ros написа:Бербатов беше ми развалил настроението като мрънка и хрипа на една пресконференция от която се разбра че се отказва от нац.отбор на България без да каже някаква конкретна причина , но това е друга тема.
Иначе днес България направи една изключителна победа в един друг спорт и можеш да се сетиш кое съм предпочел да гледам и къде съм се радвал но ти едва ли ще разбереш защото там го няма Бербатов !
Но се радвам че има такива розови фенчета като теб на "барби-то" та да ме разсмиват
Ако беше си направил труда да прочетеш темата за този мач на България, който спомена, щеше да си спестиш коментара, но ако това е трудно за теб ще ти дам жокер. Аз бях един от първите, които поздрави баскетболистите ни. Заслужават си го. И да предпочитам да съм розов отколкото черноглед. Позитивизмът е качество, което за много българи е чуждо
А за онези дето си мислели нещо и са се изтипосали тук без да гледат мача кво да кажа... Всъщност Бербатов им го каза преди време - те са обикновени ХЕЙТЪРИ[/quote]
Значи аз например където има българин да играе го подкрепям.Преди в Германия и Марто и Берба и Марян Христов... Чавката.....Сега например ми се ще шампион на Германия да стане Кайзерслаутерн или Борусия Дортмунд или понее да се класират за шампионската лига.Когато Берба играеше за Леверкузен и бележеше неизменно го подкрепях.После за Тотнам също. От там можеби свикнах да гледам Бербатов като лидер в отбора му.Сега в Манчестър от една страна има Скоулс , Гигс , англичанина Рууни ... няма как да е лидер и сичко да се върти около него.Ама той и като игра не го показва. Лидер ли е щом е резерва почти секи мач.Това казвам , че свикнах да го гледам титуляр в Тотнам и Леверкузен сега тарка пейката,... А иначе червената част ( че и светлосияната) на Манчестър ми е безкрайно неприятно... ноо заради БЕрба искам да взимат трофей.Да са на финал за Лигата да стане Берба голмайстор.. ма тая нема стане. И ако Бербатов е визирал сички дето не го харесват , че са завистници... негов си проблем.Има и завистници има и други.. Познавам много които мислят като мен.Не му завиждат в най лошия случаи са безбразлични към живота и парите му.Просто искат да бележи и да се състезава с Дрожба например в голмайсторската ранглиста...