Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:
И на мен ми направи впечатление.Веднага след като съдията даде край на мача,Карвальо отиде при Жардел.Ами уважението,преди всичко.Преди години Жардел беше звезда,истинска звезда /не медийна,като...да не казвам като кои/,гледал съм го в много мачове по ТВ...Сега,друг е въпроса дали на тези години и на тези килограми трябва да играе...На мен лично ми стана кофти,щото взеха да го бъзикат...
desert_CSKA написа:Супер победа със красива игра и страхотна атмосфера по трибуните! Това сме ние. Нашите играят супер и се надявам да няма повече издънки,като тази във Севлиево,но са надявам момчетата да се реваншират,като вземат някое гостуване в София. Например на Цска
?
за6то то4но на ЦСКА бе? :Д
Thsmith написа:Първо честита победа - заслужихте си я напълно :0 Ако играете така ще влезете в топ 5...
А и да е жив и здрав Коко :0 да намира такива играчииначе зимата да ни го даде за партньор на Дембелето ;0 и да доведе още по добър
![]()
soilwork написа:Аре лека нощ момчетаПо леглата че стана 3 часа!
Thsmith написа:е не веднага де :0 до зимата да ви зарадватамън до тогава Коко ще намери нов "диамант" :0 и тогава ще ви го вземем чак : )
Parmalat написа:soilwork написа:Аре лека нощ момчетаПо леглата че стана 3 часа!
Пич като ти гледам аватара с тея нинжи се сещам,че ще гледам как е създаден най-смъртоносният боен стил Винг Чун от създателката си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта