Dog написа:Аз също съм на мач,бро,ама някой да ми говори на момиченце от монитора е леко нагло!
А ти защо се заяждаш? Абсолютно ненужно мнение написа. Сега дупки ще ми разширяваш.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dog написа:Аз също съм на мач,бро,ама някой да ми говори на момиченце от монитора е леко нагло!
Al_Abrashev написа:Мнооооого си досетлив! Само ти ходиш и си подкрепяш отбора, браво!!! Ние като сме на 150 км. от София и какво...... ??? Довечера сме на мача приятел, а вие наистина ще сте пак 50, прав си!
Vojdek написа:Al_Abrashev написа:Мнооооого си досетлив! Само ти ходиш и си подкрепяш отбора, браво!!! Ние като сме на 150 км. от София и какво...... ??? Довечера сме на мача приятел, а вие наистина ще сте пак 50, прав си!
Вие като сте на 150 километра от София, отбори нямате ли си там, та идвате тук да си показвате магарията?
Ей такива като вас са срам за всяка агитка.Какво се правиш на ентелегентен?И защо провокираш?
haiobaio написа:Пичага, прочетох ти мнението. Просто се дразня на цялата еуфория, която изкуствено си създавате. Дразня се и на някои идиоти, които пишат само и единствено да се заяждат.
Няма уважение между отборите и между феновете.
Gretna написа:Пък и те са хора като нас. Имам в предвид хората извън София. Малко са странни но си имат всичко което си имаме и ние. Не бъдете расисти.
Синият Болярин написа:След неуспешните мачове срещу равностойни отбори в Европа Левски беше буквално изравнен със земята от комунистическите медии. Чорбата би едва кретащия Динамов след неотсъдена 100-процентова дузпа за руснаците, отбелязана дори от фанатичния червен коментатор и втори гол в ответната атака, а според медиите все едно станаха европейски шампиони. После с Фулъм направиха равен като домакини и голямата работа. Голям резултат, големи фенове, голямо нещо. Ама това, че Фулъм беше с втория си състав и че за пореден път не успявха да изпълнят стадиона до края никой не го казва. От този медиен комфорт и психологически бонус им тръгна сезона. Видя се какво могат, след като почнаха издънките и медиите спряха да ги превъзнасят до небесата.
По постоянен адрес ли ви препоръчат на вас отборчето или си още със спомени от "доброто старо време". Аз като ви гледам може и домова книга да си изкарате....Зачети се малко нагоре и тогава ми говори за провокации и магарии.Vojdek написа:Al_Abrashev написа:Мнооооого си досетлив! Само ти ходиш и си подкрепяш отбора, браво!!! Ние като сме на 150 км. от София и какво...... ??? Довечера сме на мача приятел, а вие наистина ще сте пак 50, прав си!
Вие като сте на 150 километра от София, отбори нямате ли си там, та идвате тук да си показвате магарията?
Ей такива като вас са срам за всяка агитка.Какво се правиш на ентелегентен?И защо провокираш?
Dog написа:Ще дойдеш както си искаш ,ама не е точно така , а гражданино ,къде ще си завреш атрибутчетата,а?Дано да са ти достатъчно широки дупките!Аконе-ще ти ги доразширим!
haiobaio написа: И вие сте били подкрепяни от режима.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever, Google [Bot] и 14 госта