Монологът на стадион “Пловдив”

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Монологът на стадион “Пловдив”

Мнениеот Blacksea13 » 30 яну 2009 16:06

hlucho написа:
Blacksea13 написа:http://www.vbox7.com/play:e5ed3bb4

Проектите са хубава работа, но не винаги стават факт!

Хубавото е,че не е само проект!През 2011 ще е и факт

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 30 яну 2009 16:08

fcb написа:според мен това е безсмислена статия-нищо относно защо е така стадиона днес не се споменава.Основният виновник стадиона скоро да падне е Спас Гърневски.Нека най после някой му потърси отговорност защо неговата администрация поради некадърност или не загуби всички документи за стадиона и по този начин го затри завинаги.Това е истината.и заа съжаление никога повече няма да има официални мачове там.

Хаха, Гърневски ли даде стадиона по НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ НАЧИН на Търев, та сега да вървят дела за него? Аз мисля, че един слуга на Дуган с наклонности към малолетни ромки го даде ;) За съжаление тоя некадърник ни се води кмет в момента...

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 30 яну 2009 16:09

Blacksea13 написа:
hlucho написа:

Когато стане факт вскички трябва да се радваме дано всички отбори в БГ имат модерни стадиони дано
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 30 яну 2009 16:10

Blacksea13 написа:
hlucho написа:

Може би ще има забавяне заради световната финансова криза, но това е нормално...грандове като Ливърпул, Ювентус и Валенсия замразиха временно ултра модерните си проекти за нови стадиони, но това не означава, че няма да се реализират тези мащабни проекти, ще има забавяне може би с 1-2 години ще видим, може пък и през 2011 наистина да е факт, но по-реалистично 2012 според мен
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 30 яну 2009 16:16

Стадион Пловдив ще се оправи реалистично около 2020-2025 година,а може и по-късно.Прекалено голям,прекалено скъп с некадърни управници в държавата,то малките кокетни стадиони не може да възтановим,та колосалния Пловдив ли!!!???

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 30 яну 2009 16:16

Jimmy8 написа:
veselinpd написа:По-малоумна статия не съм чел през живота си. Да не говорим пък колко неграмотно е написана, явно някакво лапе си играе на "направи си сайтче"

Едва ли има по-малоумен от тебе,така че не драскай ами отивай да си дишаш лепилото някъде!Такива като тебе само това ги вълнува.Нещастник.

Хаха да не би ти да си писал статията? Да не те засегнах нещо? Айде стига вече. Всеки в тая държава смята че е достатъчно способен, за да пише статии, дори и да е неграмотен, да коментира футбол, макар единствения му допир с тоя спорт да е ритане на поляната и гледане на мачове по ТВ-то, изобщо аман от "разбирачи". Не разбрах кво се засягаш само. Честно казано не мисля, че ти си писал статията, коментарите са ти достатъчно грамотни, тъй че се съмнявам. Относно темата за стад. Пловдив мога да ти кажа само, че живея близо до стадиона, често бягам на Гребната и всеки път когато го погледна сърцето ми се свива, защото знам, че скоро ще рухне ако не се направи нещо. Имам много повече инфо от келеша, написал малоумната статия, но не съм тръгнал да се правя на интересен. Нека оставим тая работа на хората, които наистина могат да я вършат.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 30 яну 2009 16:18

Имам инф-я от човек в ръководството,че ще е готов 2011.Дано и в Пловдив направят нещо подобно,за да имат самочувствие и отборите от Прованса,а не само софийските ”грандове”

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 30 яну 2009 16:21

Дано и в Пловдив ремонтират градския им стадион и националите да не играят само в София, в Бургас например не искат, защото им било на карък, но според мен е оправдание, там стадиона е много по-хубав от националния и за мачове с отбори от ранга на Малта стадионите във Варна, Пловдив и Бургас ще са доста по-пълни отколкото, когато играят с такива отбори на националния
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 30 яну 2009 16:23

Blacksea13 написа:Имам инф-я от човек в ръководството,че ще е готов 2011.Дано и в Пловдив направят нещо подобно,за да имат самочувствие и отборите от Прованса,а не само софийските ”грандове”

Дано да си прав и дано този красив стадион не е последният красив нов и модерен в БГ дано във всеки град всеки отбор да се гордее със стадион като този но май ще си остана с мечтите
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

fcb

Мнениеот fcb » 30 яну 2009 16:23

hypodil написа:
fcb написа:според мен това е безсмислена статия-нищо относно защо е така стадиона днес не се споменава.Основният виновник стадиона скоро да падне е Спас Гърневски.Нека най после някой му потърси отговорност защо неговата администрация поради некадърност или не загуби всички документи за стадиона и по този начин го затри завинаги.Това е истината.и заа съжаление никога повече няма да има официални мачове там.

Хаха, Гърневски ли даде стадиона по НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ НАЧИН на Търев, та сега да вървят дела за него? Аз мисля, че един слуга на Дуган с наклонности към малолетни ромки от Локо го даде ;) За съжаление тоя некадърник ни се води кмет в момента...

айде дай го ти на концесия без документи.АЙДЕ НАПИшИ КАКВО щЕ НАПРАВИш ТИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ АКО СИ КМЕТ И КАК щЕ ДАДЕш НЕщО НА КОНЦЕСИЯ БЕЗ ДОКУМЕНТ щЕ ВЪОБщЕ СЪщЕСТВУВА.щОТО СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО ОТВОРЕНИ АМА КОНСТРУКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НЕ ДАВАТЕ.СЛАВчО ПОНЕ ПРОБВА,НО СЕ ВИДЯ чЕ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ.

Върни се в “Локо Пловдив”