А малко оптимизъм?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

drvasko98
Контакти:

Re: А малко оптимизъм?

Мнениеот drvasko98 » 09 авг 2010 12:05

Статистиката на Едко Димитров е невярна. ЦСКА наистина започна с 4 поредни загуби, но сезон 1984/1985 и накрая не стана шампион. Със сигурност три от загубите бяха от Тракия Пловдив, Левски-Спартак и Етър. Бях на мача в Търново, ако не се лъжа в 4-ия кръг - 3-1 за Етър, като Етър водеше 3-0. За сезона 1981/1982 със сигурност в 5-ия кръг ЦСКА гостува в Търново /на новака Етър/и тогава падна с 0-1 и не си спомням да са били в криза. Това ми е първи сезон, който съм гледал като хлапе в А група и го помня все едно е било вчера.
През 1990/1991 след продажбите на великите си играчи, ЦСКА също започна с 3 загуби и 1 равен и то от Сливен, Берое и Хасково и равен със Славия. Пак тръгна да навксва, но титлата взе Етър. Това е, абсолютно гарантирам за фактите, щото са ми в главата, а не ги ровя отнякъде.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 09 авг 2010 12:07

Напълно съм съгласен с автора, както и повечето исказали се до тук. Разбира се че не става всичко на момента, трябва време. Спомнете си какво стана с Б. Мюнхен миналият сезон и каква беше развръската накрая. Според мен единствено и само Костадинов е виновен, даже и собствениците носят малко вина. Тяхната работа е единствено и само да намират пари, а не да определят кои футболисти и треньори да бъдат докарани, защото не са наясно с тази игра. Ако може да се вярва на К. Динев, а не виждам причина да не се вярва, грешката е на боклукджиите Дембеле да играе в Левски сега. Бил им го предложил на ЦСКА , но те отказали понеже не знаели дали треньора ще го иска. :?: Това момче е с 2 класи над всички в наш'то смотано първенство, как да не го искаш. Както и да е, да се върнеме на Костадинов. Този човечец единствено и само знае как да смуче кинти от трансфери. Не може да се сменат 3-4 треньори а той да е все още там, на кладенеца. Ако беше докарал поне 2-3 класни чужденци, добре, но той освен някакви измислени сърби и по някой черен нище добро не докара на армията. Левски постъпи много правилно за първи път от много години. Обра най-доброто от първенството и 1-2 класни и доказали се чужденци и резултата е налице. В цска всичко се случва по някаква инерция без да се правят планове за бъдещето, т.е. работи се от днес за утре. Не мога да се начудя как успяха да излъжат Дочев да работи тук. Човекът има качества и е добър треньор, но трябват и футболисти, а не хленчащи за пари бездарници. Докато са на нож БГ срещу чужденци , няма да има успехи в цска. Докато не започнат да налагат момчета от школата няма да има успехи. Вместо да дават шанс на родните таланти, те носят цели вагони с чужденци от които само 3-4 футболисти. Другите играят само по дискотеките. Оптимизъм ??? На тази етап ни остава само да се надяваме че ще успеят да вдигнат глава до 2-3 седмици.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 09 авг 2010 13:50

Страно ЦСКА прави две поредни загуби в първенството и правим трагедия, надминаваща гръцките трагедии. Вместо да гледаме реално на нещата, автора на тема хубаво го е написал със заглавието си. А оптимизма къде ни е. Заприличваме на онези фенове, които искат победа и нищо друго. А след всяка загуба излизат с трансперанти за оставки и уволнения. Само, че от това да сечем всичко стигнахме до тука :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 авг 2010 14:02

Подкрепям призивите да не се правят трагедии, но не и думите, че ЦСКА не може да побеждава винаги.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2010 15:43

Липсата на оптимизъм, според мен, идва най-вече от това, че в нашата А група трудно се наваксва голяма преднина на противника, а ние сме на път да изостанем с 6 точки от Левски още в началото, защото си мисля, че сините няма да имат проблем с Локо Сф този път. Иначе е ясно поне за мен, че няма да завършим толкова назад, колкото сме сега. Даже съм 100% убеден, че ще се преборим за място в евротунририте, и то без никакви затруднения. Лошото обаче е, че както сме тръгнали, най-много да стигнем до второ или трето място в края на сезона, защото ми се струва, че завръщенто на контузените, дебютът на новите и сработката на отбора ще дойдат прекалено късно, когато пасивът от Левски ще е прекалено голям и трудно ще го стопим, дори в даден момент да сме в по-добра форма от тях, тъй като просто няма много отбори, които да успеят да им вземат точки сега. Иначе съм сигурен, че ще сме втори след Левски или в най-лошия случай трети след Левски и Литекс (може Черно море или Черноморец на мястото на Литекс, но едва ли), ако допуснем сините да се откъснат много. Както знаем, второто място за нас рядко е утеха, тъй като отборът ни е най-успешният у нас - точно това най-много ни тежи в момента. Другите отбори, как да е, ще ги изпреварим, защото дори най-добрите сред тях имат навика нелепо да губят точки в някои гостувания или дори домакинства срещу традиционно неудобни съперници. При Левски обаче такива издънки се случват по-рядко, а през този сезон си личи, че имат много по-силен отбор от миналогодишния. Сега само остава да се надяваме нашите по-бързо да се съвземат, а Левски да загуби някакви точки срещу Локо Сф и Черноморец. Разбира се, много добре психологически би ни подействало влизането в групите на Лига Европа, в което лично аз не се съмнявам, защото противникът при всяко положение е под нивото на Левски или Черноморец. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 09 авг 2010 23:40, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 09 авг 2010 18:20

