Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
thebully написа:[offtopic]Значи 1во не ми е ясно защо темата е пусната в Понеделник като мача е във събота ..[/offtopic] -колега в Събота преди,по време и след мача сме около стадиона,кога да се коментира ако не през седмицата,не виждам причина относно пускането на темата днеска,хайде със здраве![]()
![]()
The Sailor Man написа:Аз даже мисля,че среюу пародията на футболист Лазаров се игра твърде меко,а не както беше на Тича преди няколко месеца.Който иска да си прави маникюри да сменя спорта.Иначе за Академик и при положение,че играем на Тича няма никакъв друг развой освен победа за Черно Море при това с няколко гола разлика.Друго развитие е невъзможно.Дори Академик са наясно,че нямат никакви шансове във Варна и мислят за следващия си мач.
-----------------------------------Пиргов--------------------------------
Сашо----------------Сашко---------------Танко-------------М.Тиаго
--------------------------------Димов------------------------------------
Д.Георгиев-----------Вл.Костадинов/Ратников/-------Атанасов
---------------------------------Юруков-------------------------------
-------------------------------Божилов---------------------------------
Задължително е да пуснат Владо или Ратников на мястото на Адемар,защото без градивен халф не става,а докато Жоро го няма те двамата са единствените налични и трябва да получат шанс.Стига преквалифицирвания,момчетата са типичните играчи за този пост,а Адемар е по-скоро фланговак
GreeN-1913 написа:Колега и да казваш каква да е тактиката няма да промениш нищо само и единствено велизар може да каже ква ще е тактиката
The Sailor Man написа:
-----------------------------------Пиргов--------------------------------
Сашо----------------Сашко---------------Танко-------------М.Тиаго
--------------------------------Димов------------------------------------
Д.Георгиев-----------Вл.Костадинов/Ратников/-------Атанасов
---------------------------------Юруков-------------------------------
-------------------------------Божилов---------------------------------
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта