А група 2 кръг Левски:Локо СФ (09.08.2010 21:00) Про Бг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ЛЕВСКИ-Локомотив софия

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 авг 2010 09:55

Предвид последните мачове между нашите отбори ще съм предоволен, ако вкараме един гол повече. :) Така и боли много, както личи вече цяла седмица по реакциите от Панчарево. :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 08 авг 2010 10:12

Captain Stottlemeyer написа:Предвид последните мачове между нашите отбори ще съм предоволен, ако вкараме един гол повече. :) Така и боли много, както личи вече цяла седмица по реакциите от Панчарево. :lol: :lol: :lol:

Ама , ако може да го вкараме гола след 5 метрова засада и игра с ръка - да ги гледам как ще вият после :lol:

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 08 авг 2010 10:16

Време е Левски да Прегази тоя Локомотив.Да ги накараме да се разплачат
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2010 10:23

kokic1986 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Предвид последните мачове между нашите отбори ще съм предоволен, ако вкараме един гол повече. :) Така и боли много, както личи вече цяла седмица по реакциите от Панчарево. :lol: :lol: :lol:

Ама , ако може да го вкараме гола след 5 метрова засада и игра с ръка - да ги гледам как ще вият после :lol:

е че вие почти винаги правите така бе.. ние сме свикнали вече..като види ,че се закучва мача ще ви даде една дузпа като с отбора от перник и айде :lol: :lol: 5 на 0 , вие се помислихте за Барселона...Това че един човек ви прави играта...Молете се да не се контузи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 08 авг 2010 10:30

Чорбарите, кога изпълзяхте пак от дупките? Айде марш!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 08 авг 2010 10:37

POPCORN написа:
kokic1986 написа:

е че вие почти винаги правите така бе.. ние сме свикнали вече..като види ,че се закучва мача ще ви даде една дузпа като с отбора от перник и айде :lol: :lol: 5 на 0 , вие се помислихте за Барселона...Това че един човек ви прави играта...Молете се да не се контузи!

И това го казваш с цялата си наглост , били свикнали вече :shock:
Ти връзка с главния мозък имаш ли или си най големия наглец ?
Явно ти е толкоз къса паметта или е най добре да гледаш Левски и да говориш глупости !
Гледай си смешния утрепан отбор с великите привърженици който на последната контрола викаха ОЩЕ,ОЩЕ , ОЩЕ , демек още голове да им вкарат на ЦСКА или след ваш гол колкото и рядко да се случва се пее едикво си за Левски !!!
Смешник !
Бягай за билети за довечера че може пред теб да свършат :)

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 08 авг 2010 10:38

Blue_Lion написа:Има тема за мача ни с китайците !

:!:
viewtopic.php?f=1&t=54379
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 08 авг 2010 10:38

rumen_dqvolaa написа:Мисля че им дойде и на тях времето да им направим пак влакче с много вагончета.Една победа с 5:0 мисля че ще им подхожда много

дано съдията пак не реши ма4а в полза на подуене.ако е 4естно нека си бият... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 08 авг 2010 10:38

POPCORN написа:
kokic1986 написа:

Не може ли без да се заяждаш ? Кой човек ни прави играта ? Без Дембеле мисля се вкараха още 2 гола на Калмар , както и на Дъндолк :| А и що се връзваш на мненията на хората ....... те може би искат Левски да бие с 5:0 , това не означава ,че ти трябва да им се присмееш и да им развалиш кефа от това в което вярват ... лично за мен това е доста гръмко изказване ( дадения резултат ) , но какво - не сме им вкарвали по 5 гола и преди ли ? Левски в момента е силен ....... нормално е да завиждате и да тровите след като вашия отбор има проблеми ( най - вече заради шефовете на отбора ви ). Според мен резултата ще е нещо от сорта на 2:0 / 1:0 / 2:1 / защо не и 3:0 и 3:1 ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 08 авг 2010 10:39

Обичам да вкарвам на ПФК Цска и Локо :)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Върни се в “Левски”