Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мечо и Топузаков напускат в посока Израел
според мене това е правилно, топчо не може да играе вече на високо ниво, тъжно е но е факт, нека изкарат още някой шекел
Според мен трябва ни по-скоро външен халф от колкото защитник.Имаме си Бензукан за 3 избор.А при контузия на ЖО и Младенов ,само Киров и евентуално Йовов,ако Гаджев и Сержиньо за опорни.
Последна промяна от del piero на 08 авг 2010 16:21, променено общо 1 път.
POPCORN написа:е или у турция или у израел.... след 1 год ще си ги върнете пак![]()
Това го казва фен на отбор, чиито последни трансфери са в Чечня и Северна Осетия

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
believeinyourself написа:dodo7271 написа:За Мечо няма проблем, ясно е, че няма да хване ръка при наличието на Жоазиньо и Дани Младенов. Обаче за Топчо, според мен е грешка. Докато не се решат окончателно проблемите в защитата, той беше необходим.
Аз се чудя, ако Младенов/Жо се контузят, какво ще правим. С Киров само, не става.
Там има варианти - Христо Йовов, Сашо Александров
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- POPCORN
- Контакти:
dodo7271 написа:POPCORN написа:е или у турция или у израел.... след 1 год ще си ги върнете пак![]()
Това го казва фен на отбор, чиито последни трансфери са в Чечня и Северна Осетия![]()
![]()
хаха нали... последните може , но не всичките като вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Sleepwalker
- Контакти:
Не виждам защо толкова се тръшкате. И двамата в тоя отбор са по-скоро за пълнеж. Най-добрите им години минаха и вече не мога да си представя как ще играят на високо ниво. Респект за всичко, което са дали на Левски, но не мисля че е правилно да се държат хора заради заслуги, още повече, че така се спират младите. Успех им пожелавам и на двамата, дано се върнат като треньори в Левски след време!

POPCORN написа:е или у турция или у израел.... след 1 год ще си ги върнете пак![]()
Пич вие хич не обичате да си връщате старите пушки- нито Пифа, нито Петре, Бадема, Трика, Йорданов, Янчев и т.н, така че не сте на по-различно дередже.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Мисля, че беше време за това, трябва да се даде път на младите, а и този сезон селекцията е доста добра. Успех на момчетата в Израел и дано се справят със всякакви трудности, които им предстоят. В понеделник ще ни е трудничко, но както се казва дойде и нашето време. Локомотив(сф) ще отнесат поне 3гола : )) Два гола на Дембеле и един на Младенов.
Успех в Европа
!
Успех в Европа

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Аз лично съм много доволен.. В защита за първи път имаме играчи и то играчи, добри за България. Сега ни остава само дефанзивен халф, а Йовов може и от ляво и от дясно по крилата да играе. Много ще се радвам ако се дава шанс и на Киров. На Станчев също, въпреки че Мюлдър се справя добре до днес... Ако не този, другия трансферен прозорец едно крило няма да ни се отрази зле. За първи път от много време съм доволен от всичко в отбора. Взеха се хора по постове, обиграва се един състав и никой не лежи на лаври, че е Топчо(мойте уважения) например. Такъв отбор искам да гледам, а не фигуранти. Балтанов и Огнянов ако не са по-инициативни, то и те ще си тръгнат, вервайте ми. Имам предвид не да ги пуснат само за пълнеж, за смяна, а като имат шанс да носят отбора на гръб. Кой беше Гаджев, кой го знаеше?! Дойде, започна да играе главна роля и да поема отговорност и не е резерва. Така че титулярния състав си зависи от представянето на всеки един от тях... Както и да е, много се разписах..
Мисля, че е правилно да ги продадем. Видя се, че Мечо и Топчо като че ли са загубили много повече от класата си, отколкото един Йовов и не могат да се борят за титулярно място. Биха свършили работа в мачовете от А група, но май е по-добре да се даде шанс на по-младите момчета. Аз лично одобрявам тези 2 трансфера.