Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 17:04

durex написа:
Vojdek написа:
durex написа:Софиянци са най-големите селяндури ве лек...кво ми пишеш тука разни глупости..вие много ли сте цивилизовани а?

Да.

:lol: :lol: :lol:

Айде сделка. Аз обещавам, че няма да идвам никога в твойто село а ти обещай, че няма да стъпиш в София.

Deal

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 17:07

Vojdek написа:
Gretna написа:
Ти от кое село си?

Ако питаш мен, аз просто си отговарях на въпросът.Да, по-цивилизовани сме в Софията, отколкото СледОколовръстното... :mrgreen:

Не питам теб. То той си знае кой го питам

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 авг 2010 17:10

Gretna написа:
durex написа:Софиянци са най-големите селяндури ве лек...кво ми пишеш тука разни глупости..вие много ли сте цивилизовани а?

E те това чаках от месеци да напише някои селтак във форума.

Ти когато идваш в София да си измиеш краката щото тук има градски транспорт и не е хубаво да ти миришат. Едно е да си смърдиш в къщата от кал и лайна, друго е да дразниш носа на гражданите. Жалко, че много като теб дойдоха тук и замираса лошо. То това кремиковци домъкна всекви тук. Кои става, кои не става, всеки в пещите заминава да работи и после гражданство си взима и айде в апартамента в Малдост!

Ти селяндур може да викаш на твойте Софиянци, бивши съселяни с които вече не можеш да разговаряш щото те са в София а ти си си на село. Ако не си дошъл все още все някога ще дойдеш, да добавиш малко интелект към нашият. Ще ни повишиш нивото. После защо селянин е станала обидна дума? Защото селяни като теб чернят иначе нормалният статус.

За твоя утеха нямам работа в София и просто не ходя...щот е жалък град разбираш ли ме? Селянин може да наречеш само себе си - ясен ли бях?

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 09 авг 2010 17:18

Ей,дурекс ли си,капут ли си,скрий се ,бълха!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 авг 2010 17:20

Dog написа:Ей,дурекс ли си,капут ли си,скрий се ,бълха!!!

Немога за това го направи ти!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 09 авг 2010 17:23

хаиаиехаехиаеихаехиаеихеааехиеаихаеих.......злета :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 17:30

durex написа: ...........ясен ли бях?

Дали те разбирам ли питаш!

Не, смешен беше! Само простите хора, които не са сигурни в това което казват, подпитват накрая, дали са ясни или дали ги разбират!

Ти си видимо прост човек, нямаше нужда го подчертаваш.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 авг 2010 18:13

Gretna написа:
durex написа: ...........ясен ли бях?

Дали те разбирам ли питаш!

Не, смешен беше! Само простите хора, които не са сигурни в това което казват, подпитват накрая, дали са ясни или дали ги разбират!

Ти си видимо прост човек, нямаше нужда го подчертаваш.

Разбира се че съм прост,но никога няма да бъда по-прост от теб!!! Там е разликата между нас "гражданино"!

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 09 авг 2010 18:32

haiobaio написа:
Vojdek написа:
Al_Abrashev написа:Мнооооого си досетлив! Само ти ходиш и си подкрепяш отбора, браво!!! Ние като сме на 150 км. от София и какво...... ??? Довечера сме на мача приятел, а вие наистина ще сте пак 50, прав си!

Вие като сте на 150 километра от София, отбори нямате ли си там, та идвате тук да си показвате магарията?

Ей такива като вас са срам за всяка агитка.Какво се правиш на ентелегентен?И защо провокираш?

Имено. За съжаление софиянците в публиката на Левски останаха малцинство. Трибуните са превзети от селяндури, които идват да си избиват комплексите по мачове. Същото важи и за четирибуквието.

Това са пълни глупости.Трябва да съм от София да съм от Левски ли?????Сега съм на 30г,от 5 г.съм левскар.По-принцип съм от Габрово,ама сега живея в Норвегия,по-малко левскар ли ме прави от другите??????????Когато съм имал възможност съм ходил на мач на Левски,за жалост сега немога и трябва само да гледам по компа,ама какво да се прави!От както се помня съм си от Левски и така ще си остане!!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 авг 2010 19:05

norsk levskar написа: Това са пълни глупости.Трябва да съм от София да съм от Левски ли?????Сега съм на 30г,от 5 г.съм левскар.По-принцип съм от Габрово,ама сега живея в Норвегия,по-малко левскар ли ме прави от другите?От както се помня съм си от Левски и така ще си остане!!!!

Да обобщим, ти си на 30 години, от 5 години си фен на "Левски", а си фен на "Левски" откакто се помниш?

25 години в кома ли беше,или за ЦСКА или...?

Или си искал да кажеш : от петгодишен?

Нищо не ти разбрах...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Левски”