Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот deepblue1963 » 09 авг 2010 15:21

Mourinio написа:
Gretna написа:
Mourinio написа:Все едно сте станали европейски шампион след победите над Калмар и другите от Ейре забравих им името....едвам едвам сте щели да биете с 4:0 и да не се отпускате след 3-я гол във вратата на Локо Сф :mrgreen:

Аааа няма. Никакво отпускане. Това за 4-0 не го мисля сериозно. Мисля, че ще бием поне с повече от 6-0 но не го казвам за да не дразня другите нелевскари във форума. Нали съм си добър и мисля за всички.

Впрочем не е важно кои сме били. Важно е как сме ги били. Ти да не мислиш, че резултатът с некви отборчета от северозападна европа е важен за нас. Не не е важен. Важно е раздаването. Ти гледа ли някои от тия мачове които подценяваш. Май не си ги гледал. Е що е така гледай довечера. И после добави към коментарът и ЦСКА и Локо София, а след 20 дена и още няколко отбора. Ех какъв кеф е да си от Левски сега. Не ми се чака да се радвам след като баницата се изпече. Ще се радвам още докато се меси.

Ще видим довечера дали ще е така както мислиш, въпреки че Локо Сф не е същия отбор от миналата година, остана без най-добрите си играчи, но все пак не ми се вярва да биете толкова лесно, прогнозирам Х 0:0 или 1:1

Ние от такива като "зелените" моряци,които мразят Левски други прогнози не сме и очаквали.Ние не сме ги и питали за прогнози.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 09 авг 2010 15:21

POPCORN написа:равен е мача

Бегай залагай,ще станеш милионер! ;)

Потребителски аватар
messi1990
Контакти:

Мнениеот messi1990 » 09 авг 2010 15:24

И преди...И сега...Левски значи свобода!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 15:24

Braveheart73 написа:Гретна, ти в крайна сметка от Гретна ли си или от Елгин Сити? Или от Стенхаусмюър, Арброут, Каудънбийт, Дъмбартън?
За мача: Рутинно 3:1 за Левски :twisted:

Аз в крайна сметка съм от Левски. Тия автари и nick-name са ми хоби. До скро бях с новата емблема на Gretna ама тая на Елгин ми харесва повече пък пак си е от моя си регион. Всъщост не е ли все тая, от кои отбор си ако не си от Левски?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:26

deepblue1963 написа:Ние от такива като "зелените" моряци,които мразят Левски други прогнози не сме и очаквали.Ние не сме ги и питали за прогнози.

Хубаво ще е само да пишеш ''Левски'' в кавички....иначе често давате прогнози за нашите мачове, та за това реших да последвам примера
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 15:31

Mourinio написа:
deepblue1963 написа:Ние от такива като "зелените" моряци,които мразят Левски други прогнози не сме и очаквали.Ние не сме ги и питали за прогнози.

Хубаво ще е само да пишеш ''Левски'' в кавички....иначе често давате прогнози за нашите мачове, та за това реших да последвам примера

Оставете го да дава прогнози. Вие какво сега? Човека го вижда Х. То ако всички познавахме и то на точен нали нямаше да има нито един букмейкър. Аз само един съвет ще ти дам. Не слагай пари на Х. Аз съм имал дядо които е ритал в Черно море и отбора от Варна има едно милиметърче в моето синьо сърце и затова ти давам този съвет. Пък и то вие от Варна като ви изпадне отбора пак в Б група пак от Левски ще си станете.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:33

Gretna написа:
Mourinio написа:

Оставете го да дава прогнози. Вие какво сега? Човека го вижда Х. То ако всички познавахме и то на точен нали нямаше да има нито един букмейкър. Аз само един съвет ще ти дам. Не слагай пари на Х. Аз съм имал дядо които е ритал в Черно море и отбора от Варна има едно милиметърче в моето синьо сърце и затова ти давам този съвет. Пък и то вие от Варна като ви изпадне отбора пак в Б група пак от Левски ще си станете.

Ахахаххаха :mrgreen:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 авг 2010 15:34

Хаха, как се надъхвате, 5-6 на 0 щели да ни биете. Рутинни победи.
Сега било хубаво да си от "Левски", призиви се правят да се съберате повече. Дни се смятат, години, минути.
Ако паднете довечера ще се пускат теми от рода "Къде сгрешихме", "Ясен Петров-за или против" и такива глупости.
Хора, вие, заедно с чорбарите, наистина сте ненормални.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 авг 2010 15:36

Mourinio написа:

Вие като плюете по нас Левски слагате ли го в кавички?Или да ти "постна" някои коментарчета на особено злобни ваши фенове?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:37

haiobaio написа:Хаха, как се надъхвате, 5-6 на 0 щели да ни биете. Рутинни победи.
Сега било хубаво да си от "Левски", призиви се правят да се съберате повече. Дни се смятат, години, минути.
Ако паднете довечера ще се пускат теми от рода "Къде сгрешихме", "Ясен Петров-за или против" и такива глупости.
Хора, вие, заедно с чорбарите, наистина сте ненормални.

+1000 :mrgreen: а след това ако отпаднат от АИК ще има и курви за Ясен, Батков и Гонзо :mrgreen:

Върни се в “Левски”