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли? ;)

Със Съветско име ;)

:lol: :lol: :lol:
Стига си му помагал,бре.

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 09 авг 2010 23:51

edmon_dantes написа:
per4i написа:Мисля си , че всички забравяме за Иво Иванов,днес с Данчо бяха почти безгрешни, Мюлдер е може би най-класния бек в България, Дани Младенов също направи няколко пробива, Дарко обаче е половината отбор(сравнението е неуместно), но той е това което е Шави за Барцата, Жо всички го знаеме, но и той е подобрил центрирането, ГАРРА е уникален за Бг първенството играч, а на мен лично и Мариян Огнянов ми се понрави много, даде няколко отлични паса,и като цяло се справи много добре...Общо взето ако се задържи формата всичко в пръвенството ще е наред ;)

Най-после някой да спомене Данчо Милиев и Иво Иванов. Браво, колега! Тези момчета от мач на мач стават все по-добри. В днешния мач не дадоха никакви шансове на локомотивци. Перфектни са. Да не забравяме и Мюлдер - класата си е класа. Откъде го намери Гонзо, не знам, ама си е находка. Жо и Тасевски са преобразени от миналия сезон. Като добавим и Веско Минев и Дани Младенов и най-вече Гарата, отбора придобива страхотен облик. Днес на мача с Локото беше истинско удоволствие да се наблюдава играта на Левски. Имаше и грешки, но без тях не може. Занапред трябва да се намалят до минимум. Като прибавим и новото попълнение Сержиньо, ставаме машина за победи. Дано подпише холандеца, че нищо не се знае.
Мачкай, лавино!

И на мен ми се струва,че този новият ще е решението на проблемите в центъра, дано е така, защото има найстина впечатляваща визитка ;) , браво на Заберски(който до началото на сезона ми беше много неприятен), но с Мюлдер и Грийн, май ще си заслужи парите.... ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 23:52

Koragg написа:
danko_sot написа:
Koragg написа:Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли? ;)

Дори и когато биете и сте най-добре , пак си оставете на вашето си ниво ;)

Ама ти много си му разбирал.Я, виж класирането и се спукай от яд.А аз да се насладя на поредната порция голове на синята гордост на България!

Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 09 авг 2010 23:53

Моят отговор е настроението! Отдавна не сме играли с такова настроение и желание! Безпорен и факта Гара, има смисъл да тичаш когато някой вкарва и хората те аплодират, но да не се заблуждаваме в среда все още куцаме здраво, сега и след продажбата на мечо ако дани младенов се контузи кой ли ще играе????
НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 09 авг 2010 23:54

Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!

:lol: Това ми хареса.
Изображение

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 09 авг 2010 23:55

maximalniq написа:
Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!

:lol: Това ми хареса.

+1 ;)

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 09 авг 2010 23:55

danko_sot написа:

Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 09 авг 2010 23:57

Два балона си летели....особеннннно синия! Ел Дебили!

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Re: Какво се промени!

Мнениеот botkata » 09 авг 2010 23:57

brossy написа:
santiliana написа:Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е... 8-)

Да но записваме 6 точки срещу отбори който миналата година ни биеха и от 4 мача взехме 1 точка.Мисля че тази година сме шампиони.Дано сега бием и "Черноморец" и вече да ни награждават

Много правилно братле няма кой ни бутне и Литекс,ще ги изпапкаме най много да направиме равен с Берое!!
И САМО ЛЕВСКИ!
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 авг 2010 23:58

Koragg написа:
danko_sot написа:

Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!

Радвайте си левскарчета!Докато можете....сега е момента! 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”