Време е Велизар да си ходи !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Време е Велизар да си ходи !
в bg добри тренери няма може би само илиян илиев е изключение
-
- Контакти:
Не се заблуждавайте,Илиян в момента е на върха на "той нищо няма,той с нищо не разполага,вие какво искате от него".В момента в който има КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ,тогава аз не се наемам да предвидя какво ще се случи.Нали от Велизар искаме "бой по врага" и евротурнири?Затова сме взискателни към Вили.
Колко псувни отнесе Кольо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама помним мачове с успехи,нали!
Колко псувни отнесе Кольо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама помним мачове с успехи,нали!
Темата е безсмислена!
- Sagittarius
Кольо падна от Беласица,но взе 3-тото място накрая.Факт.Факт е,че пак се надигат гнидите и пак ще обиждат Велизар,но не се учудвам.Някои са и винаги ще си останат мърши.Това не са моряци,а пе*али.Не е въпроса става или не става Велизар,а говорим за нормални етични норми на поведение.Ние сме за да подкрепяме отбора и треньора,не да ги псуваме за всеки провал дори и малък като тоя вчера.Пък то не е и провал,просто един загубен мач,или вий смятахте да имаме 30 поредни победи?Има кой да оцени работата на Велизар,да го уволни ако прецени,че парите отиват на вятъра,но каквото каза Велизар след мача беше 100% истина.Особено навън ако си бездушен не те чакат хубави мигове.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
smallmouse написа:Но,с този треньор мах 5-7 място в Първенството. Ч.море тази година направи много добра селекция и за да се постигнат желаните високи цели е необходимо и добър специалист. т.е. за добри играчи трябва добър треньор и обратно....Велизар колкото и да го мъчат, не става и това е.
Точно така,но според мен с Велизар 8-10 място.[/quote]
И кой предлагаш да дойде ?????????????????[/quote]
Тошко Марев[/quote]
Хаха.За да дойде една загуба и да го псуват и него като каруцари ли?Стегнете се вече.Нищо му няма на Велизар, не може така да се сменят треньорите.Ако го сменят нали ще му трябва време на новия да се "аклиматизира" в отбора.А пък и Т.Марев да дойде какво ще направи, нали пак същите играчи има на разположение.Велизар досега не е имал възможност да разполага с целия си набор от играчи.И това трябва да се има предвид.На мен също ми е неприятно, че загубихме, ама какво да направим...Има 28 кръга още...
Последна промяна от Mussolini на 08 авг 2010 17:10, променено общо 1 път.
- Sagittarius
Сакън да не идва ТОШКО МАРЕВ
.Тази икона,чистокръвен моряк,жива легенда ще бъде каляна и плюта от тумба хомоси изпаднали в криза на третата възраст
.Не знам закое място е Велизар,но определено и реално публиката ни не заслужава повече от едно отборче в зоните.Факт,боли,но е истина това.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Велизар има поставена цел от ръкодоството - да ни класира за евротурнирите, дали чрез купата или първенството няма значение, ако не успее сам ще си тръгне, ако успее ще остане, така че има много време, според мен ще се справи
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Велизар не го прави нарочно, в негов интерес е да ни класира за евротурнирите, това са пари...
Mourinio написа:Велизар има поставена цел от ръкодоството - да ни класира за евротурнирите, дали чрез купата или първенството няма значение, ако не успее сам ще си тръгне, ако успее ще остане, така че има много време, според мен ще се справи
Този филм вече го гледахме : "..отписваме Първенството и играем с резервите за да пазим титулярите за Купата,а после отпадаме за Купата и вече е късно да наваксаме в Първенството"....и после Велизар си тръгва сам,ама остава щото не го пускат

Последна промяна от Sole на 08 авг 2010 18:36, променено общо 1 път.
Стрелец, успокой малко топката-0 давам ти 1 семдица почивак- стига глупости, който ни бие да е плажен отбор(що за глупаво определение), а като бием да сме велики, титанични, безумно яки и т.н!
Айде слез малко на земята! На останалите ще кажа- пичове, това е положението... Може и по- зле да е... Знаете отношението ми към трибуквените, но каквото, такова.... Няма как всяка година да играем в ЕКТ...
Айде слез малко на земята! На останалите ще кажа- пичове, това е положението... Може и по- зле да е... Знаете отношението ми към трибуквените, но каквото, такова.... Няма как всяка година да играем в ЕКТ...