14.08 Черно море Варна - Академик София
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 14.08 Черно море Варна - Академик София
Срещу този противник схемата трябва да е 3-5-2 според мен. Трима централни защитници: Сашко, Танки и Тиаго, наситена халфова линия и задължително техничарите трябва да са на терена - Владко, Ратников и Дани Г. Двама нападатели: Божилов и Юруков. Според мен тази схема би била доста добра срещу конкретния противник.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Велизар допуска грешката да пуска Дани Г като гостуваме.Дано не прави грешката да не го пуска като сме домакини.Перфектен играч,но с лабилна психика.Когато играем като домакини ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е титуляр.Като гост могат да го пускат единствено на мястото на Жорката с Дани Димов и Димитър Петков зад гърба му.С тези бойци зад него ще е по спокоен за защитните си функции и дори да сгреши,ще има кой да оправя грешките.Иначе кое му е слабото място?Дрибъл,поглед,игра на скорост,удар от разстояние-играта с глава му е малко проблем,но не е таран или централен защитник.Според мен с това момче трябва да работи психолог.Според мен схемата трябва да е 3-5-2 със задължително забит напред Божилов и Данчо зад него.С този треньор си мисля че Ратников титуляр няма да бъде никога.Но знае ли някой? С този треньор не спиращ да ме изненадва всеки път със състава и постройката,току виж се объркал и го пусне.Игра с две крила и постоянни остри центрирания към Божилов.Това трябва да е тактиката.Всчко останало е обречено на неуспех.И колкото и кощунствено да звучи,според мен на мястото на плеймейкъра този мач трябва да е именно Дани Димов,а в дефанза до Петков-Бачев.Според мен като чисто защитни функции Бачев се справя много добре.Проблема му е изнасянето на топката,но там да я дава на Димов,той ще се справи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
4-5 нови попълнения може да направят дебют в А група за Академик като най-верояни са Мишо Александров от Дортмунд,Мбемба белгиецът с конгоански корени от Сиваспор и бразилецът Бонфим.Може Академик да изненада много сериозно Черно Море този мач. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Подкрепям последните 2 мнения.Особенно, момента с 3ма в центъра на отбраната и наситена линия зад Данчо и Жоро Божилов.Естествено подкрепям и отбора и треньора безрезервно!!!Аз съм истински фен и никога не викам срещу нашите момчета!!!Надявам се да видя в събта на стадиона повече такива като мен!Нека оставим момчетата да работят и да им покажем , че когато им е трудно сме зад тях!!!
Само Черно Море!
Само Черно Море!
- VW-CORRADO_1913
- Контакти:
Незнам какъв му е проблема с Ратников но откакто е при нас редовно играе за дубала и ги разбива защо не го пуска титуляр незнам. Относно Юруков според мен не му е мястото там по добре би било с Димов да са в центъра и да градят играта видя се първите два мача че нямаме халфове които да го правят а относно нападението Божилов и някои от нападателите на юношите според мен биха се справили добре, но това си е лично мнение:)
според мен на върха на атаката трябва да е божилов юруков на левия фланг там му е силата но пък адемар иначе трябва да е пейка двойка централни сашко и дяков който не знам защо беше резерва в пд тиаго не еляв бек а халф който не обича много много да се връща но какво да се прави като се върне жоро илиев всичко ще се оправи
w.g.1913 написа:според мен на върха на атаката трябва да е божилов юруков на левия фланг там му е силата но пък адемар иначе трябва да е пейка двойка централни сашко и дяков който не знам защо беше резерва в пд тиаго не еляв бек а халф който не обича много много да се връща но какво да се прави като се върне жоро илиев всичко ще се оправи
Тцъ!Като се върне Жоро,няма да се оправи всичко.С Жоро и Миро в състава+Милен,Кривия и всички останали,единствено без Юрука загубихме в Своге.Не сте забравили,нали?Но на това майната му.Проблема е друг.Миналия сезонпод ръководството на Попов имаме вкарани мисля 5 гола по един и същи начин.Пробив и удар в зоната межди централен защитник и десен бек.Трябва да си сляп,че да не го видиш този проблем,или да не знаеш как да противодействаш.Но се оказва че отбори с малко по читави треньори се възползват от този момент на слабост в нашия отбор и ни наказват.Ето сега и Локо пд ни вкараха по същия начин.Не проблема че сме паднали в Пловдив.Проблема е че не знаем как да им противодействаме на повечето отбори извън Варна.Някои колеги плюеха Илиян че на гостувания играел защитно.Защитно,ама печелившо,нали?Нека от 15 гостувания да спечелим 7-8 и да направи 3-4 равенства и да играем грозно и защитно.Ще играем красиво,като натрупаме съответното самочувствие и играчи способни да смачкат всеки един отбор.Сега нямаме нито самочувствието,нито потенциала да го правим.Което ще рече,че преценката за отбора на фенове и треньори е меко казано невярна.При Кольо Спасов колко мача спечелихме с 1-0?Ама станахме трети.Плюеха го някои за Мишо и Бачев,но с тези дърводелци имахме най стабилната защита в БГ заедно с Левски.Сега 1 мач-три гола и то с късмет,че иначе щяха да са поне 5.И то срещу отбори за които си мислим че са по слаби от нас.А какво ще става срещу ,,големите"?Аз си мисля че срещу Левски с това което показаха Жо и Тасевски в тази зона,че ще имаме сериозни проблеми ако запазим този начин на игра и не се вземат мерки за стабилизиране и уплътняване на невралгичната зона.Локо сф снощи имаха в тази зона/силната на Левски/3-4 човека и ги изпускаха постоянно.Дано Велизар си в е взел поука и направи нещо по въпроса.Иначе ще приключим с рекорда на Тича без загуба.
