POPCORN написа:равен е мача
Ще ти се,
твоят филм беше вчера вечер.
С разлика за Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
POPCORN написа:равен е мача
SFHC написа:дурекс ти си идиот
твърде очевидно е
ямбол
интер
"лек"
"ясен ли съм"
лафове от сетската градина
силно се съмнявам, че си на повече от 18...
Vojdek, не, пича имаше предвид че от пет годишен е левскар, а не че е левскар от пет години...
иначе ПО ТЕМАТА днес "Левски" (доволен ли си, "моряко", от моите кавички, да те е.а?) ще бие, защото в момента е по-добрият отбор.
durex написа:SFHC написа:дурекс ти си идиот
твърде очевидно е
ямбол
интер
"лек"
"ясен ли съм"
лафове от сетската градина
силно се съмнявам, че си на повече от 18...
Vojdek, не, пича имаше предвид че от пет годишен е левскар, а не че е левскар от пет години...
иначе ПО ТЕМАТА днес "Левски" (доволен ли си, "моряко", от моите кавички, да те е.а?) ще бие, защото в момента е по-добрият отбор.
Що не се застреляш ве! Така ще помогнеш на всички българи - един тъпак по-малко! И ако беше малко по умен, щеше да видиш от профила ми,че съм на 22! И никой не ти е искал коментара,така че си спести поредния...
Vojdek написа:norsk levskar написа: Това са пълни глупости.Трябва да съм от София да съм от Левски ли?????Сега съм на 30г,от 5 г.съм левскар.По-принцип съм от Габрово,ама сега живея в Норвегия,по-малко левскар ли ме прави от другите?От както се помня съм си от Левски и така ще си остане!!!!
Да обобщим, ти си на 30 години, от 5 години си фен на "Левски", а си фен на "Левски" откакто се помниш?
25 години в кома ли беше,или за ЦСКА или...?
Или си искал да кажеш : от петгодишен?
Нищо не ти разбрах...
vankata05 написа:Здравейте момчета,защо се делите бе ,на столица и провинция.Това по различни ли ни прави.НЕ.Аз съм от Хасково и съм второ поколение ЛЕВСКАР,баща ми е прекосявал страната за да види как играе ГУНДИ.Има и автограф ! А откак се помня и аз съм ЛЕВСКАР.Гледал съм Сираков когато играеше при нас.С Мъри сме били съучиници, и сме ритали заедно .Защо да не пропътувам 250км.за да гледам любимият се отбор.И когато съм на стадиона да се обиждаме на "селяни" и "граждани"ми става много тъжно .
САМО "ЛЕВСКИ" ОБИЧАМЕ ТЕ
"Отборът ни играе много добре,тези- Локото- ще ги газим " така каза баща ми!
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, Halo и 24 госта