Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 авг 2010 18:10

Blue_Lion написа:За разлика от предните години,ми прави впечатление,че правим сериозна селекция ! Бивши играчи на Фейенорд,юноши на Аякс ала-бала...Гари,некви Дани Младеновчета...яката ра'ота ;) :mrgreen:

Точно к'вото ни трябва .... си взехме ! ... :mrgreen:
Направо не е за вярване, след мъченическите 3-4 години след евро-епопеята ! ... :o
Всеки един от новите ... играе страхотно !
Сякаш ... е бил роден за Левски !

П.п.

Само гледай .... и Щърков като влезе да поиграе, какво ще става ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 09 авг 2010 19:43

Хич не ми вдъхва доверие... на едно място пише че играе като Десен бек, на едно като опорен халф, на едно като център защитник??? Айде да кажем че е универсален... ама първо че го отхвърлят от Терек Грозни, второ че е на 28???? За какво ни е някакъв който ще издържи максимум 2 - 3 сезона??? А и по външният му вид, съдя че е на доста повече... в лицето е доста измъчен. И като гледам е ПРЕКАЛЕНО агресивен - 9 мача 3 жълти!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Сержиньо Грийн-коментари

Мнениеот Linky » 09 авг 2010 19:47

Притеснява ме ... не е играл от май месец насам , казва че от тогава всеки ден тренира , но 1 е да тренираш с треньор друго е сам (а може и да лъже, че е тренирал всеки ден) , все пак ще е свободен трансфер , така че едва ли ще е голяма загуба на средства, така де...дано се окаже във форма , да е добър и да пасне , каза че има малка дъжщеричка и почти със сигурност подписа му ще зависи от това дали ще му хареса в София първите дни , така че дано са го посрещнали топло. :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 09 авг 2010 20:04

believeinyourself написа:Хич не ми вдъхва доверие... на едно място пише че играе като Десен бек, на едно като опорен халф, на едно като център защитник??? Айде да кажем че е универсален... ама първо че го отхвърлят от Терек Грозни, второ че е на 28???? За какво ни е някакъв който ще издържи максимум 2 - 3 сезона??? А и по външният му вид, съдя че е на доста повече... в лицето е доста измъчен. И като гледам е ПРЕКАЛЕНО агресивен - 9 мача 3 жълти!

Добре де ама някои какво очаквате Яя Туре или Есиен ли дойде за мене трансфера е перфектен.И ако футболист на 28 години е стар то какво да кажем за тези над 30.Не бъдете толкова претенциозни и аз искам в средата на терена Фабрегас и Шави но това е невъзможно.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 авг 2010 20:07

9 мача - 3 картона е съвсем нормално за дефанзивен халф или за защитник да ти кажа , на всеки 3 мача по 1 картон , хич не е много , все пак идеята му е да спира противника , ако трябва и с цената на нарушение.

За класата му съм склонен да му се доверя , не взимат случайни футболисти в школата на Аякс , а пък е играл и във Фейенорд и вобще се задържа доста дълго в първа девизия на Холандия , което значи че е класен играч.

Друго ме притеснява - Формата му.
Не е играл мач от май месец , а едно е само да тренираш , друго е и да играеш, както и едно е да тренираш индивидуално , друго е треньора да ти скъсва гъза , както може и да лъже, че е тренирал всеки ден , за да просто си уреди трансфер, не ми се вярва , някой наш скаут да го е следил всеки ден дали тренира :roll:

Също така ме притеснява и сделката.
Дори и да не е във форма и да му трябва малко игрова практира - това може да се навакса , а все пак трансфера е за без пари, така че и да го вземем и да не е във форма , не губим много , просто ме притеснява да не се разбере с ръководството или да не му хареса града , все пак имал малка дъщеря. :roll:

Дано се впише , инече от другите имена в селекция.. не мога да се оплача , само Калин Щърков не е играл за съжеление и ми се ще да го видя , но сигурно в някой селски мач ще го пуснат и него , също така искам най-сетне да дадът някакъв шанс на Тевия , да кажем днес - за какво го зехме?От както е при нас има 45минути в игра....поне да видим дали става или не ... да играе 2-3 мача , ако е толкова слаб да го махат... :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 09 авг 2010 20:09

Linky написа:9 мача - 3 картона е съвсем нормално за дефанзивен халф или за защитник да ти кажа , на всеки 3 мача по 1 картон , хич не е много , все пак идеята му е да спира противника , ако трябва и с цената на нарушение.

За класата му съм склонен да му се доверя , не взимат случайни футболисти в школата на Аякс , а пък е играл и във Фейенорд и вобще се задържа доста дълго в първа девизия на Холандия , което значи че е класен играч.

