antonzzzz написа:Комплексарът от чифлика на Лаут бей няма спиране.Абсолютно зомбиран тип.Едва ли ще се учудите на факта,че има няколко други акаунта,от които сипе жупел по всичко,що се отнася до Ботев. На такива да ти е кеф да ги наречеш БУФЕРИ! Лично аз му следя "кариерата" не само в този форум,а и предполагам,че на всички вас ви е ясно,че у този човек омразата към Ботев е по-силна от интереса към Локомотив.
Ами съгласен съм теб - че омразата не е добре - само че си виж определнията в началото началото на изречението и погледни и себе си по отношение на омразата.
Понеже друг пита за зрителите (дето казах, че са били 3800 според counter-a), всъщност на второ четене спора за зрителите може да не е толкова зле (въпреки, че тотално измести темата) - най-малкото мотивира хора да ходят по стадионите

Но по отношение на омразата и личните определения е пълно менте, и каквото написах, това и мисля. М/у другото, в държавата, в която живея викането на цигани се възприема просто като расистко определение - и проблема не е дали това е наказуемо и какво ли не (хулигани сме по-малко все пак) се счита за признак на много ниска култура (може би по зле от това да си неграмотен, да говориш на развален език и т.н.).
Така, че аз съм си старомоден - мога да ви викам папагали, мога да ви бъзикам на Ботяф, на майка, че сте във В група (и ние доста бъзици сме изяли като бяхме редовно във Б) - но толкова.
Да псуваш съграждани на расистки и related основания (цигани, католици, etc) както и основната ти съпричасност към отбора ти да е дефинирана от несъпричастност с публиката на противниковия отбор според мен, пак, е супер глупаво, и здраво вреди на имиджа на града ...