Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Батстанчо написа:Честиъо на Локо, бяха по-добри и логично победиха.Липсва ни само Жоро, нищо друго.Плюете безцелно Домакинов.Помислете малко за предния сезон колко беше стабилен.Защо никой не споменава нищо за Танко когато греши, че и точки си прави пред наказателното все едно сме излезли срещу отбор от "Ариана" или "Каменица".Според мен Малкия Сашко имаше някаква вина за 1вия гол а за втория Шерифа можеше да опита шпагат, но щяха да му свирят дузпа.Както и да е аз не съм треньор повече от Велизар, така че ще се надявам Жоро да се оправи по-бързо и да имаме малко повече желание за победа навън.Локото са един много сериозен отбор със сериозен треньор, така че не сме паднали от "никой" и като прибавиш и 10 годишния "късмет" в Пловдив се събират достатъчно +ве за Локомотив ПД да си ни бие дори и догодина!
Напред Моряци!!!
Mussolini написа:Добре че някой банна ФУНИЯта, че само изнервяше.Аз съшо си мисля, че цялото това плюене е безцелно, защото съм сигурен, че ако бяхме били всички щяха да са на другия полюс на настроенията си.Все пак не може да се отрече, че и при двата им гола имаха известна доза късмет.А второто полувреме ние владеехме доста повече.Само че нямаше кой да организира играта.А между другото Божилов защо го пуска второто полувреме?Да не е и той контузен, че не играе цял мач?
f0rbidden написа:Mussolini написа:Добре че някой банна ФУНИЯта, че само изнервяше.Аз съшо си мисля, че цялото това плюене е безцелно, защото съм сигурен, че ако бяхме били всички щяха да са на другия полюс на настроенията си.Все пак не може да се отрече, че и при двата им гола имаха известна доза късмет.А второто полувреме ние владеехме доста повече.Само че нямаше кой да организира играта.А между другото Божилов защо го пуска второто полувреме?Да не е и той контузен, че не играе цял мач?
Божилов е много зле. Жардел го пускат вместо ТИАГО, а Румбата (нападател) вместо САШКО... Велизар се е побъркал.
Sagittarius написа:Влизането на Божилов промени тотално играта ни към много по-добро.Това показа,че докато се оправи Жоро Божилов трябва да е нападателя,по крилата има хора много,а Юрука задължително в по-задни позиции,отпред сам е просто обречен
ПС:Дийпблуто,ние дейстително имаме по 3 играча на всеки пост.Жоро Илиев е на същия пост като Владо Костадинов и Ратников,а на мястото на Миро са Божилов,Николов,Жардел и Капитанов.Друг е въпроса,че някои са много млади,други не във форма...но вас ще ви размажем разбира се,въпроса е срещу по-слаби отбори на техен терен,че губим...но пак да кажем-вас и армията ще ви размажем който и да играе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта