Треньорът на Ч. Море призна: Публиката на Локо пд е №1 в БГ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
staria
Контакти:

Re: Треньорът на Ч. Море призна: Публиката на Локо пд е №1 в БГ

Мнениеот staria » 06 авг 2010 19:51

bulgaro написа:Не влизам в този форум, нито чета, нито пиша, знаете, тук не обичат "жълтитИ" :mrgreen:
Намесвам се, обаче, провокиран от култовото заглавие на темата (изказването на треньора на тича).
Като оставим настрана факта, че никъде той не казва "Публиката на Локо пд е №1 в БГ", и се дистанцираме от крайните становища по толкова относителния въпрос за "най-добра публика", за каквато претенции имат на цели четири стадиона :lol: , добре е да анализираме изказването по същество.

Не знам какви са привържениците във Варна, но такива изказвания, в които треньор "четка" публиката на бъдещия съперник, пък бил и негов юноша, в Пловдив никога не могат и няма да бъдат чути, просто, защото това е демонстрация на неуважение и пренебрежение към публиката на тима, чиито цветове треньорът защитава, и защото това най-вероятно би означавало незабавното му "награбване" и прогонване.

Пожелавам на привържениците от Варна толкова да израстнат, че един ден треньори на други отбори да унижават собствените си публики, посочвайки тях като "най-добрата" ;)

А защо си развалил хубавата традиция да не влизаш и пишеш тук? Няма ли форум на Сопот?

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Мнениеот loko_fc » 06 авг 2010 20:31

Няколко статии от последната година.

Ивелин Попов: "Много ми е приятно да победим на този стадион, пред най-добрата публика в България"
http://football.sportal.bg/news.php?news=235410

Мечечиев: И чужденците разбраха какво означава публиката на Локомотив
http://football.sportal.bg/news.php?new ... com_page=1

Здравко Лазаров: Публиката на Локомотив в момента е номер 1 в България
http://www.novsport.com/news86928_1024.html

Здравко Лазаров: Не съм виждал такава публика за 16 години кариера
http://www.focus-sport.net/?action=news ... 8764321383

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 07 авг 2010 23:29

Mourinio написа:
housestyle написа:Вярно е на Локо и на Левски са най-добрите публики

Ти пък къде се слагаш, вашата публика при първата загуба ще псува играчи, треньор и ръкодоство

Я пак помисли селтако...И преди 6-7 години съм го казвал и сега ще го кажа-в България има 2 агитки- тази на Левски и тази на Локо всички други са ми толкова противни,че няма на къде...Причини и факти няма да давам,не ми се занимава да се обяснявам на смешковци... :shock: :|
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 авг 2010 23:42

Все още сме много далеч от агитките на Левски и ЦСКА, както като численост, така и като зрелище.След тези две агитки вече можем да имаме претенции.Има още много да се работи.Все още има хора, които не знаят песните, и други пропуски виждам, но съм казал, че няма да ги коментирам тук, щото жълтите са крадци...плагиати!
Изображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 00:03

FC_LEVSKI написа:
Mourinio написа:
housestyle написа:Вярно е на Локо и на Левски са най-добрите публики

Ти пък къде се слагаш, вашата публика при първата загуба ще псува играчи, треньор и ръкодоство

Я пак помисли селтако...И преди 6-7 години съм го казвал и сега ще го кажа-в България има 2 агитки- тази на Левски и тази на Локо всички други са ми толкова противни,че няма на къде...Причини и факти няма да давам,не ми се занимава да се обяснявам на смешковци... :shock: :|

И какво като си го казал преди 6 години?Кой го е*е?Фактите са си факти - пролетта едва събирахте 500 човека.Когато фактите говорят, говедата не мълчат.Вие ако бяхте минали през годините по съдбата на Локо дали щеше днес въобще някой да ви ходи на мачовете?Сигурно Видима щеше да има повече.И обяснението е много просто.ЦСКА и Левски имат много фенове, но те не са родом от София.И просто комунизма ви направи Но1 и двата отбора и това е.Ама така е, както казваш, много сте гоУеми Левски и ЦСКА, че да се занимаваш с простосмъртни.Само да загубите няколко мача поред обаче и сте гола вода.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 авг 2010 01:13

