Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Перлата Гара Дембеле е слабост на Ги Ру
Лично според мен в последните 15-16 години в България не е играл такъв нападател. Не ми се сърдете , но Гонзо е много , мнооого под неговото ниво. Дано го задържим , колкото се може повече . Иначе ако влезем в групите на ЛЕ и там я кара така цената ще му скочи много . И няма шега , че той си става за национал на Франция.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
-
- Контакти:
Re: Фен тема Гара Дембеле
lestat написа:Да, Гарата прави впечатляващ старт в Левски,дано да продължава така.
Но не съм съгласен,че само той заслужава похвали.
Дани също играе много (изключвам дербито ,но той там излезе с контузия)
Жо е жесток също. Иса имаше много силно включване с Калмар ,и реши мача на практика.
Изобщо то трябва целия отбор да изредя май.
Мисълта ми е,че Гара колкото и да е добър,не би могъл да покаже своите качества
ако около него не са също много добри футболисти.
Пример - Престоя му в Локо Пловдив.
Добре че е Коко Динев Да ви го продаде иначе тая година

45+2`1:0 Дембеле
74`2:0 Дембеле
79-д3:0 Дембеле
74`2:0 Дембеле
79-д3:0 Дембеле
-
Какво да кажем за Гарра-та ? ...
Намерихме си страхотен нападател !
Колко мача - и гола има вече ?

THE G.A.M.E написа:Какво да кажем за Гарра-та ? ...![]()
hah И локомотив спря на гара Дембеле

и само Левски завинаги!
-
- Контакти:
Чудесно е, че привлякохме Дембеле.
Притежава голяма крачка, която му е в плюс срещу противниковите футболисти.
Много бързо се сработи със съотборниците си, което е в бонус.
За вече изиграни 6 мача със синият екип, има 9 гола.
Оказа се, че е машина за голове.
Дано Гарра да продължава все така да ни радва с играта си.

Притежава голяма крачка, която му е в плюс срещу противниковите футболисти.
Много бързо се сработи със съотборниците си, което е в бонус.
За вече изиграни 6 мача със синият екип, има 9 гола.
Оказа се, че е машина за голове.
Дано Гарра да продължава все така да ни радва с играта си.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Голяма класа! Удар без забавяне, техника на скорост, комбинативен, играе със сърце и душа, гони всяка топка. Досега си мислех, че никой не може да е по-бърз от топката..Гаррата май ще ме опровергае. Аз все още си мисля, че е сън. Поздравявам всички левскари. Това е отбора, който искам да виждам: да играем с огромно желание, комбинативно и атакуващо. Когато играем така, дори и да загубим някой мач, не мога да се сърдя на момчетата.
- slavi_1914
- Контакти:
Гара Дембеле :
„Имам шанс със съотборниците си, които ми дават добри топки. От мен се иска да вкарвам голове, но топките, които получавам, много улесняват задачата.”
Благодаря на феновете, които и днес бяха многобройни,”
„Сега за пръв път ми се случва да вкарвам толкова много, в няколко поредни мача. Но се надявам да остана поне на същото ниво, занапред. Левски има много цели, предстои ни гостуване в Бургас, много важен мач в Лига Европа. За мен е много важно също, защото ще играя за първи път в толкова големи мачове,” добави той.
Тези думи за мен са достатъчно доказателство,че и Гара осъзнава какво му дава Левски и мисля,че сърцето му скоро скоро ще остане синьо завинаги !
„Имам шанс със съотборниците си, които ми дават добри топки. От мен се иска да вкарвам голове, но топките, които получавам, много улесняват задачата.”
Благодаря на феновете, които и днес бяха многобройни,”
„Сега за пръв път ми се случва да вкарвам толкова много, в няколко поредни мача. Но се надявам да остана поне на същото ниво, занапред. Левски има много цели, предстои ни гостуване в Бургас, много важен мач в Лига Европа. За мен е много важно също, защото ще играя за първи път в толкова големи мачове,” добави той.
Тези думи за мен са достатъчно доказателство,че и Гара осъзнава какво му дава Левски и мисля,че сърцето му скоро скоро ще остане синьо завинаги !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- unist_gp
- Контакти:
Гара Дембеле и Ясен Петров, попадения за Левски!
Неоспорим факт е, че чекистът Тара уцели две шестици от тотото с джакпот, вземайки на работа в умрелия си футболен клуб Ясен Петров и Гар-ра Дембеле!
Тук може да допълним и Дани Младенов, стига да вкара важното 1-0 срещу АИКа Солна.
Гар-ра е обаче е много добър пример за това какви футболисти трябва да играят в България. До като беше в Пловдив не си даваше много зор, тъй като му беше ясно,че пловдивското Локо само пере парите на трафиканта от Сандански (набеден за хазартен бос покрай друг успешен бизнес с пране на пари)
Все тая обаче!
Отварям темата просто защото Ясен и Гар-ра трябва да бъдат пример за всички занимаващи се професионално с футбол в България. и двамата се хванаха за сламката, положиха голямо старание и честност да се докажат. А Господ гледа отвисоко и помага на добрите хора. Едно голямо БРАВО! Пожелавам от сърце и на двамата да станат Личности в БГ-сокереса на наркоманите Боби и Лече
Гар-ра е учен да играе фурбол от великия Ги Ру в Асосион Жуниор Оксер...
А Джанини от Пловдив е винаги взискателен и стъпил на земята човек, който Батков и Гонзо отровено не заслужават

Тук може да допълним и Дани Младенов, стига да вкара важното 1-0 срещу АИКа Солна.
Гар-ра е обаче е много добър пример за това какви футболисти трябва да играят в България. До като беше в Пловдив не си даваше много зор, тъй като му беше ясно,че пловдивското Локо само пере парите на трафиканта от Сандански (набеден за хазартен бос покрай друг успешен бизнес с пране на пари)
Все тая обаче!
Отварям темата просто защото Ясен и Гар-ра трябва да бъдат пример за всички занимаващи се професионално с футбол в България. и двамата се хванаха за сламката, положиха голямо старание и честност да се докажат. А Господ гледа отвисоко и помага на добрите хора. Едно голямо БРАВО! Пожелавам от сърце и на двамата да станат Личности в БГ-сокереса на наркоманите Боби и Лече

Гар-ра е учен да играе фурбол от великия Ги Ру в Асосион Жуниор Оксер...

А Джанини от Пловдив е винаги взискателен и стъпил на земята човек, който Батков и Гонзо отровено не заслужават