Не е играл мач от май месец , а едно е само да тренираш , друго е и да играеш, както и едно е да тренираш индивидуално , друго е треньора да ти скъсва гъза , както може и да лъже, че е тренирал всеки ден , за да просто си уреди трансфер, не ми се вярва , някой наш скаут да го е следил всеки ден дали тренира :roll:

Дори и да не е във форма и да му трябва малко игрова практира - това може да се навакса , а все пак трансфера е за без пари, така че и да го вземем и да не е във форма , не губим много , просто ме притеснява да не се разбере с ръководството или да не му хареса града , все пак имал малка дъщеря. :roll:

Дано се впише , инече от другите имена в селекция.. не мога да се оплача , само Калин Щърков не е играл за съжеление и ми се ще да го видя , но сигурно в някой селски мач ще го пуснат и него , също така искам най-сетне да дадът някакъв шанс на Тевия , да кажем днес - за какво го зехме?От както е при нас има 45минути в игра....поне да видим дали става или не ... да играе 2-3 мача , ако е толкова слаб да го махат... :roll:

За Тевия де да имаше 45 мин най-много 15 срещу Сливен миналия сезон.
ИзображениеИзображениеИзображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 авг 2010 20:22

THE G.A.M.E написа:
Blue_Lion написа:За разлика от предните години,ми прави впечатление,че правим сериозна селекция ! Бивши играчи на Фейенорд,юноши на Аякс ала-бала...Гари,некви Дани Младеновчета...яката ра'ота ;) :mrgreen:

Направо не е за вярване, след мъченическите 3-4 години след евро-епопеята ! ... :o

П.п.

Напълно ви подкрепям и двамата.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 авг 2010 20:34

NFB_Bgfen написа:
Linky написа:9 мача - 3 картона е съвсем нормално за дефанзивен халф или за защитник да ти кажа , на всеки 3 мача по 1 картон , хич не е много , все пак идеята му е да спира противника , ако трябва и с цената на нарушение.

За Тевия де да имаше 45 мин най-много 15 срещу Сливен миналия сезон.

2рото полувреме на мача влезна и това беше :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 10 авг 2010 08:22

Акалски идва на Герена до дни
10 август 2010 08:12
Фотограф: Десислава Комарова

Стражът на Локо Пд заменя Петков от зимата

Левски е в напреднали преговори с вратаря на Локомотив Пловдив Кирил Акалски. Както е известно той изпадна в немилост в клуба на смърфовете и в момента си търси отбор. Засега е най-близо до Герена, въпреки че и Литекс проявява сериозен интерес, а Славия също се нареди на опашката за него. Все пак в следващите няколко дни се очаква неговото бъдеще да стане ясно.

В Левски искат да намерят достоен заместник на Георги Петков, за който се счита че ще бъде продаден през зимната пауза. От друга страна в момента сините разполагат с Божидар Митрев и Цветан Димитров, на които все още не може да се има доверие. Ако дойде Акалски той ще бъде втори избор след капитана Петков, а след зимата ще го замени, като се очаква бившия национал да замине в посока Израел.

Левски разпродава "старите кучета": Йовов пред трансфер в Румъния
10 август 2010 03:35
Фотограф: Десислава Комарова

Университатя Крайова иска да привлече крилото

Спекулациите относно трансфер на Христо Йовов в Румъния отново са факт. Медиите в северната ни съседка вече обявиха, че Университатя Крайова иска да привлече в редиците си крилото на Левски. Както знаем в тима от Крайова се състезава бившия капитан на ЦСКА Валентин Илиев. Левски вече започна разпродажбата на "старите кучета", като първо си замина Бардон, а той бе последван от Димитър Телкийски и Елин Топузаков, които преди няколко дни са били "подарени" на Апоел РГ.

Да припомним, че Йовов на няколко пъти бе пред преминаване в клуб от Румъния, като Михай Стойкица така и успя да вземе своя любимец при себе си. Подобен трансфер става все по-възможен след като сините ще привлекат един или двама нови опорни халфове, а към този момент място за Бижутера в титулярния състав няма. Ясен Петров и Гонзо са склонни да се разделят с Йовов повече от колкото с Жоазиньо, който играе на същия пост поради възрастта на екзекутора на Марсилия. Така относно подобен трансфер ще се говори първо с играча и той може да бъде "пуснат" дори срещу скромна трансферна сума.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 авг 2010 10:00

THE G.A.M.E написа:

П.п.

Щърков ще обгражда сам цялото нападение на противника бе... :twisted:
Изображение

Върни се в “Архив”