Левски и ЦСКА се наричат грандове за нашите стандарти благодарение на тогавашната комунистическа власт!
Левски - отбор на милицията, а ЦСКА - на армията.Има ли повече какво да говорим?!
Още от край време "сини" и "червени" са се ползвали с протекцията на властта и са обирали най-добрите футболисти от всички отбори у нас.Ми много ясно, че като обереш каймака и имаш най-добрите футболисти, ще имаш и добър отбор, а като имаш добър отбор - имаш и успехи.Просто се получава един омагьосан кръг и нищо не може да се направи.
Докато така наречената "провинция", макар че не знам за какъв провинциализъм говорят шопите, когато става въпрос за градове като Пловдив, Варна ако щеш дори и Хисаря,след като София си е едно голямо село и там са събрани индивиди от кол и въже както се казва.Много ме боли, че с времето шопите са ни тъпчели, мачкали и грабели...още не можем да се отърсим от комплексите, които са ни насаждали с годините.Това си личи, когато "провинциални" отбори играят срещу двата т.нар. гранда.Вместо да излезнеш и да ги мачкаш тия шопи отборите излизат със страх срещу тях.Ама, как да ги мачкаш, като всеки мач излизат с 14 човека?!Ей няма да забравя дузпата за Левски на герена, когато съдията свирна нарушение на наш футболист за игра с глава в наказателното поле.А помните ли на "Лаута" когато едва не убиха Стоян на вратата за победния им гол?
Айде да спра дотук!За мен публиките на Левски и ЦСКА са изключително нагли и арогантни!
Не заслужават дори нормално човешко отношение!
Изображение

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Мнениеот el loco » 09 авг 2010 14:12

nik_bg1 написа:
Още като прочетох заглавието и разбрах...явно пак избиваме комплекси

Комплекси ? ? ? Ами ти какво правиш във форума на Локомотив ? Обикновено човек се занимава с битието на другите, когато неговия живот е скучен...очевидно при теб е така...Няма ли достатъчно теми свързани с предстоящия сезон в югоизточната В група ? ? ?

Може се запитваш защо няма такива изказвания за вашата публика...за която дори ме е срам , че написах дори една буква. Отговора всички го знаят .

Не цапайте форума на Локомотив с жалкото си присъствие, което само по себе си е комплекс по дефиниция, дори това че си прочел темата е комплекс...

САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 09 авг 2010 14:36

nik_bg1 написа:...Той призна, че срещу предстоящия съперник на тима му се играе изключително трудно. "Козът на "Локомотив“ е публиката. Този отбор има най-добрия комфорт в цяла България. Публиката им не ги освирква никога, дори когато губят с 0:5. Нито ще ги напсуват, нито ще им се ядосат. Това създава допълнително самочувствие“, добави специалистът...

Още като прочетох заглавието и разбрах...явно пак избиваме комплекси, :mrgreen:
Прочетох статията 2 пъти,няма такова твърдение :idea:
Аз лично съм виждал публиката да си ги освирква при загуба/два пъти/ с 0:5,и то когато e поелa към изхода,20 мин. преди да са свършили и двата мача. :oops:

А според мен ти не си бил и на двата мача, за които говориш. 8-) Което разбира се не ти пречи да се изказваш повече от "компетентно", във ваш стил. Знанието и незнанието, нали се сещаш 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 авг 2010 16:14

Ванко_Ултраса написа:Левски и ЦСКА се наричат грандове за нашите стандарти благодарение на тогавашната комунистическа власт!
Левски - отбор на милицията, а ЦСКА - на армията.Има ли повече какво да говорим?!
Още от край време "сини" и "червени" са се ползвали с протекцията на властта и са обирали най-добрите футболисти от всички отбори у нас.Ми много ясно, че като обереш каймака и имаш най-добрите футболисти, ще имаш и добър отбор, а като имаш добър отбор - имаш и успехи.Просто се получава един омагьосан кръг и нищо не може да се направи.
Докато така наречената "провинция", макар че не знам за какъв провинциализъм говорят шопите, когато става въпрос за градове като Пловдив, Варна ако щеш дори и Хисаря,след като София си е едно голямо село и там са събрани индивиди от кол и въже както се казва.Много ме боли, че с времето шопите са ни тъпчели, мачкали и грабели...още не можем да се отърсим от комплексите, които са ни насаждали с годините.Това си личи, когато "провинциални" отбори играят срещу двата т.нар. гранда.Вместо да излезнеш и да ги мачкаш тия шопи отборите излизат със страх срещу тях.Ама, как да ги мачкаш, като всеки мач излизат с 14 човека?!Ей няма да забравя дузпата за Левски на герена, когато съдията свирна нарушение на наш футболист за игра с глава в наказателното поле.А помните ли на "Лаута" когато едва не убиха Стоян на вратата за победния им гол?
Айде да спра дотук!За мен публиките на Левски и ЦСКА са изключително нагли и арогантни!
Не заслужават дори нормално човешко отношение!

Понеже си много "отворен" на тема "обиране на каймака" и,понеже,такива като тебе,дето се изказват неподготвени,най ги обичам,я ми разясни,когато Левски беше "отбор на милицията",т.е. Левски-Спартак,колко пловдивски играча имаше в отбора?Всъщност,колко играча,въобще от други отбори,имаше тогава в Левски?Очаквам с нетърпение да ме "осветлиш" по въпроса.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Локо Пловдив”