Локо Пловдив оглави класирането,Карвальо ще засенчва Дембеле

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Локо Пловдив оглави класирането,Карвальо ще засенчва Дембеле

Мнениеот veseo » 08 авг 2010 01:03

FC_LEVSKI написа:Някой да е казал,че сме спрели да воюваме с Борат???Нищо подобно просто в момента по се набляга на подкрепата на отбора отколкото плюенето по мършата...Които са в час с нещата си знаят...

Тва което казах е цитат на ваш човек, колко е запознат самия той е друг въпрос ;) Но той точно тва каза - ся кво да воюваме, като направихме селекция и сме силни :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 01:04

FC_LEVSKI написа:

Някой да е казал,че сме спрели да воюваме с Борат???Нищо подобно просто в момента по се набляга на подкрепата на отбора отколкото плюенето по мършата...Които са в час с нещата си знаят...[/quote]

И кво? Ако недай си боже паднете от някой слаб отбор или вземете да не влезете в ЛЕ,кво правим тогава? Пак започваме да ходим 2000 наркомана на стадиона,които хвърлят камъни и псуват.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 01:05

track.and.field написа:, Вие на "poppers" ли сте, кво ? Почакайте още 2-3 кръга да поиграете с малко по-силен отбор, защото в момента Черно Море , без да се обиждат феновете им , не е много добър атестат за проверка на качевствата на футболистите Ви. Ако има постоянство ще дойдат и резултати. Не бива да изпадате в прибързана еуфория,както това важи и за феновете на Левски! Успех , защото винаги сте ми били по - симпатични от "Ботевъ".

Да виждаш някой да е в еуфория? То ще си проличи дали имаме отбор точно срещу вас,цска,литекс,локо сф и славия ;).

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 авг 2010 01:07

Днес мача ми беше доста интересен .Направи ми впечатление ,че можеше да ги биете с 5-0 ,но много пропускахте и то в ситуаций 4-ма на 3-ма например .Дано не ви изиграе лоша шега и да сте факор в първенството. ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 авг 2010 01:08

track.and.field написа:, Вие на "poppers" ли сте, кво ? Почакайте още 2-3 кръга да поиграете с малко по-силен отбор, защото в момента Черно Море , без да се обиждат феновете им , не е много добър атестат за проверка на качевствата на футболистите Ви. Ако има постоянство ще дойдат и резултати. Не бива да изпадате в прибързана еуфория,както това важи и за феновете на Левски! Успех , защото винаги сте ми били по - симпатични от "Ботевъ".

Няма да се обърна с епитета "говеда",както ти към нас с "буфери" /да не издребняваме/...Ти като какъв даваш съвети и от каква позиция в нашия форум :roll: Милиев,Дембеле,Минев,онзи папур Гонзо откъде дойдоха :?: Откъде "зареждате"всяка година бе,приятелю ? И вие сте ми по-симпатични от ЦСКА...затова успех в ЕКТ.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 01:09

Модератор ЛокоПД написа:

Няма да се обърна с епитета "говеда",както ти към нас с "буфери" /да не издребняваме/...Ти като какъв даваш съвети и от каква позиция в нашия форум :roll: Милиев,Дембеле,Минев,онзи папур Гонзо откъде дойдоха :?: Откъде "зареждате"всяка година бе,приятелю ? И вие сте ми по-симпатични от ЦСКА...затова успех в ЕКТ.

Имате късмет,че нашият мод не банва толкова ;).

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 08 авг 2010 01:09

Моля като не сте в час с агитката ни не ни коментирайте повече във ваще теми...Струва ми се почнахте да говорите на изуст и пишите неща които ги четете в ***...
Нека бъдем по-сериозни и "колегиални"...Левски винаги е имал СИЛНА подкрепа и каквото и да пишите и мислите не може да промените това!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 01:10

storm написа:Днес мача ми беше доста интересен .Направи ми впечатление ,че можеше да ги биете с 5-0 ,но много пропускахте и то в ситуаций 4-ма на 3-ма например .Дано не ви изиграе лоша шега и да сте факор в първенството. ;)

Те нашите накрая бяха разконцентрирани,но в един завързан мач съм сигурен,че няма да е така ;). Днес просто убихме рано интригата.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 01:12

FC_LEVSKI написа:Моля като не сте в час с агитката ни не ни коментирайте повече във ваще теми...Струва ми се почнахте да говорите на изуст и пишите неща които ги четете в ***...
Нека бъдем по-сериозни и "колегиални"...Левски винаги е имал СИЛНА подкрепа и каквото и да пишите и мислите не може да промените това!

Излагаш се. Нали ви гледам мачовете. Нали бях в София срещу вас,когато ни бихте 2:0. Та ние бяхме колкото вас. Гледах след това повторението и не се чухте ;). Сами си правете изводите. Сега имате здрава подкрепа,защото отборът върви,но какво ще стане ако запишете 2-3 слаби мача?

Потребителски аватар
azzaro
Контакти:

Мнениеот azzaro » 08 авг 2010 01:13

Еми Ще видите като доидете на лаута какво е !!! Сигурен сам,че срещу ЦСКА,Левски и Литекс ще направим много добри мачове,защото срещу силните отбори играем по добре!!!

Върни се в “Локо Пловдив”