Бербатов затвори устите на хейтърите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Бербатов затвори устите на хейтърите

Мнениеот mormona » 08 авг 2010 21:55

ros написа:Бербатов беше ми развалил настроението като мрънка и хрипа на една пресконференция от която се разбра че се отказва от нац.отбор на България без да каже някаква конкретна причина , но това е друга тема.
Иначе днес България направи една изключителна победа в един друг спорт и можеш да се сетиш кое съм предпочел да гледам и къде съм се радвал но ти едва ли ще разбереш защото там го няма Бербатов !
Но се радвам че има такива розови фенчета като теб на "барби-то" та да ме разсмиват :)

Ако беше си направил труда да прочетеш темата за този мач на България, който спомена, щеше да си спестиш коментара, но ако това е трудно за теб ще ти дам жокер. Аз бях един от първите, които поздрави баскетболистите ни. Заслужават си го. И да предпочитам да съм розов отколкото черноглед. Позитивизмът е качество, което за много българи е чуждо

А за онези дето си мислели нещо и са се изтипосали тук без да гледат мача кво да кажа... Всъщност Бербатов им го каза преди време - те са обикновени ХЕЙТЪРИ[/quote]

Значи аз например където има българин да играе го подкрепям.Преди в Германия и Марто и Берба и Марян Христов... Чавката.....Сега например ми се ще шампион на Германия да стане Кайзерслаутерн или Борусия Дортмунд или понее да се класират за шампионската лига.Когато Берба играеше за Леверкузен и бележеше неизменно го подкрепях.После за Тотнам също. От там можеби свикнах да гледам Бербатов като лидер в отбора му.Сега в Манчестър от една страна има Скоулс , Гигс , англичанина Рууни ... няма как да е лидер и сичко да се върти около него.Ама той и като игра не го показва. Лидер ли е щом е резерва почти секи мач.Това казвам , че свикнах да го гледам титуляр в Тотнам и Леверкузен сега тарка пейката,... А иначе червената част ( че и светлосияната) на Манчестър ми е безкрайно неприятно... ноо заради БЕрба искам да взимат трофей.Да са на финал за Лигата да стане Берба голмайстор.. ма тая нема стане. И ако Бербатов е визирал сички дето не го харесват , че са завистници... негов си проблем.Има и завистници има и други.. Познавам много които мислят като мен.Не му завиждат в най лошия случаи са безбразлични към живота и парите му.Просто искат да бележи и да се състезава с Дрожба например в голмайсторската ранглиста...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 авг 2010 22:04

ами какво да кажем за наскоро изгонения от националния отбор манекен,нов безмислен гол ,в един мач в който Челси си правеше един вид тренировка,но най-ми хареса изказването на Гари Линекер-а то е -бербатов е един пенсионер.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 08 авг 2010 23:25

batmanlevski написа:ами какво да кажем за наскоро изгонения от националния отбор манекен,нов безмислен гол ,в един мач в който Челси си правеше един вид тренировка,но най-ми хареса изказването на Гари Линекер-а то е -бербатов е един пенсионер.

+1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 08 авг 2010 23:35

Сините кукли пак са се ядосали.Еми нормално е, когато няма как да гледаш по телевизията Живко Миланов, а ми дават некъкви си Манчестър и Челси.И онази резерва дето вкарва на Челси и той е смешен, щот' не е Живко Миланов.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 08 авг 2010 23:52

b0b1 написа:Сините кукли пак са се ядосали.Еми нормално е, когато няма как да гледаш по телевизията Живко Миланов, а ми дават некъкви си Манчестър и Челси.И онази резерва дето вкарва на Челси и той е смешен, щот' не е Живко Миланов.

К'ви "сини кукли" бе...на-на-нана! Какво общо има Бербатов със синьо-червената българска футболна боза!? :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 09 авг 2010 01:13

b0b1 написа:Сините кукли пак са се ядосали.Еми нормално е, когато няма как да гледаш по телевизията Живко Миланов, а ми дават некъкви си Манчестър и Челси.И онази резерва дето вкарва на Челси и той е смешен, щот' не е Живко Миланов.

А ти кой беше? По коя телевизия те дават, драги? Чалга ТВ?
Аз съм от Левски и симпатизирам на Бербатов, защото е българин. К'во праим?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 09 авг 2010 01:17

Браво на Бербатов!Но феновете ще го заобичат,когато вкарва по 2+ гола всеки мач.Трябва да наваксва много заради миналия сезон.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 авг 2010 08:35

от federer90 на 08 Авг 2010 19:12

Ами пак македончето вкарва в приятелски мачлета.

Червените дяволи” спечелиха Къмюнити Шийлд след победа с 3:1 над Челси.

Май само ти видя приятелския мач,в който Митко вкара гол!Голяма мъка има по тоя свят,водена от злоба и завист!Живей си с тях,но не ги натрапвай на хората около теб!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 авг 2010 09:48

не разбирам тая злоба от някои сини фенове но както и да е....и аз съм левскар, ама се кефя на Баце Митко! Все пак играе в Манчестър Юнайтед и цял свят го уважава! А Хичо и Мечо си ги знаят само в Касъмпаша и Кирят Шмона ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 авг 2010 20:21

Сега се замислям в края на века в най-безмислената и провокативна анкета се избираше футболист на века и един от най-важните аргоменти на печелившия /въпреки, че за мен и 1 и 2 в анкетата заслужават единственно шапки долу за почест/ беше гол на Уембли, ха сега Бербатов има повече голове на Уембли от всеки друг български футболист и все трофеи печелят тези голове.

Върни се в “Футбол - Свят”