Сори за новата тема, но като погледнах заглавията на предишните - "Ще уволнят ли Дочев", "Смешна червена картинка", и ми се прииска да направя тема с по-оптимистично заглавие.
Да започна с черното, за да оставим бялото за накрая.
Вчера, както никога, жена ми гледа мача с мен. И по едно време, при поредното прекъсване поради лежащ футболист на Черноморец, ми каза - "Абе ти що ги гледаш тия клоуни?".
Зададох си и аз този въпрос, и единственият отговор, който ми дойде наум беше - "Ами защото обичам ЦСКА".
Според мен закъснялата и "Килограмна" селекция ни изиграха лоша шега. Костадинов няма да спра да го храня, ако ще и Роналдо да докара в отбора. Този човек не милее за клуба. При закъсняло включване в подготовката Дочев нито може да натовари футболистите както трябва, нито да ги сработи. Резултатът - контузии и различен състав всеки мач. В една друга тема един фен се оплаква, как всеки мач сме с различни футболисти. Ами как да не е така? Контузени, наказани, как Дочев да пусне два поредни мача едни и същи футболисти.
Бойкотът на публиката също е доста неуместен. Едва ли аз съм човекът, който трябва да надига глас в тази посока, ходя на 4-5 мача на сезон. Причините съм ги обяснил в друга тема. Но обидно малкото зрители на големия стадион са доста печална гледка. Дано да влезем в групите на УЕФА, да дойде някой по-голям отбор, та да дойде повечко публика.
Позитивните страни. Аз лично имам добро впечатление от няои ноши играчи, включително и от нови попълнения. Пример - Еспозито. Като изключим гола, който според мен е грешка от липсата на игрова практика, както и сработеност (статични положения), игра много стабилно. Има доста потенциал в него. Същото не мога да кажа за Акуаро, въпреки че и той имаше някои добри изяви.
Дечев - има доста хляб в това момче. Млад, нахъсан, с Трифонов ще направят добър тандем по лявото крило.
Галчев - много ми хареса. Задържа топката, има око върху играта. Според мен двата с Маркиньос могат много добре да си партнират, и да дадат доста голови пасове. На Андре от Черноморец още до 30-тата минута трябваше да му покажат пътя към съблекалнята за нарушения срещу Галчев, направо го развинти.
Делев също доста се раздаде, но според мен има доста какво да учи откъм разпределение на силите по време на мач. Тошко Янчев - единственият ни постоянен футболист. Тошев - удари греда, отправи доста опасни удари. Но отправя и доста балонни удари всеки мач, трябва да поработи над това.
Естествено, има и доста дупки, начело с Митко Илиев, пълен фигурант, Акуаро, повечето време - и Виданов, Караджов - носи вина за втория гол.
Да оставим Дочев да работи. Когато изчисти състава, вдигнем контузените, ще гледаме друга картинка. Поне така мисля. За мен отборът трябва да изглежда по следния начин:
Шеридан / Тибони
Маркиньос
Трифонов - Галчев - Янчев - Тошев
Дечев - Еспозито - Попов - Виданов
Чавдаров
Успех и само ЦСКА
А малко оптимизъм?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: А малко оптимизъм?
Напълно подкрепям това мнение, както казах в предишната тема - стига с тази истерия, нека оставим Дочев да работи
съгласен съм с много от нещата, които си написал, но в крайна сметка важни са резултатите. Повярвай ми да гледам ЦСКА на последно място в това наше жалко първенство е просто безумие и признак за пълна аматьорщина в любимия ни отбор. Хубаво е винаги да се търси позитивното, но в крайна сметка реалността е коренно различна. Не искам да съм лош пророк, но с това ръководство и тези футболисти определено не виждам да ни чака нищо добро - дано не съм прав.
Абе и в предишната ти тема го казах и в тази ще го кажа...Евала ! Повече като теб по-добре за България. Само дето трябва и ти да ходиш на мачове на любимия си отбор, щото 4-5 мача са недостатъчни ! Нали знаете ...капка по капка вир прави.. !!!
Жалко ще е да махнат Дочев , а да остане Костадинов. Ако някой е за гонене е точно той, с неадекватната си селекция. Под неадекватна не визирам качествата на играчите, а начина по който бе направена селекцията. А качествата и те скоро ще са ясни...
-
- Контакти:
Тошев го няма в отбора от миналата година, преполагам си имал в предвид Тонев или Томи Костадинов
veselin111 написа:Тошев го няма в отбора от миналата година, преполагам си имал в предвид Тонев или Томи Костадинов
Сори, моя грешка, за Тонев говорех. Томи Костадинов игра прекалено малко вчера.

- TPAKTOP
- Контакти:
И аз съм съгласен! Как да се сръботят като накупихме контузени футболисти или такива които са били дълбоки резерви? Те нямат никаква игрова практика! Само не съм съгласен с това че Дочев не ги бил натоварил. Нали след мача с левски всеки журналист търсеше под вола теле и бяха изразили мнение че точно Павката е виновен за многото контузии че ги бил претоварил и сега организма им неиздържал. Аз на Дочев и играчите им вярвам, но не и на Титан и Костадинов.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Samoyl написа:Абе и в предишната ти тема го казах и в тази ще го кажа...Евала ! Повече като теб по-добре за България. Само дето трябва и ти да ходиш на мачове на любимия си отбор, щото 4-5 мача са недостатъчни ! Нали знаете ...капка по капка вир прави.. !!!
Ще се опитам. Просто с малки деца вкъщи не е лесно.
Успех на Левски срещу шведите.

TPAKTOP написа:И аз съм съгласен! Как да се сръботят като накупихме контузени футболисти или такива които са били дълбоки резерви? Те нямат никаква игрова практика! Само не съм съгласен с това че Дочев не ги бил натоварил. Нали след мача с левски всеки журналист търсеше под вола теле и бяха изразили мнение че точно Павката е виновен за многото контузии че ги бил претоварил и сега организма им неиздържал. Аз на Дочев и играчите им вярвам, но не и на Титан и Костадинов.
Да,ама те командват!