К.Балъков:Ако имам съмишленици ще оправим футбола.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
К.Балъков:Ако имам съмишленици ще оправим футбола.
Е тези думи ме разбиха.Човека,който даде мача на ЦСКА преди 2 години и куп други простотий.Всяка загуба е плод на съдийски грешки.Е тека ли се оправя футбола в България.Че 2 години харчи парите на Събев и без резултати.И защо сравнява Швейцария и България.Онзи ден феновете на Левски се молеха за Гласхопър(отбора,който той съсипа) Г-н Балъков Вие ще съсипете футбола.Щом едно момче на 20 год.(В.Стоянов)не успяхте да възпитате,а други го направиха звезда(Молдовци).Какво направихте с Платини? Къде в Германия ще си чакат парите 1 година.Вие сте като всички БГ треньори - траете си и стискате зъби.Такива като вас хиляди в България.
Re: К.Балъков:Ако имам съмишленици ще оправим футбола.
Явно не разбираш от футбол мойто момче,щом така расъждаваш.Балъков е един от малкото треньори в БГ,които разбират от футбол и тази година всички ще видят това.Много е лесно да се плюе-но това си е типична Българска черта,зависта е голямо нещо ей.
А що се отнася до Черноморец,отбора се запази същия вече 2 години и е нормално да мачка тази година + отличните условия за футбол в Бургас(единствени в БГ)НЯМА ПРИЧИНА ДА НЕ СА В ТРОЙКАТА
А аз мисля и ШАМПИОНИ
А що се отнася до Черноморец,отбора се запази същия вече 2 години и е нормално да мачка тази година + отличните условия за футбол в Бургас(единствени в БГ)НЯМА ПРИЧИНА ДА НЕ СА В ТРОЙКАТА
А аз мисля и ШАМПИОНИ
В Грасхопърс също не разбират от футбол щом са уволнили другия практикуващ правилен футбол.Работата е ясна.....olisadebe написа:Явно не разбираш от футбол мойто момче,щом така расъждаваш.Балъков е един от малкото треньори в БГ,които разбират от футбол и тази година всички ще видят това.Много е лесно да се плюе-но това си е типична Българска черта,зависта е голямо нещо ей.
А аз мисля и ШАМПИОНИ
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
балъков е един от 2-3 -мата човека в БГ ,който разбира от играта. лошото е ,че заради изроди като перуката,наско,плешивеца,емо продажника ,венци,тара, и т.н. никога такива като него няма да вземат властта и да оправят нещата... той и бербо им го каза... но какво от това ????

В Арсенал също не разбират от футбол, тъй като от 5 години нямат никакво спечелено отличие, а държат още треньора, що така?

Балъков има огоромен бюджет,никакво напрежение, пълен комфорт, нека направи нещо, какъвто е той такива са и другите управляващи футбола, и ако някой отбор се развива правилно , не виждам как по точно БФС би му пропречило. Обратното означава че по времето преди изброените Перуки и прочие се е играел супер футбол тук, а до преди 3 години национала ни е бил в топ 10 на света
И как ще го оправи???Като започнат всички да лежат по терена и симулират контузии ли???И като зрители на стадиона и по тв гледат по 30-40 мин чисто игрово време?Много добре ги е научил Балъков,браво!Не ,че и ЦСКА ,ако водеха нямаше да направят така,то и за това имаше 300 човека на стадиона!Друг е въпроса,че някои от ЦСКА го правят и като губят........абе мърди голями!
Едно нещо искам да ви кажа -ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО НИ ЗЛАТНО ПОКОЛЕНИЕ ,НЕ ВСИЧКИ СА ТЪПАЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ-за Сираков,Мъри,Михайлов,Лечков,Костадинов- всички знаем че за нищо не стават като ръководители и треньори,но хора като Балъков,И.Йорданов,Стоичков,Пенев,Ил.Илиев,са други хора,с друго поприще и развитие,хора които искат да работят и да постигнат нещо ,и всеки един от тях се старае да постигне нещо,към това което се е насочил.
За това се опитвам да ви кажа че Балъков и хората в Бургас не само се опитват,но и правят нещо -ДАНО УСПЕЯТ,защото в крайна сметка то остава за България
За това се опитвам да ви кажа че Балъков и хората в Бургас не само се опитват,но и правят нещо -ДАНО УСПЕЯТ,защото в крайна сметка то остава за България
joro65 написа:И как ще го оправи???Като започнат всички да лежат по терена и симулират контузии ли???И като зрители на стадиона и по тв гледат по 30-40 мин чисто игрово време?Много добре ги е научил Балъков,браво!Не ,че и ЦСКА ,ако водеха нямаше да направят така,то и за това имаше 300 човека на стадиона!Друг е въпроса,че някои от ЦСКА го правят и като губят........абе мърди голями!
Снощи гледах мача и естествено ми направи удоволствие загубата на ЦСКА, но лично аз игра от Черноморец не видях, както не видях и предния им мач, нека научи отбора си да играе и да каже ето това направих искам да направя повече. А иначе какво имаме измишльотината че дали 5000 евро на Стоянов да си плаща лечението в Германия и той ги взел , абе кой плаща 5000 евро в брой в Германия ние да не сме паднали с последния дъжд. Относно Любо Пенев, беше президент на ЦСКА изгонен, и веднъж треньор изгонен, Стоичков работи достатъчно с националния отбор, сигурно стават аз не споря но вероятно нещо в професионалното им развитие ми убягва.
При Батето да не бяхме по-добре.Който си плащаше той печелеше.
Върни се в “Футбол - България”