Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 00:01

blue magic написа:Според мен явно се вижда, че има бойкот от играчите. Срещу кой и какво - не знам, а и не ме интересува. Вторият картон на Галчев бе просто най яркото доказателство за това. А Дочев е толкова объркан, че той самия не знае къде се намира. Слушах му интервюто - едни несвързани изречения - от това как в началото Чц не знаели къде се намират, после ЦСКА били играли добре, после съдията бил виновен, а накрая, че бил дошъл да гради нещо си. Абе дошъл си ти от нормалния свят, в нашата джунгла, ама наясно ли си ,че няма кой да те чака. Чак да го съжалиш човечеца! А играчите? Докато срещу ЛЕВСКИ до 60-тата минута бягаха като обезумели, то днес видях една хаотична апатия, и ако не бе случайния гол в 20-тата секунда то мачът отново щеше да завърши "на нула". Случаят отчаяно ми напомня за "Достанич". Така, че нека си го държат по-дълго. Няма да им правим евала я!Другия кръг играят срещу Видима.

Бойкот :lol: :lol: :lol: Аз на това му викам бойкот... Делев ще изяде тревата (колкото и да не може да играе) само и само да остави топка на терена, Галчев цяло първо полувреме играе, второто може би се измори... Янчев дава каквото му е останало... НЕ ми се пише за всички останали, но на това ако му викаш бойкот...

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 09 авг 2010 00:02

Parmalat написа:Цесекари не злобейте и не се подигравайте на Левски ,че са паднали от Дебрецен,Жилина или БАТЕ,защото виждате какво става сега с Литекс,а какво ще стане ако вие трябва да играете с тях? :roll:

По темата.Дочев трябва да остане!Поне 1 пълен сезон!

++++1 много си прев колега, и аз харесвам Дочев, много приятен и вежлив човек, само , че защо се нави да се занимава със боклукчийте незнам, тези хора ще ни радват нас Левскарите още доста време, искренно се забавлявам и със Венци Живков-ебаси пича, много ме кефи............... :) Мнението ми обаче е ,че трябва да се класират чорбите за групите, защото така ще донесат още някоя точка за националния коефициент......... :idea:

skman
Контакти:

Мнениеот skman » 09 авг 2010 00:05

Бойкот няма. Просто сме доста зле в защита. С тия аматьори няма да стане. Време да се помисли и да се върне Вальо Илиев. Двамата с Апостол Попов да са централни защитници. Дечев да го оставят от ляво да играе. Видя се, че се справя момчето и Минев като се оправи и може и да стане работата. Но никакви италианци. Тия и в селски отбор не бих ги взел. Много са зле.

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 09 авг 2010 00:06

:) спомням си една тема тук в началото на лятото: "Кой БГ отбор ще се представи най-добре в евротурнирите ... и масово тук отговаряхте - ЦСКА, заради добрата селекция" ... :) сега остана само да се изсмея без да коментирам повече .. според мен всичко, което се случва в ЦСКА е напълно очаквано откакто махнаха Любо Пенев .. може да е всякъв .. но поне аз само при него съм видял ЦСКА да играе футбол .. в последните 2-3-4 години .. Според мен ЦСКА може само да спечели от Дочев в сравнение със другите варианти - тройчовци, особено йешич .. може би Ангел Червенков да е добър вариант, но както повечето казаха .. не в треньора е проблема. Като футболисти само Румен Трифонов, Тодор Янчев и Гранден са на ниво според мен /сега само двама ще останат на ниво../ .. и още няколко, които стават .. като Караджов, Костадин Стоянов, Йордан Минев.. другите просто са адски зле .. дано поне да залагат на някои юноши, които врят и кипят поне в играта .. като Томи Костадинов и Дечев

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 авг 2010 00:12

8-)

Извинете, мога ли да знам кой обяви Павел Дочев за някакъв голям треньор ? :shock:
Я чукнете в чичко Гугъл и вижте какви "колосални успехи" е постигнал въпросния треньор в Германия ! :lol: Ама хубаво прочетете !!!
Два пъти вкарвал Падерборн от Трета :shock: във Втора дивизия :shock: ... :lol:
Класирал отборът на осминафинал :lol: за купата на Германия като в единия мач срещу Хамбургер резултата доказано бил манипулиран от съдията !
Дори при първото влизане във Втора Бундеслига ръкводството на клуба отказва да поднови договора на "великия" специалист Павел Дочев ! :lol:
А у нас медиите го обявиха за Месията в ЦСКА !
Ще плачете за Любо Пенев, ама е вече късно ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 авг 2010 00:15

