На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Мнениеот viroglav » 08 авг 2010 15:26

Zavinagisin написа:Абе панчаревци я да мълчите вас ако ви псуват 100 или незнам си колко човека какво ще направите,ще си стоите мирно и ще си траете ами заслужаваха си го теза прасета този среден пръст.

Щом е показал среден пръст на публиката , то трябва да си понесе наказанието за това си провинение ... А защо не е наказан да кажат хората на онзи цървул Боби Михайлов в БФС.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2010 16:17

Искам да кажа на пича дето пусна темата две неща, свързани още със заглавието му:
1. Ако смяташ, че Гонзо не знае, че е наказан и му обръщаш внимамие на това те признавам... Евала
2. В историята на правораздаването няма СЛУЧАЙНО НАКАЗАНИЕ. Всички наказания са умишлени, защото са свързани с някаква неправомерна постъпка, каквато Иванов извърши. Само да ти напомня, може и да си малък и да не помниш, но Ефенберг бе изгонен от немския отбор на световното в САЩ, защото показа среден пръст на публиката. Не е станало случайно да знаеш ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 08 авг 2010 16:19

Гуу написа:Чеовекът ще си сдържа нервите, това че го псуват не е оправдание да избухва, както вече казах - подобни "поздрави" има навсякаде по света, а Гонзо като спортно-технически директор, трябва да е сдържан, спокоен и да не бръща внимание на публиката. Със сигурност всички тук сме показвали средни пръстове, но не сме го правили в качеството си на публични личности, директори, ръководители, хора които в определената ситуацияе трябва да са уравновесени, и които трябва да служат за пример. Факт е, че Гозно показа среден пръст в момент, когато изпълняваше служебните си задължения.

Абе ей "СЪМТАЙМС УЙН, СЪМТАЙМС ЛЮН" шо не млъкнеш виж си аватара какъв харманлийски простак изложил България по цял свят е, па ти си тръгнал Гонзо да плюеш. Всъщност ти си на розовия принцип" КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯ ПРОТИВ ЛЕВСКИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ЩЕ СЕ ВИЖДА КАКЪВ ИЗМИСЛЕН ОТБОР Е МОЯ" :mrgreen:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 авг 2010 16:47

Гуу написа:Аха, а Гонзо никога не е показвал среден пръст, операторът, който е снимал мача, е човек на Дучето и е направил монтаж за да издейства наказание на светинята Гонзо. :lol:

А сега сериозно, това че Таско Тасков е юноша на ЦСКА, означава ли , че средният пръст, който показа Гонзо е по-малко среден пръст и не заслужава наказание ?

Червени колеги,
откакто петолъчката на емблемата ви е просто звездичка като тази на Хайнекен, убедено твърдя, че средният пръст е просто третият от петте пръста на ръката :geek: . Каква толкова символика видяхте, аз просто не разбирам - един пръст е това бе хора, палец, показалец, среден, безименен, кутре! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2010 16:58

phd написа:
Гуу написа:Аха, а Гонзо никога не е показвал среден пръст, операторът, който е снимал мача, е човек на Дучето и е направил монтаж за да издейства наказание на светинята Гонзо. :lol:

А сега сериозно, това че Таско Тасков е юноша на ЦСКА, означава ли , че средният пръст, който показа Гонзо е по-малко среден пръст и не заслужава наказание ?

Червени колеги,
откакто петолъчката на емблемата ви е просто звездичка като тази на Хайнекен, убедено твърдя, че средният пръст е просто третият от петте пръста на ръката :geek: . Каква толкова символика видяхте, аз просто не разбирам - един пръст е това бе хора, палец, показалец, среден, безименен, кутре! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Та продължавайки твоята елементарна логика какво толкова видяхте или по скоро чухте срещу Дембеле. Та с буквата Ууу започва думата УРА. Гара получи аплодисменти и това е :mrgreen:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 авг 2010 17:01

vans81 написа:
Гуу написа:Чеовекът ще си сдържа нервите, това че го псуват не е оправдание да избухва, както вече казах - подобни "поздрави" има навсякаде по света, а Гонзо като спортно-технически директор, трябва да е сдържан, спокоен и да не бръща внимание на публиката. Със сигурност всички тук сме показвали средни пръстове, но не сме го правили в качеството си на публични личности, директори, ръководители, хора които в определената ситуацияе трябва да са уравновесени, и които трябва да служат за пример. Факт е, че Гозно показа среден пръст в момент, когато изпълняваше служебните си задължения.

Абе ей "СЪМТАЙМС УЙН, СЪМТАЙМС ЛЮН" шо не млъкнеш виж си аватара какъв харманлийски простак изложил България по цял свят е, па ти си тръгнал Гонзо да плюеш. Всъщност ти си на розовия принцип" КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯ ПРОТИВ ЛЕВСКИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ЩЕ СЕ ВИЖДА КАКЪВ ИЗМИСЛЕН ОТБОР Е МОЯ" :mrgreen:

Плюл съм по Гонзо и Левски?
Ти въобще можеш ли четеш, очевидно не, хайде покажи къде по-точно съм плюл Гонзо и Левски...? :lol:

Между другото, този "хармалийски простак" е прославил България по целия свят, ама както и да е, тъпо е да се обяснява на човек, който си е сложил за аватар олигофрен като Ди Канио.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 авг 2010 17:09

ros написа:
phd написа:

Червени колеги,

Та продължавайки твоята елементарна логика какво толкова видяхте или по скоро чухте срещу Дембеле. Та с буквата Ууу започва думата УРА. Гара получи аплодисменти и това е :mrgreen:

Ами да! Абсолютно си прав! Невероятно е, откакто петолъчката стана звезда, всичко се промени за мен - свастиката е слънчев символ, расистките звуци - удължена гласна от азбуката, средният пръст - просто третият на ръката, псуването на майка - просто изява на мъжка потентност, а ходенето по голяма нужда директно върху масата по време на вечеря - природосъобразен начин на живот. 8-)
Въобще, вече виждам света сато един от Г, адски е забавно да си опериран от разбиране на човешките конвенции! Свобода, братче! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2010 17:23

Ако беше малко по - концетриран в четенето и анализиращ в мисленето щеше да разпознаеш, че в словосъчетанието "елементарна логика " има много повече ирония към теб отколкото предполагаш. А иронията ако не знаеш означава присмех върву тъпото ти и елементарно, повърхностно и глуповато обяснение. Знам, че на всичи ви е трудно да ангажирате гладките ви като тава енцефални гири, но е хубаво от време навреме да знаете,че не е необходимо всеки път, когато Гонзо издаде неприлични звуци, вие да се оаквате.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 авг 2010 17:26

cska_90 написа:Аха значи ако псуваш бял-нормално,ако напсуваш някой черен-расизъм!!!! :lol: :lol: :lol:

Не става въпрос за псуване. Издаването на животински звуци, които са предназначени за чернокож човек е обида на расова основа. Псуването и обиждането с всякакви епитети е нещо съвсем друго. Има огромна разлика.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 авг 2010 18:05

Гара Дембеле написа:Бюрюкращината на ПФК Цска край няма :oops:

Пич,я пак напиши"Обичам да вкарвам на ЦСКА !",че много добре изглежда :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”