ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: 4000 аплодираха Ботев

Мнениеот Пловдив1926 » 09 авг 2010 10:57

BultraStyle написа:Ще си покаже на първият официален мач !

Инетерсно ми е дали сега с новия ви модел на управление ще има някой от клуба да каже - продадохме Х билета. Защото до сега винаги посещаемоста сте си я писали "на око"...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 авг 2010 11:04

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 09 авг 2010 11:13

Пловдив1926 написа:

Инетерсно ми е дали сега с новия ви модел на управление ще има някой от клуба да каже - продадохме Х билета. Защото до сега винаги посещаемоста сте си я писали "на око"...

Предполага се ,че ще има отчетност на продадените билети и хората влезли с карти . Има пресаташе ...обърнете се към него ако толкова ви тормози колко е точната бройка на влезлите фенове закупили си билет

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 авг 2010 11:17

Пловдив1926 написа:

Имаш предвид,че при вас се крадяха билетчета ли?Ами в столипиново се краде на поразия,само че се дистанцирам от вас

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 09 авг 2010 11:38

Колеги,темата беше за представянето на Ботев,не за бройката кой колко му присъствали на мача. Никой нищо не каза за играта,за отбора и т.н. Само колко зрители били,тези данни ще ги видите официално на първият мач,сега просто няма смисъл да се разправяте за глупости ,защото колкото и да сме били и ние и вие събрахме много повече хора и то само за един мач от колкото те за цял сезон.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 09 авг 2010 12:00

Canaries front написа:Колеги,темата беше за представянето на Ботев,не за бройката кой колко му присъствали на мача. Никой нищо не каза за играта,за отбора и т.н. Само колко зрители били,тези данни ще ги видите официално на първият мач,сега просто няма смисъл да се разправяте за глупости ,защото колкото и да сме били и ние и вие събрахме много повече хора и то само за един мач от колкото те за цял сезон.

Всъщност няма как да се види официално,голяма част от хората ще са с карти,пък входа за -18 и 70+ е безплатен.Иначе с тая публика и игра директно в Б група.Оттам - където ни е мястото.

Потребителски аватар
Juventina
Контакти:

Мнениеот Juventina » 09 авг 2010 12:14

sorcererals написа:
Juventina написа:И другото нещо - псувните на цигани, Кюстендил, etc (за Локо) и аграри, селяни, католици, Сопот (за Ботев) - като се има в предвид, че публиката в Пловдив се състои от феновете на тия 2 отбора - ебаси имиджа на града създавате за един страничен наблюдател :)

По мое време се псувахме на буфери, папагали, ботяф и в по тежките случие на майка :)

Да, ама по твое/мое време нямаше интернет, преди и след мач си пиехме бирата заедно, нямаше филмирани хулиганчета, още по-малко някакво мерене на пишки за зрители. Да не говорим, че когато някой от феновете на двата отбора, не можеше да отиде на гостуване, убиваше времето с мача на другия стадион или заедно на Спартачето. А сега кой епо-по-най е смешно та чак жалко. Обаче и от двете страни не могат да го разберат, щото не са били на двата стадиона на пълни трибуни, дори срещу отборчета като Беласица(примерно). Сега 3-4000 човека се брои за невероятна посещаемост, което и реално си е така на фона на целия ни футбол. Лично според мен, вчера бяхме около 2500 +/- 2-300. Явно дъжда наистина отблъсна хората, а и като заваля второто полувреме, много хора предпочетоха собствения си комфорт пред това да подкрепят отбора и се изнаесоха на сушинка. А на края на мача питаха, "ама колко свършихме?". Колкото до дразнителите в тази тема, които според мен не си вярват на приказките, а просто дразнят, мисля че трябва да бъдат трити или поне редактирани. Има си правила, който не му изнася да си хваща пътя.