Udoji90 написа:Липсата на оптимизъм, според мен, идва най-вече от това, че в нашата А група трудно се наваксва голяма преднина на противника, а ние сме на път да изостанем с 6 точки от Левски още в началото, защото си мисля, че сините няма да имат проблем с Локо Сф този път. Иначе е ясно поне за мен, че няма да завършим толкова назад, колкото сме сега. Даже съм 100% убеден, че ще се преборим за място в евротунририте, и то без никакви затруднения. Лошото обаче е, че както сме тръгнали, най-много да стигнем до второ или трето място в края на сезона, защото ми се струва, че завръщенто на контузените, дебютът на новите и сработката на отбора ще дойде прекалено късно, когато пасивът от Левски ще е прекалено голям и трудно ще го стопим, дори в даден момент да сме в по-добра форма от тях, тъй като просто няма много отбори, които да успеят да им вземат точки сега. Иначе съм сигурен, че ще сме втори след Левски или в най-лошия случай трети след Левски и Литекс (може Черно море или Черноморец на мястото на Литекс, но едва ли), ако допуснем сините да се откъснат много. Както знаем, второто място за нас рядко е утеха, тъй като отборът ни е на-успешният у нас - точно това най-много ни тежи в момента. Другите отбори, как да е, ще ги изпреварим, защото дори най-добрите сред тях имат навика нелепо да губят точки в някои гостувания или дори домакинства срещу традиционно неудобни съперници. При Левски обаче такива издънки се случват по-рядко, а през този сезон си личи, че имат много по-силен отбор от миналогодишния. Сега само остава да се надяваме нашите по-бързо да се съвземат, а Левски да загуби някакви точки срещу Локо Сф и Черноморец. Разбира се, много добре психологически би ни подействало влизането в групите на Лига Европа, в което лично аз не се съмнявам, защото противникът при всяко положение е под нивото на Левски или Черноморец. ;)

Напълно съм съгласен с теб, гледах няколко мача от първенството досега, гледах и дербито и вчерашния мач. Разлика между левски и Черноморец има, ама тя не е в полза на Левски. И двата отбора, след като ни поведоха почнаха да накъсват играта още първото полувреме, почнаха да лежат на тревата, вратарите и на двата отбора получиха картони за бавене. само че в черноморец има 2-3-ма, дето могат да я вкарат и от далеч и това се видя вчера, докато при левски няма такъв. Представете си че дембеле се контузи, /не му го пожелавам/, ами то няма кой да я вкара, жоро метъла или бижутера си ги знаят. Тъпото е, че в Бг първенството 6 точки с честна игра няма как да ги стопиш. Литекс отписаха тая година титлата рано рано, Локото са смешни, гледах им първия мач, бяха трагедия и бранеха гола преднина още от 65-тата минута. Вижда се стратегията на отборите срещу нас, по-прибрани и ни цакат на контри. Явно някой ни е разкрил слабите места /Олимпиакос/. Тактиката на Дочев изисква сработеност на всички нива, а ние нямаме такава. Грешно е да играеш с две крила и двама нападатели, защото много се оголваш, видно е че крилата не връщат много много и не ни се получава схемата нещо.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 09 авг 2010 19:49

Причини за оптимизъм няма , от това обече не следва че не трябва да си подкрепяме отбора . Това е за истинските фенове . Всяко животно може да мучи възторжено когато нещата въврят .
Това са собствениците и това са футболистите , това е ГФС . Такива са реалностите . Трябва да се опитаме да постигнем максимума при тези условия.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 10 авг 2010 00:39

Я си представете следната картинка още месец сме в летаргия.. И започва подем в групите на ЛЕ печелим точки, ако даде господ излизаме от тях! Набираме скорост! Вторият полусезон мачкаме наред настигаме ЛЕвски и ги задминаваме! (айде това със задминава може и да не стане, но не смяатате ли, че с един европробив ще забравим всичко лошо?) Идното лято се запазва ядрото на отбора и идната година взимаме каквото ни се изпречи на пътя! Нов поход в Европа, титла купа и тн! Хубаво нали! И възможно! Народът е казал: ТРАЙ МОМЕ ЗА ХУБОСТ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 00:47

TheClub написа:Я си представете следната картинка още месец сме в летаргия.. И започва подем в групите на ЛЕ печелим точки, ако даде господ излизаме от тях! Набираме скорост! Вторият полусезон мачкаме наред настигаме ЛЕвски и ги задминаваме! (айде това със задминава може и да не стане, но не смяатате ли, че с един европробив ще забравим всичко лошо?) Идното лято се запазва ядрото на отбора и идната година взимаме каквото ни се изпречи на пътя! Нов поход в Европа, титла купа и тн! Хубаво нали! И възможно! Народът е казал: ТРАЙ МОМЕ ЗА ХУБОСТ!

Защо да не стане наистина? Горе-долу същото направи Левски през сезон 2005/06 г. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 10 авг 2010 02:14

Udoji90 написа:
TheClub написа:Я си представете следната картинка още месец сме в летаргия.. И започва подем в групите на ЛЕ печелим точки, ако даде господ излизаме от тях! Набираме скорост! Вторият полусезон мачкаме наред настигаме ЛЕвски и ги задминаваме! (айде това със задминава може и да не стане, но не смяатате ли, че с един европробив ще забравим всичко лошо?) Идното лято се запазва ядрото на отбора и идната година взимаме каквото ни се изпречи на пътя! Нов поход в Европа, титла купа и тн! Хубаво нали! И възможно! Народът е казал: ТРАЙ МОМЕ ЗА ХУБОСТ!

Защо да не стане наистина? Горе-долу същото направи Левски през сезон 2005/06 г. ;)

Аз и темата съм улучил с оптимизма!

Върни се в “ЦСКА”