9 мача - 3 картона е съвсем нормално за дефанзивен халф или за защитник да ти кажа , на всеки 3 мача по 1 картон , хич не е много , все пак идеята му е да спира противника , ако трябва и с цената на нарушение.
За класата му съм склонен да му се доверя , не взимат случайни футболисти в школата на Аякс , а пък е играл и във Фейенорд и вобще се задържа доста дълго в първа девизия на Холандия , което значи че е класен играч.
Друго ме притеснява - Формата му.
Не е играл мач от май месец , а едно е само да тренираш , друго е и да играеш, както и едно е да тренираш индивидуално , друго е треньора да ти скъсва гъза , както може и да лъже, че е тренирал всеки ден , за да просто си уреди трансфер, не ми се вярва , някой наш скаут да го е следил всеки ден дали тренира
Също така ме притеснява и сделката.
Дори и да не е във форма и да му трябва малко игрова практира - това може да се навакса , а все пак
трансфера е за без пари, така че и да го вземем и да не е във форма , не губим много , просто ме притеснява да не се разбере с ръководството или да не му хареса града , все пак имал малка дъщеря.
Дано се впише , инече от другите имена в селекция.. не мога да се оплача , само Калин Щърков не е играл за съжеление и ми се ще да го видя , но сигурно в някой селски мач ще го пуснат и него , също така искам най-сетне да дадът някакъв шанс на Тевия , да кажем днес - за какво го зехме?От както е при нас има 45минути в игра....поне да видим дали става или не ... да играе 2-3 мача , ако е толкова слаб да го махат...