Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Мнениеот ndrangheta » 08 авг 2010 23:44

1912BOTEV написа:Не мисля, че трява да се маха първо треньора. Не че ме интересува ЦСКА,но в БГ е възмутително, как първо махат треньорите, а некадърните футболисти си ходят по дискотеките и се присмиват на тези, които ги учат. Затова и футбола ни е на такова жалко равнище!

Аз за това се изкефих, когато Любо Пенев отстрани девет човека от отбора за несериозно отношение към работния процес.
Ужасно инфантилна система - футболистите командват треньорите. Левскарите изгониха Достанич нарочно. Цесекарите сега май искат да махнат Дочев, защото не им отърва да ги командва професионалист.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 08 авг 2010 23:44

LSFC 1914 написа:Червените клоуни са мн смешни в момента.... 16 е добро число на чорбата у ..... :lol: :lol: :lol:

мда, добро е... виждам че си спомняш добре сезон 2007/2008
1. ЦСКА 30 78
2. Левски 30 62

[offtopic]супер тъпия потребител, фен на Левски... като гледам колко лесно си харесва любимците, нищо чудно след края на сезона да е фен и на академик софия, ако станат шампиони..
1 гол срещу цска и вече любимец :lol: , а има хора които са дали за Левски много повече от тоя негър на аватара му
пс. чак ме е срам че падам на нивото му да го коментирам...[/offtopic]

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 08 авг 2010 23:45

Червени момчета, не се ядосвайте. Левски миналата година изглеждаше по същия начин !
Мисля честно казано,че ви липсва лице ! Имате нелоши футболисти но като индивидуалности. Няма го обаче треньорския почерк и стил на игра. Получава се едно безмислено блъскане на топката напред и каквото стане.А одзад остава шаш и паника. Мисля също че Павел Дочев много бързо се "хвърли в дълбоките води" и бързо се "удави".

Селекция ??? Още първия мач нямаш ляв бек ?!? Да и Левски няма сега дефанзивен халф за мача с Локото,но след 1 седмица ще има 4 ! И новите бяха вкарани много бързо в отбора.

Искам да допълня,че работя в Драгалевци и всеки ден покрай работа ми минава Любо Пенев с една Q7 -ца и като го видя всеки път се питам : "Защо изгониха Любо ??? Какво му беше на човека ??? Бихте си Динамо Москва играехте си супер според мен. А Дочев даже не е запознат какви и играчи са му нужни за да стане шампион. Иначе много ми прилича на Пламен Марков. Без характер и пълен със спокойствие и апатия, която се предава на играчите !
Той бил спокоен при 1-2 ????
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 авг 2010 23:46

Сега доста хора ще изгорят заради цветущия си език. Приканвам да спазвате добрия тон!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2010 23:47

Avenger написа:И 1-17 е хубава комбинация не мислиш ли?

Жалко,че никога няма да изпитате това чувство да играете в ШЛ.[/quote]

Че вие кога играхте. Ааааааааа да вашите гледаха как Челси, Барса и Вердер играха една игра наречена футбол[/quote]

Абе това да си чорбар вярно си е болест. Много сте жалки верно и какво 1:17, а 2:12 как ви се струва и последни и то в ЛИГА ЕВРОПА. Какво направихте бе евробойци какво????? Играхме с първенците в топ първенствата на Европа и то в топ форма, вие ви видяхме какво направихте с как 17-19 годишни ви пълниха кошницата и добре, че пак късмет, че мача с Рома отиваше на разлика. Смешници, гледайте си вашата паница, умеете да се смеете, ама май вие сега ще тънете в тинята...... Ае у лево жалки комплексари........
Ей за това най-голямата ви футболна радост ще са провалите на Левски, но винаги ще имате горчив вкус от успехите му в устата...[/quote]

