На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Мнениеот ros » 08 авг 2010 11:37

Абе приятелю, я питай Гонзо що не си дъжа ръцете в джобовете на иначе тузарския му костюм. Нали се сещаш, че си малко смешен в това си твъдение. А като правиш нарушение с колата, докато шофираш, всеки път ли катаджиите те глобяват ;)
И хипотетично да вкарваш четвъртия съдия в завера слещу Левски е все едно аз нагледно да ти докажа, че първия рефер най-видно си поряза ЦСКА. Е кой сега да е виновен за това?
Последна промяна от ros на 08 авг 2010 11:39, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 авг 2010 11:38

Вие пък изкарахте ,че нищо не е станало пфффф. Варно Гонзо показа среден пръст и беше наказан.До предния пост теб да ти се присмиват и да те обиждат 1000 човека хубаво ли ще ти е ? Преди време ако си спомняте Ето'о как искаше да напусне понеже го обиждаха .Това не е нормално,ама не се и изненадвам от публиката на Цска,която е предимно от наркоманчета....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2010 11:43

storm написа:Вие пък изкарахте ,че нищо не е станало пфффф. Варно Гонзо показа среден пръст и беше наказан.До предния пост теб да ти се присмиват и да те обиждат 1000 човека хубаво ли ще ти е ? Преди време ако си спомняте Ето'о как искаше да напусне понеже го обиждаха .Това не е нормално,ама не се и изненадвам от публиката на Цска,която е предимно от наркоманчета....

на никой не му е хубаво, ама като не му харесва да си седи в къщи.никога не го кара на сила...ЦСКА е домакин нормално да го обиждат.. ти какво искаш да ходиме да го целуваме от радост ли?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 11:46

storm написа:Вие пък изкарахте ,че нищо не е станало пфффф. Варно Гонзо показа среден пръст и беше наказан.До предния пост теб да ти се присмиват и да те обиждат 1000 човека хубаво ли ще ти е ? Преди време ако си спомняте Ето'о как искаше да напусне понеже го обиждаха .Това не е нормално,ама не се и изненадвам от публиката на Цска,която е предимно от наркоманчета....

Абе лъолъо,точно вие ли ми говорите за наркоманчета!!А билкарите от СЗ,които контролират сектор Б!!Точно вие по тая тема трябва да си мъчите и да не се обаждате-защото ставате смешни!!Единствения отбор,чийто основна фракция се занимава с разпространение на наркотици,да обвиняват другите е ................ :lol: :lol: :lol: :lol:Така,че по-леко с наркоманчетата!!
Последна промяна от cska_90 на 08 авг 2010 11:51, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
RollIt
Контакти:

Мнениеот RollIt » 08 авг 2010 11:47

Смешник, същите маймунски възгласи бяха и в сектор Б по адрес на наш играч. Не знам дали си бил на мача, но явно не си щом продължаваш с тази глупава дискусия ;)

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 08 авг 2010 11:52

:lol: :lol: :lol: :lol: Предполагам, че се шегуваш и не го мислиш наистина.... :lol: :lol: :lol:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 авг 2010 11:52

POPCORN написа:

на никой не му е хубаво, ама като не му харесва да си седи в къщи.никога не го кара на сила...ЦСКА е домакин нормално да го обиждат.. ти какво искаш да ходиме да го целуваме от радост ли?

Как ще е нормално да го обиждат бе вий в ред ли сте ? Теб ей ся ако те обидя и какво да ти кажа да си стойш и не влизаш във форума ли ? Разбирам навсякъде го има това и е нормално ,но не е нормално да го умаловажаваш по този начин. И трябва да се наказва .Ако сме обиждали и ние ,за което не съм сигурен нас също трябва.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 авг 2010 11:53

Рисковете на професията, като не е искал да го пусват, да е станал актьор в някой театър. Ти какво, мислиш, че в западна Европа не се пусва по противниковите футболисти и ръководители ? Частта за наркоманите е по-добре да я оставя без коментар.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 11:55

Аха значи ако псуваш бял-нормално,ако напсуваш някой черен-расизъм!!!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 08 авг 2010 11:56

нещо май не сванахте смисала на темата.Гонзо ще получи наказание каквото предлага правилника,но вие не.Въпросът е как на такъв мач се слага за 4ти съдияюноша на Цска и той нарушава правилника.Май нещо не са в час повечето.Който е виновен да си носи последствията и най-вече човека посмял да сложи за съдия червен съдия по рождение и дебютант в елита.Малко е смешно като се говори с лека ръка за расизма.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Левски”