Прав си за всичко споменато.Помисли обаче с "дърводелците" отзад миналата година , които не излизаха от нашето поле кой изнасяше топката , кой правеше голови положение, печелеше фаулове в близост до противниковото поле и т.н.Аз ще ти ги изброя - Жоро,Кривия,Наско,Милен,Юрука.Сега когато 4ма не играят а 5ия е централен нападател не става със дефанзивни защитници /как звучи само/ като Ради и Мишо/последния май е контузен още/.Трябат крайни защитници като Саши и Тиаго зьа да помагат по крилата халфовата линия, която няма градивен халф!Иначе и аз искам в средата да е жоро и евентуално да играем с 3ма централни защитници-Сашо,Танко,Домакина, но май скоро няма да стане!Както и да е вижда се , че не сме толкова железни колкото си мислим и ни се иска, но ние си обичаме отбора и ще го подкрепяме до последно докато ни зарадват с хубава игра и дай боже класиране в ЕКТ!
Само Черно Море!!!
Само Черно Море!!!
За подкрепата си прав.Но за крайните защитници не мога д се съглася.Тактиката когато отбора ти е от средата на таблицата се определя от предстоящия противник и от факта дали си гост или домакин.Не да тръгваш да мачкаш като гост примерно ПСВ,а да нямаш ресурса с който да го правиш.Ясно е че изброените от теб играчи липсват много на отбора.Но както съм писал по горе,с тях в състава не можахме да бием Своге!!!???Значи нещо концепцията на треньора е сбъркана.Ще оставаш с двама защитника в Пловдив.На какво ти прилича това?То добре че накрая не им искаше на Локо,че ставаше голям резил.Искам да кажа,че Попов не е дорасъл за старши на отбор като Черно море.Не може да те надиграват отбори с по малък птенциал от нашия.Трябва някой сериозно да се замисли над това.Сега в отбора е привлечен един треньор заради тапията.Дано да се опита да помегне и малко с опита който има,защото нашия има идеи,но не знае явно какви задачи персонално да зададе на играчите.От там според мен идват проблемите.И когато не върви играта сякаш блокира и не прави адекватни смени.Само проблема е че аз не викам оставка,а и не съм някой специалист,че да му давам акъл на човека дето си вади хляба с това.И какво правим тогава?Подкрепяме си отбора и пак в киреча на края.Ще има още един опропастен сезон според мен.На стила който се опирва да налагат в Черно море,с играчи мъжкари и биткаджии,трябва да бъде назначен и един много агресивен треньор.Това е от мен.
- The Sailor Man
Колко тренировки си гледал на Черно Море и колко котроли?Велизар ако не е агресивен здраве му кажи.И пак ще кажа,ще повторя - всичко тръгва от груба индивидуална грешка!!!Не тактическа,не истории за пространства между десния бек и център защитника....всичко дойде от много груба индивидуална грешка на Илко Пиргов,последвана от още една-Сашо припкаше като ученичка след Лазаров вместо да го притисне и да не му позволи да центира.От там дойде белята,защото ни се обърка плана за мача и всичко се обърка.В Своге за който говорите можехме да вкараме поне 10 гола,и голът в нашата врата падна пак не заради някакви мними пространства,а заради груба индивидуална грешка на Мамуто Кулибали.Защитата ни в момента изпитва трудности поради това,че няма разиграващ халф,няма задържане на топката в предни позиции и така сме постоянно под напрежение,а това е предпоставка за грешки.Това принуждава Даниел Димов да играе прекалено близо до защитата от което следва и загуба на централната част на терена и още повече проблеми.Играем и с човек по-малко,Данчо Юруков е половин играч като единствен нападател.Той може да се изявява като втори такъв,като човек зад нападението,като полузащитник,но сам отпред-това е самоубийствена схема правеща от Юруков статист на терена.Припомнете си един емблематичен мач - едиснтвената ни загуба на Тича отпреди 2 години.....мачът с Черноморец 0:1,когато нападатели бяха Юруков и Жоро Илиев....колко пропуски,нали?И сега е така,но Юрука не е нападател и няма да бъде такъв.Много се опасявам,че когато Жоро се оправи ще се заложи на онази схема,а тя доказа,че е неработеща.Един Божилов като влезе отпред видяхте как се промени играта ни.Това са проблемите,че не пускаме нападател и разиграващ халф и,че правим от Юруков не играч,а статист.Останалите проблеми с мишката Георгиев,с преквалифицирания Адемар са преходни проблеми,следствие на по-горните.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"