А вие кво направихте в ЛИГА ЕВРОПА бе??Класирахте се в последните момент на ''завидното'' 46-о място след победа над 20-ия отбор,на 11-ия в Италия,умъртвен Лацио!СМЕХ!Много сте добри бе!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 08 авг 2010 23:53

не ние се тупахме в гърдите, че сме смазали ДМ и айде само не говори, защото точно до последно се смеехте как сме последни без гол нз си какво още. Ясно е ,че нищо не играхме, въпреки че срещу Залцбург и 2та мача ги изпуснахме, но не това е важното. Важното е не да се плюеме, а да гледаме реално на нещата. Казах ги тия неща, защото знаете, че нямаше какво да направи Левски в тази група, ама пак помия....(групата в ШЛ става въпрос)
Последна промяна от Avenger на 08 авг 2010 23:54, променено общо 1 път.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 08 авг 2010 23:54

slavi_1914 написа:Червени момчета, не се ядосвайте. Левски миналата година изглеждаше по същия начин !
Мисля честно казано,че ви липсва лице ! Имате нелоши футболисти но като индивидуалности. Няма го обаче треньорския почерк и стил на игра. Получава се едно безмислено блъскане на топката напред и каквото стане.А одзад остава шаш и паника. Мисля също че Павел Дочев много бързо се "хвърли в дълбоките води" и бързо се "удави".

Селекция ??? Още първия мач нямаш ляв бек ?!? Да и Левски няма сега дефанзивен халф за мача с Локото,но след 1 седмица ще има 4 ! И новите бяха вкарани много бързо в отбора.

Искам да допълня,че работя в Драгалевци и всеки ден покрай работа ми минава Любо Пенев с една Q7 -ца и като го видя всеки път се питам : "Защо изгониха Любо ??? Какво му беше на човека ??? Бихте си Динамо Москва играехте си супер според мен. А Дочев даже не е запознат какви и играчи са му нужни за да стане шампион. Иначе много ми прилича на Пламен Марков. Без характер и пълен със спокойствие и апатия, която се предава на играчите !
Той бил спокоен при 1-2 ????

За Пенев съм съгласен...
Но за Дочев не! Може и да си прав, но за момента го харесвам и смятам, че ще се справи!

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 08 авг 2010 23:54

Левскар съм, няма как да не се подигравам, като си спомням какво се изсипа срещу нас миналата година.... НО пожелавам поне за мачовете от ЛЕ, цска да се представят достойно и да вземат колкото се може повече точки :!: ! А иначе в първенството няма да коментирам...
Последна промяна от NiKsAnA_ss на 08 авг 2010 23:55, променено общо 1 път.
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 08 авг 2010 23:55

Според мен явно се вижда, че има бойкот от играчите. Срещу кой и какво - не знам, а и не ме интересува. Вторият картон на Галчев бе просто най яркото доказателство за това. А Дочев е толкова объркан, че той самия не знае къде се намира. Слушах му интервюто - едни несвързани изречения - от това как в началото Чц не знаели къде се намират, после ЦСКА били играли добре, после съдията бил виновен, а накрая, че бил дошъл да гради нещо си. Абе дошъл си ти от нормалния свят, в нашата джунгла, ама наясно ли си ,че няма кой да те чака. Чак да го съжалиш човечеца! А играчите? Докато срещу ЛЕВСКИ до 60-тата минута бягаха като обезумели, то днес видях една хаотична апатия, и ако не бе случайния гол в 20-тата секунда то мачът отново щеше да завърши "на нула". Случаят отчаяно ми напомня за "Достанич". Така, че нека си го държат по-дълго. Няма да им правим евала я!Другия кръг играят срещу Видима.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 авг 2010 23:56

Цесекари не злобейте и не се подигравайте на Левски ,че са паднали от Дебрецен,Жилина или БАТЕ,защото виждате какво става сега с Литекс,а какво ще стане ако вие трябва да играете с тях? :roll:

По темата.Дочев трябва да остане!Поне 1 пълен сезон!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “ЦСКА”