Време е Велизар да си ходи !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Време е Велизар да си ходи !

Мнениеот garfild8 » 09 авг 2010 12:58

ЧерноМореВарна написа:Работата е там, че ние много неща от кухнята не ги знаем. Освен това, много неща са пробвани по тренировки и са се получавали. Как ти звучи, да почне да реди състава и ... просто да се обърка? И другия мач пак почва да го реди.. и пак нещо се обърква? Не знам, на мен ми звучи нелепо.

:roll: Много странно ми прозвуча.Реди си един състав и го пуска на тренировка.Тренировка,ама не е оф.мач.Велизар ги върти като кръгова пръскачка,по терена,я стане нещо,я не.Искам да ти кажа,че той най-вероятно си избира състава сбъркан по начало.Иначе наистина звучи нелепо.Реди един състав за тренировка и на мача,обърква местата на играчите и ето ти ги 7 защитника,двама дефанзивни,крило и полу-таран. :lol:
Само Черно море.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 09 авг 2010 13:39

garfild8 написа:
ЧерноМореВарна написа:Само ще ви кажа, че Велизар ще го оцените едва, когато вече го няма! Като дойде следващия, ще ревете за Велизар, за Кольо, както за Вуцан... Аз пък виждам в него качества, които винаги съм искал да има нашия треньор, но уви! И ви приканвам, особено противниците му, идете на някоя друга тренировка и вижте отношението му към тренировката, към играта и най-важното - на играчите към него! То най-лесно е като плебеите в Колизеума - палеца надолу и ае!

Много хубаво го казваш...ама дайте всички да се разберем,че и Велизар прави много грешки.Тактиката и състава да обърка и ляв бек,като плеймейкър или таран като десен бек,си е малоумие.Велизар много често ги прави тези неща,много по-често навън.Така загуби в Каварна и на Лаута,онзи ден.Няма го Жорката,така се е случило,ама имаш само един играч с неговите качества,Ратников,но той играе само кога има пълнолуние.Не мога да си изкрива душата,обаче.С експерименталния състав с Миньор,в Кюстендил,се справихме,много по-добре.Удари,атаки и една спорна дузпа,която Карамфил,замалко не хвана,реши мача.Съгласен съм да падаме,но ДА ИГРАЕМ ФУТБОЛ,а не да играем Дайчовото по терена.

Точно така груби и безобразни грешки,много добре го казваш-ляв бек,като плеймейкър или таран като десен бек,си е малоумие.Като прибавим и подчертаното пренебрежение към Ратников,който спокойно може да играе на мястото на Жоро Илиев,дървото Домакинов вместо Танка,защото се били скарали излиза че целта е експериментиране,а не победи.Освен това говорих с 1 от ветераните,определено не харесват Велизар.Така че и аз няма защо да си затварям очите за фаталните му грешки,само и само да не мина за негативист.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 09 авг 2010 13:55

Айде ветераните да си гледат ветеранството,да си пият кафето и да играят на домино и бридж.От тези там признавам само ветераните от 70-те,Илиан Илиев и Тошко Марев.Покрай тях има една солидна прослойка пишман-ветерани,такива дето бойкотираха турнира в памет на един от най-великите играчи на Черно Море и Варна за всички времена-Георги Димитров-Червения.Да си гледат пенсиите и да не правят интриги там където не им е работа.Били зад тоя,били зад оня,а нали точно те даваха критични оценци за човека дето сега искат да лансират-Илиан Илиев?Пак ще кажа,онзи номер с турнира на Гошо Димитров-Червения ме накара да се отвратя от много от тях.Пази Боже от такива ветерани,да си гледат старините и да не се месят в неща където са се проваляли лично те самите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 14:01

smallmouse написа: Точно така груби и безобразни грешки,много добре го казваш-ляв бек,като плеймейкър или таран като десен бек,си е малоумие.Като прибавим и подчертаното пренебрежение към Ратников,който спокойно може да играе на мястото на Жоро Илиев,дървото Домакинов вместо Танка,защото се били скарали излиза че целта е експериментиране,а не победи.Освен това говорих с 1 от ветераните,определено не харесват Велизар.Така че и аз няма защо да си затварям очите за фаталните му грешки,само и само да не мина за негативист.

Кой с кого се е скарал, Танка с Домакинов или с Велизар?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 09 авг 2010 14:04

Не е сложен за треньор да се кара или да не харесва някого лично.
Искам като гледам да видя нещо смислено в тактическо отношение , а не само изсипани напред топки. Това не е футбол , никой отбор даже и най-слабите не изсипват топката от централния кръг напред, а там каквото стане. В защита - изключително много нарушения и накъсване на играта. Цяло чудо е че не изгониха някои играч в последния мач. Няма кой да подава топката, затова най-лесно е да бъде изсипана напред.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 авг 2010 15:16

В интерес на истината Велизар работи упорито и с желаниe и може да стане добър треньор,но най-рано след 5-6 години.Но в момента си е просто още стажант.

delta.e
Контакти:

Мнениеот delta.e » 09 авг 2010 22:36

Нито Марев , нито Илиян са ветерани от 70-те години !
Марев е от 80-те , а Илиян от началото на 90-те !
Ако говорим за 70-те , тогава ,,Черно море ,, имаше прекрасни футболисти .

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 09 авг 2010 23:52

Човекът ти каза - ветераните от '70-те + Марев и Илиев.

И аз съм на мнение, че прослойката "ветерани" в общи линии търсят повод да бъдат почерпени. От както са спрели с футбола не са направили много за футбола и Черно море, за да застават зад този и онзи.

Ако някой е достатъчно смел, да стане спортно-технически директор, да поеме отговорност и да работи...тогава може да стои зад когото си поиска. Но без да носиш отговорност да даваш критични бележки не е нищо повече от запалянковщина.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 авг 2010 10:19

Popeye написа:Наздраве на всички лайнари , които изчакаха първия слаб мач на отбора за да излязат от кенефите , където се криха и да почнат да се упражняват в треньорска дейност

Наздраве и на теб. :lol: Отговарям ти,защото и аз съм от другия лагер.Знаеш че съм критик на Велизар,знаеш че не съм стъпвал на Тича,след Каварна,не ходих и с Пирин.Ни най-малко ме засяга какво мислиш за хората които НЕ СА на твоето мнение,ама никога не съм приемал хора(каквито и да са),толкова грубо и пренебрежително да изтъкват себе си и налагат своето мнение.
Жив и здрав да си. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 10 авг 2010 12:17

ЧЕРНО МОРЕ НЯМА НУЖДА ОТ ФЕНОВЕ, НА КОИТО СЪРЦЕТО ИМ СЕ КЪСА И ОТКАЗВАТ ДА ХОДЯТ НА МАЧОВЕ!
ДОРИ И МОУРИНЬО ИЛИ ВЕНГЕР ДА НИ ДОКАРАТ ВИЕ ПАК ЩЕ ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ!
ДОРИ И В ЗАЩИТА ДА ИМАМЕ ЕВРА-ВИДИЧ-РАМОС,ХАЛФОВЕ ДЖЕРАРД-ЛАМПАРД, И НАПАДЕНИЕ - ФОРЛАН-МЮЛЕР - ПАК ЩЕ ИМА НЕДОВОЛНИ, ПАК ЩЕ ИМА ХОРА ГОТОВИ САМО ДА КРИТИКУВАТ И ДА ТЪРСЯТ НЕГАТИВНОТО!

Боре, успокой топката!
Сашо ;)
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Черно море”