Съжалявам Челси, но нещо трябва да се сдаде
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- mArKa
- Контакти:
Съжалявам Челси, но нещо трябва да се сдаде
Челси загуби възможността да спечели требъл в първата година на управление на Карло Анчелоти. Истина е че очаквах нещо подобно, имам предвид, след силен сезон да настъпи малко одръпване в позициите, това е напълно нормално и дори великият хекса шампион на Европа Барса, тази година се оттегли с един единствен трофей, при все че беше мега-фаворит за спечелването на купата на Шампионите на Европа. Манчестър не бе по-добрият отбор на терена, беше по-хитрият, с риска да плагиатствам с думите на старши треньора на ЦСКА, това беше така. Проблемите на Челси, показани в предсезонната подготовка лъснаха и сега. Пак нещо, което очаквах, не можеш в един мач да играеш безобразно, а в следващият да изчистиш проблемите с „магическа пръчка”, това не е великият Мауриньо, а Челси не е ”неговият” Интер или вече не е. Просто сините се измориха от дубъла миналият сезон, а и трябва да се вземе предвид думите на Карлето преди няколко дни, че неговият отбор (б.р Челси) не е в добра кондиционна форма. Това наистина е така, а и как може и да е другояче, при положение, че „двигателя” на шампионите на Англия започна тренировка със съотборниците си преди две седмици, а и след това имаха само два изиграни мача и двата загубени. Мога спокойно да кажа, че възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън се възползваха от първата чиста ситуация, която имаха. И отново се видя голяма дупка в центъра ха защитата на Челси, тук възниква въпроса, къде са централните бранители на сините – Джон Тери и Бранислав Иванович. Нямаше ги или поне не бяха на местата, на които трябва да са. От това се възползва Валенсия, които матира Иларио за 1-0. Ужасен мач и за вратаря на Челси. Грешките от негова страна се лееха като из ведро. Дрогба липсваше. Колкото и Карло Анчелоти да не си признава таранът на Челси липсваше и то много, видя се през първото полувреме още, че в атаката на сините нещо куцаше. През второто полувреме Фъргюсън смени двамата си нападателя с Бербатов и правещият отличен старт в Юнайтед Хави Ернандес. Това а и резултата принуди „червените дяволи” да се отдадат на заслужена почивка в наказателното си поле, без ни най-малко да бъдат застрашавани, е когато това ставаше, защитата на 18 кратният шампион на Англия действаше концентрирано. Играта изглеждаше поизравнена, но тогава се появи Чичарито и показа, че Челси не е непобедим. След асистенция на първият голмайстор в мача Луис Антонио Валенсия, новата надежда на Манчестър за втори път разопакова вратата на Челси 2-0. Вече напълно убедени в благоприятният развой на мача „червените дяволи” кротко изчакваха в наказателното си поле. Челси пощуря. Хвърли се на отчаян щурм. Малко преди края на мача това даде резултат с гола на Саломон Калу. Това върна надеждата на Челси за 2 гол и съответно за изравняване на мача, а защо не и за пълен обрат, но надеждата им не трая дълго. В последната минута на редовното време Нани премина през цялото поле на Челси, което приличаше на разкопан двор, подаде на Бербатов и българина не сбърка, 3-1 в последната минута. Тежък удар по самочувствието на Челси. Това бе четвърта поредна загуба, очевидно нещата в отбора не вървят. Спешно сините се нуждаят от класен нападател, защото не ми се вярва с нападателите, които Челси притежава да са също толкова ефективни, колкото и миналият сезон. Едва ли собственика на клуба 43 годишният руски милиардер Роман Абрамович е доволен от това, което неговият звезден Челси показа. На другият полюс обаче се чувстват Юнайтед, които започват вихрено сезон 2010-2011, и кои знае ако играят така могат и да изпратят сър Алекс Фъргюсън с 19 титла. Сега се сещам за това, което днес Линекер каза за Юнайтед, че били стари и изнемогват. Ами ще му кажа да помисли пак ида не отписва червените толкова бързо. Everything is possible, EVERYTHING.
Последна промяна от mArKa на 08 авг 2010 19:41, променено общо 2 пъти.
Re: Sorry Челси, but something’s gonna give*
Започвате силно да напомняте на умореният и изхабен Милан при режима на Анчелоти там.Имате нужда от нов вратар,поне двама защитници,и двама нападатели.
по повод казаното от Линекер ще добавя , старите пушки печелят мачове а не шампионати ако ме разбираш какво искам да кажа

Много бързо започнахте да отписвате Челси !

Напълно нормално и очаквано беше след феноменалния сезон да има спад и загуби в мачове без особен смисъл и престиж !
Пилците се броят наесен и аз съм убеден, че скоро Челси ще изглежда по познатия от последните години начин ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

stg333 написа:по повод казаното от Линекер ще добавя , старите пушки печелят мачове а не шампионати ако ме разбираш какво искам да кажа
Аз не мога да го разбера тоя иска да каже, че играчите на Челси не са застараряващи ли

Re: Съжалявам Челси, но нещо трябва да се сдаде
Към феновете на Ман Юнайтед: -Радвайте се на единствения си трофей тази година. 

marmi52 написа:8-)
Много бързо започнахте да отписвате Челси !![]()
Напълно нормално и очаквано беше след феноменалния сезон да има спад и загуби в мачове без особен смисъл и престиж !
Пилците се броят наесен и аз съм убеден, че скоро Челси ще изглежда по познатия от последните години начин ...
Абе не говорехте миналата година, като взехте щита, че е трофей без значение, нали? Аз не съм убеден, че ще изглеждат добре в скоро време! Анчелоти е доказал, че може да ръководи доста добре готов отбор, но не и да изгради такъв! Трансферите от лятото го доказват.

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
С този треньор нищо хубаво не ни очаква... имам лошото усещане, че този сезон ще е слаб за Челси
Дано греша все пак...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Btovfan80 написа:marmi52 написа:8-)
Много бързо започнахте да отписвате Челси !![]()
Абе не говорехте миналата година, като взехте щита, че е трофей без значение, нали? Аз не съм убеден, че ще изглеждат добре в скоро време! Анчелоти е доказал, че може да ръководи доста добре готов отбор, но не и да изгради такъв! Трансферите от лятото го доказват.![]()

"Паживьом - увидим !",
както обичат да казват руснаците !

[center]
[/center]

Еми слаб ще е сезона . Уж щяхме да правим трансфери на Торез , Швайни и т.н. и нищо освен израелеца , който не е кой зна какъв играч. Вижда се , че липсва нападател , защото само с Дрогба не става . Анелка никога не съм го харесвал , по добре Стърич , но трябваше да се вземе още един топ нападател. Защитник и вратар също . Иларио е без коментар . ШЛ най важна за Челси този сезон ама без селекция няма как да станем и шампион в Англия , камо ли в лигата.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел