ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Re: ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Мнениеот veteran1972 » 08 авг 2010 15:02

kiko75 написа:
veteran1972 написа:До колкото знам , Гранден е собственост на Олимпик Марсилия , беше преотстъпен на Гренобъл от където дойде при нас , значи правата да го продават са на Французите а ние ако вземеме нещо ще е някакъв процент при бъдещ трансфер , според мен те си движат нещата а морето от кинти което се очаква едва ли ще потече към ЦСКА !?

това са пълни глупости никога не бил престъпван на гренобъл

Ами мисля че ние го взехме от Гренобъл , бях чел интервю на Христо Янев който е бил съотборник с него та той разказваше за качествата му а Янев именно в Гренобъл игра , но мчоже и да греша ;)
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 авг 2010 15:08

veteran1972 написа:
kiko75 написа:
veteran1972 написа:До колкото знам , Гранден е собственост на Олимпик Марсилия , беше преотстъпен на Гренобъл от където дойде при нас , значи правата да го продават са на Французите а ние ако вземеме нещо ще е някакъв процент при бъдещ трансфер , според мен те си движат нещата а морето от кинти което се очаква едва ли ще потече към ЦСКА !?

това са пълни глупости никога не бил престъпван на гренобъл

Ами мисля че ние го взехме от Гренобъл , бях чел интервю на Христо Янев който е бил съотборник с него та той разказваше за качествата му а Янев именно в Гренобъл игра , но мчоже и да греша ;)

Значи Гранден наистина игра като преотстъпен в Гренобъл, това беше още, когато беше собственост на Марсилия, след като изтече договора му с Марсилия, Гранден стана свободен агент, и след период на лутане между Динамо Букурещ и ЦСКА, подписа с нас, мисълта ми е, че в момента Елиот Гранден е 100 % наша собственост. ;)

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 08 авг 2010 15:09

Да де нещо такова , макар че то в България нищо няма на 100 процента сигурно
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2010 15:48

Гуу написа:
veteran1972 написа:
kiko75 написа:това са пълни глупости никога не бил престъпван на гренобъл

Значи Гранден наистина игра като преотстъпен в Гренобъл, това беше още, когато беше собственост на Марсилия, след като изтече договора му с Марсилия, Гранден стана свободен агент, и след период на лутане между Динамо Букурещ и ЦСКА, подписа с нас, мисълта ми е, че в момента Елиот Гранден е 100 % наша собственост. ;)

At the moment Grandin is in contract with Olympique de Marseille and will be bound with this contract till June 30, 2011.

http://www.allsportspeople.com/soccer/p ... ot_Grandin

Къде е грешката?
А това е кривата на цената на Гранден за последните 3 години

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2010 16:11

По интервюто в тОП СПОРТ съдя, че на Гранден му се играе в ЛЕ. Блекпул наистина са почти обречени в Премиершип. Следя горе-долу английското и да ви кажа те са най-зле откъм играчи и селекция. Тая вечер трямва да излезе нещо като инфо след мача с Черноморец и ще разберем повече неща
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2010 16:47

Кашчей написа:
Гуу написа:
veteran1972 написа:

At the moment Grandin is in contract with Olympique de Marseille and will be bound with this contract till June 30, 2011.

http://www.allsportspeople.com/soccer/p ... ot_Grandin

Къде е грешката?
А това е кривата на цената на Гранден за последните 3 години

Изображение

В тоя линк дето си го дал дори не се споменава ЦСКА. Сам си направи извода колко е актуален. Що се отнася до графиката, такава има почти всеки играч на тоя свят - възход и падение. Очевидно от тук натам за Гранден следва възход. Да не говорим, че цените в трансфермарк са условни и примерни. Не значи, че наистина на такива. Например национала на Антилите, който беше вариант за ЦСКА според същия сайт има цена от 400 хиляди евро. Как мислиш, дали е поне 4 пъти по-добър от Гранден?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2010 16:49

И пак цитат от "актуалния" сайт - His current worth in European Soccer Market is about €1,300,000 that is about £1,157,000 (UK Pounds).
Просто те съветвам да не гледаме разни измислени сайтове претендиращи да са статистически.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 авг 2010 16:52

Кашчей, само знам, че Гранден подписа с нас като свободен агент, в това съм убеден на 100 %, възможно е да си е разтрогнал договора по взаимно съгласие с Мрасилия, преди да подпише с нас... нямам представа, само знам, че в момента е изцяло наша собственост.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2010 17:07

vaskonti написа:И пак цитат от "актуалния" сайт - His current worth in European Soccer Market is about €1,300,000 that is about £1,157,000 (UK Pounds).
Просто те съветвам да не гледаме разни измислени сайтове претендиращи да са статистически.

На графиката си личи кога цената му е била такава.Цитираната сума е отпреди да подпише с ЦСКА, защото във визитката му такъв отбор липсва.. в този сайт.

Само се надявам, че няма да кажеш, че този сайт е на Батков и специално заради предстоящият трансфер е пуснал такава информация-за стремително падналата цена на Гранден.
Последна промяна от Кашчей на 08 авг 2010 17:12, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2010 17:10

Гуу написа:Кашчей, само знам, че Гранден подписа с нас като свободен агент, в това съм убеден на 100 %, възможно е да си е разтрогнал договора по взаимно съгласие с Мрасилия, преди да подпише с нас... нямам представа, само знам, че в момента е изцяло наша собственост.

Аз затова и попитах къде е грешката, защото има разминаване.Възможно е, да е било 2010-а година и да са сбъркали с 2011-а.Не им знам правилниците във Франция, но е възможно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”