Ами пак имаше обиди - както псувни, така и мерене на публика ("Пловдив пее само Локо/Ботев") и пак имаше (по-малко) хулиганизъм т.н. но нямаше пресонални квалификации на противника (или поне бяха доста по разумни, не расистки, и не да отвращават хората, и не да се подиграват или поставят под въпрос другия клуб). В момента ми се струва, че едва ли не агитиките се мотивират от това след като каквото могат по-грозно да измислят за противоположната и съотвено това да им е мотивацията че те са фенове на каквото са фенове. Мен примерно навремето най-много ме мотивираше мотото "Lauta Army" - и съответно да съм част от товаа, а не да съм фен на Локо защото ако си от другите си Лайнар, католик, комунист, *****, циганин или каквото и да е. Моя син още не съм го заве на мач на Локо (извън БГ съм, и още чакам да ги пратя с дядо си като е в БГ) но само си мисля, ако той иде на едно такова дерби и чуе как едните са цигани, а другите лайнари/католици етц. - еми той ще стане фен на Левски етц. ебаси.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 09 авг 2010 12:43

Пловдив1926 написа:Без да се заяждам е смешно да твърдите че имало 4-5 000 на това представяне. От снимките ясно се вижда, че не сте повече от 2000-2500 човека. Как ги броите тия хиляди не е истина.

Ти не ми говори,че си най-големия фалшификатор на данни и факти. Колкото и да бяхме- ФАКТ е ,че бяхме повече от мача на Евро-предендента срещу Черно море!

viking1936
Контакти:

Мнениеот viking1936 » 09 авг 2010 12:53

10000 хиляди сте ве не 4000 имаше хора от вън където не можаха да си купят билети :) :) :) :) :) с вашите изхварляни сте толкова смешни 4е ве4е няма на къде. имаше не пове4е от 2500 ли4но бях на стадиона не за да ви гледам нещастното сопотско отбор4е а защото имам братов4ед които играе в димитровград.казвам от дясно на централната трибуна 300души макс.на центрланта 500души,на тази от ляво 700 и до нея някъде около 500 души,другите сектори на стадиона още около 500 души(тук си слагам броика и от мен защото нямаше по4ти никои в другите сеткори )е това ако са ви 4000 души?????аиде да видим дали някои може да оспори моето твърдение ????много ми е смешно от хора не реалисти така утре ще идете 200 4овека някъде и ще кажете 4е сте 800 не енормлано не зависимо колко ходите важна е поткрепата :idea: ама вие сте толкова умствено ограни4ени 4е просто няма накъде!!да не говоря 4е след ма4а дебили като вас то4но пред о4ите ми 5 4овека заобградиха една кола на която висеше 4ерно бяло флаг4е(вътре беше една 40 годишна лелка ) и взеха да ритат по капака и да и викат биферка маика ти ш .... :shock: големи мъже сте а като стане нещо с правилните хора само бягате мишки сте и ще си останете такива никога няма да имате мозъци защото сте раждани от гъз :shock: вси4ките ;)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 авг 2010 13:01

viking1936 написа:10000 хиляди сте ве не 4000 имаше хора от вън където не можаха да си купят билети :) :) :) :) :) с вашите изхварляни сте толкова смешни 4е ве4е няма на къде. имаше не пове4е от 2500 ли4но бях на стадиона не за да ви гледам нещастното сопотско отбор4е а защото имам братов4ед които играе в димитровград.казвам от дясно на централната трибуна 300души макс.на центрланта 500души,на тази от ляво 700 и до нея някъде около 500 души,другите сектори на стадиона още около 500 души(тук си слагам броика и от мен защото нямаше по4ти никои в другите сеткори )е това ако са ви 4000 души?????аиде да видим дали някои може да оспори моето твърдение ????много ми е смешно от хора не реалисти така утре ще идете 200 4овека някъде и ще кажете 4е сте 800 не енормлано не зависимо колко ходите важна е поткрепата :idea: ама вие сте толкова умствено ограни4ени 4е просто няма накъде!!да не говоря 4е след ма4а дебили като вас то4но пред о4ите ми 5 4овека заобградиха една кола на която висеше 4ерно бяло флаг4е и взеха да големи мъже сте а като стане нещо с правилните хора само бягате мишки сте и ще си останете такива никога няма да имате мозъци защото сте раждани от гъз :shock: вси4ките ;)

Сега и поименно ако ми ги изброиш,ще призная че си раждан от женски полов орган (макар и цигански).А знаеш ли тия 700 от ляво бяха дошли специално от Димитровград!Да гласуваме на следващото събрание за преброители и да поканим толкова активните в тази тема циганчета.Но с условие да завършат поне 4-ти клас,защото се брои:1,2,3..а не 1-4-7

Върни се в “Ботев”