ВАЖНО...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ВАЖНО...

Мнениеот slavia_forever » 30 яну 2009 20:22

Аз може да не съм си взел хапчетата, но никои хапчета, няма да излекуват простотията на някои сополивци от вас, привърженици на Пловдивския "гранд" Лайномотив. Как не мръднахте и на йота, в еволюцията си и малко от малко, не променихте циганския си манталитет и изразителни дефекти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 30 яну 2009 20:31

Това е типично жъклтурско изказване ,
наистина форевърчето и путяфшампион са едно и също лице , грешка -ГЪЗ !!!
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 яну 2009 20:41

ivanjuve написа:Това е типично жъклтурско изказване ,

Явно не си запознат, с психологията на жълтите.

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 30 яну 2009 20:49

slavia_forever написа:
ivanjuve написа:Това е типично жъклтурско изказване ,

Явно не си запознат, с психологията на жълтите.

За сметка на теб , просто си един от тях .
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 30 яну 2009 20:57

ИЗТРИХА МУ ТЕМАТА НА СЛАВИСТЧЕТО.ИНТЕРЕСНО Е ДАЛИ ПОЛУЧИ БАН!? :?: ПО-ЗАСЛУЖИЛ ОТ НЕГО, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 30 яну 2009 21:16

Ква тема пак е бил пуснал,че аз ся влизам и нищо не съм видял,пък ми е интерестно какво пак е измислил ? :?:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 яну 2009 21:31

Виждам само комплексите на повечето от вас. Бан не съм получил. А по отношение на това, дали съм Славист, питайте Бира Бегс, дали е виждал лично, членската ми сребърна карта на Славия. Това може да се докаже и потвърди. Вие от своя страна, за толкова време, не успяхте да докажете, защо Локо е Пловдивски "гранд", както твърдите в темите. Мненията ми до момента, съм се старал да обосновавам, а вашите мнения, до момента в голямата си част, са несъстоятелни, неграмотни и аругантни. Най-малкото, вижте колко ви се чете форума и сравнете с времето, когато ви го омазах като помия, колко беше увлекателен. :lol: Нямаше да се занимавам, със сополи и чикиджии, пубертети и цигани, каквито са голяма част от вас, но вие продължавате да ме провокирате, с малките си мозъчета, които не виждат, по-далеч от Лаута. :idea: :!:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 яну 2009 11:26

slavia_forever или още наричания ПРОВОКИРАНИЯ,

абе пич... ти остави т'ва кой е виждал сребърната, златната или платиненанта ти карта на Славия... по-добре кажи ти докога ще се появяваш тук с различни никове?!... т.е. няма значение дали си от Славия или не, но така или иначе НА ВСИЧКИ вече е ясно, че МЕКО КАЗАНО симпатизираш на нашите съграждани и не случайно другият ти ник е hools_1912.. Допускам, че мога и да греша, но приликата между slavia_forever и hools_1912 е толкова голяма, че сте направо един вид "мисловни близнаци", ако така мога да нарека хора, чийто мисли, разсъждения и начин на изразяване са като "две капки вода"...

Не мога да разбера каква е тази твоята НУЖДА постоянно да идваш тук и да се правиш на ЗАСЕГНАТ и ПРОВОКИРАН... да изкопаваш някакви тема да се обявиш за ПРОВОКИРАН и по този начин да се САМОУСПОКОЯВАШ и САМОУБЕЖДАВАШ, ЧЕ ИМА ОПРАВДАНИЕ ЗА АБСУРДНИТЕ ти постове!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 яну 2009 13:28

plovdivram написа:slavia_forever или още наричания ПРОВОКИРАНИЯ,

абе пич... ти остави т'ва кой е виждал сребърната, златната или платиненанта ти карта на Славия... по-добре кажи ти докога ще се появяваш тук с различни никове?!... т.е. няма значение дали си от Славия или не, но така или иначе НА ВСИЧКИ вече е ясно, че МЕКО КАЗАНО симпатизираш на нашите съграждани и не случайно другият ти ник е hools_1912.. Допускам, че мога и да греша, но приликата между slavia_forever и hools_1912 е толкова голяма, че сте направо един вид "мисловни близнаци", ако така мога да нарека хора, чийто мисли, разсъждения и начин на изразяване са като "две капки вода"...

Не мога да разбера каква е тази твоята НУЖДА постоянно да идваш тук и да се правиш на ЗАСЕГНАТ и ПРОВОКИРАН... да изкопаваш някакви тема да се обявиш за ПРОВОКИРАН и по този начин да се САМОУСПОКОЯВАШ и САМОУБЕЖДАВАШ, ЧЕ ИМА ОПРАВДАНИЕ ЗА АБСУРДНИТЕ ти постове!!!

Нямам втори ник hools_1912. Винаги съм признавал, че от Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив, по-симпатични са ми Ботев. Той е отбора, който е носител на футболните традиции на Пловдив. Локомотив " Пловдив" е всъщност, втородивизионна Кюстендилска издънка. Не ми пука, защо защитаваш вашите чикиджии и пубери, за нелицеприятното им поведение, може пък и да го удобряваш - толкова по-зле за теб. Аз мога да докажа, кой съм и какъв съм, с изказ, обосновка, речетатив и показване на мисловен процес, с прилежащите обосновки на мненията ми. Колко от присъстващите тук, показват мисловни раздвижвания? Отречи, че провокирания и обиждания съм аз. По отношение на Локомотив Пловдив, многократно съм казвал, че не бих им се и изхрачил пред стадиона, тъй като са ми безразлични. Това не означава, че съм от Ботев, или от който и да било друг отбор. Най-малко аз съм Софиянец и към Пловдив нямам отношение, въпреки че е един прекрасен Български град, който много харесвам и с удоволствие ходя там. :idea:

Plovdiv

Мнениеот Plovdiv » 31 яну 2009 21:10

Не интерисуваш никого дребнаво комплексирано човече от покрайнините на софия. Смешник. Жалко, че няма модератори да трият форумната мърша като тебе.
История на Локомотив Пловдив | Родословно дърво на Локо Пд | Локо Пловдив - Герб | Екипът през годините
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”