TheClub написа:
blue magic написа:Според мен явно се вижда, че има бойкот от играчите. Срещу кой и какво - не знам, а и не ме интересува. Вторият картон на Галчев бе просто най яркото доказателство за това. А Дочев е толкова объркан, че той самия не знае къде се намира. Слушах му интервюто - едни несвързани изречения - от това как в началото Чц не знаели къде се намират, после ЦСКА били играли добре, после съдията бил виновен, а накрая, че бил дошъл да гради нещо си. Абе дошъл си ти от нормалния свят, в нашата джунгла, ама наясно ли си ,че няма кой да те чака. Чак да го съжалиш човечеца! А играчите? Докато срещу ЛЕВСКИ до 60-тата минута бягаха като обезумели, то днес видях една хаотична апатия, и ако не бе случайния гол в 20-тата секунда то мачът отново щеше да завърши "на нула". Случаят отчаяно ми напомня за "Достанич". Така, че нека си го държат по-дълго. Няма да им правим евала я!Другия кръг играят срещу Видима.

Бойкот :lol: :lol: :lol: Аз на това му викам бойкот... Делев ще изяде тревата (колкото и да не може да играе) само и само да остави топка на терена, Галчев цяло първо полувреме играе, второто може би се измори... Янчев дава каквото му е останало... НЕ ми се пише за всички останали, но на това ако му викаш бойкот...

Точно затова подкрепям с 2 ръце Спас....още не може да разкрие потенциала си, но има хуси то много....Галчев се убиха да го ритат цял мач докато не излезе....даже имаше едно положение където го спънаха в центъра за жълт картон, съдията даде авантаж и после не показа картона, но това е друг въпрос.....Тонев и Костадинов не спряха да бягат.....а Тошко Янчев прави всичко по силите си да носи отбора на гърба си, но за жалост вече нее на 24-5 години...Трифонов и той прави каквото може момчето, ама на моменти само той го прави....Дано да се оправят нещата, наистина....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 00:18

Gil-galad написа:Точно затова подкрепям с 2 ръце Спас....още не може да разкрие потенциала си, но има хуси то много....Галчев се убиха да го ритат цял мач докато не излезе....даже имаше едно положение където го спънаха в центъра за жълт картон, съдията даде авантаж и после не показа картона, но това е друг въпрос.....Тонев и Костадинов не спряха да бягат.....а Тошко Янчев прави всичко по силите си да носи отбора на гърба си, но за жалост вече нее на 24-5 години...Трифонов и той прави каквото може момчето, ама на моменти само той го прави....Дано да се оправят нещата, наистина....

Представи си какво ще стане като наще спрат да бойкоторита... Тежко им на противниците ни :lol: :lol:

ПП: Ще се оправим! Горе главите! Явно ЦСКА трябва да претърпи метаморфозата и да се променят много неща в организацията на клуба на всякакво ниво!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 авг 2010 00:19

TheClub написа:
Gil-galad написа:Точно затова подкрепям с 2 ръце Спас....още не може да разкрие потенциала си, но има хуси то много....Галчев се убиха да го ритат цял мач докато не излезе....даже имаше едно положение където го спънаха в центъра за жълт картон, съдията даде авантаж и после не показа картона, но това е друг въпрос.....Тонев и Костадинов не спряха да бягат.....а Тошко Янчев прави всичко по силите си да носи отбора на гърба си, но за жалост вече нее на 24-5 години...Трифонов и той прави каквото може момчето, ама на моменти само той го прави....Дано да се оправят нещата, наистина....

Представи си какво ще стане като наще спрат да бойкоторита... Тежко им на противниците ни :lol: :lol:

ПП: Ще се оправим! Горе главите! Явно ЦСКА трябва да претърпи метаморфозата и да се променят много неща в организацията на клуба на всякакво ниво!

Ти се смееш....ама ако почнат да играят по начина по който могат... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

skman
Контакти:

Мнениеот skman » 09 авг 2010 00:22

Само една промяна трябва. Костадинов си тръгва и идва човек, който ще помага на треньора, а не да му се бърка в работата.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 00:26

Gil-galad написа:
TheClub написа:

Ти се смееш....ама ако почнат да играят по начина по който могат... :)

Ако знаеш колко чакам този момент! Няма мач да пропусна! Дочев за българските стандарти е перфектен, само времето ...

Върни се в “ЦСКА”