ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Мнениеот danko_sot » 07 авг 2010 21:21

Против съм да го продадат точно сега. Ако влезем в групите, в което имаме голям шанс, то вътре в мачовете от групата фаза ще ни трябват точно класни играчи като Гранден, които да могат да решат даден мач. Не искам да се представим като миналата година в групите. А и помислете миналата година за една победа в групите даваха доколкото помня към 200-300 хиляди евро. 3-4 поббеди са ти близо милион, а и феновете и шефовете и отборът- всички ще бъдат щастливи. Ако продължим по напред в турнира още пари ще влезнат в касата. След като отпаднем в Европа спокойно може да го продадат Гранден, в Б-я е друго, там би трябвало да се справим и без него. Но за Европа ни тряббват такива играчи. Надявам се все пак да остане
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 07 авг 2010 21:24

Проблемът на Гранден е ФИНАНСОВ.Той е един от малкото футболисти,които не играят ако не са им платили.Ето защо той не е в групата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2010 21:24

viroglav написа:
TristaNNN написа:При всички случаи сумата ще е 7 цифрена в евро ... Тук по - скоро въпроса може би трябва да е каква ще е първата цифра ... Аз си мисля , че няма да е 1 , но ще видим.

Май имаш информация от кухнята ...сподели де :? 2 000 000 или 3 000 000, защо не и 5 000 000 :mrgreen:

Ти не си ли фен на Динамо Подуене ? Какво те интересува трансферната политика на най - големия отбор в България ЦСКА ... Интересувай си се там за гея Гара Дембиле и връзката му с Урсула Петкова ... :lol:[/quote]

Е, интересно ми е - нали затова има форум - да обменяме информация, да се обогатяваме, да помъдрявяме, и да повишим футболната култура 8-)
Кажи сега де, за трансферната политика на големия клуб, стана ми интересно. :roll: За Гранден ... каква последно е цифрата пред 6-те нули :roll:

[offtopic]Дембеле не прилича на гей според мен :twisted: , напротив - изглежда мъжага. Показа го на вашите манекенки, които се мислят за такива ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2010 21:30

delqnski47 написа:Поправи ме ако греша, но последните футболисти които се продадоха в Германия бяха Рангелов ( Славия ) и Домовчийски ( Левски ) :roll: В братска Русия освен "другите" и вие май търгувате - че и старите заплати си искат продадените :oops:

И Бербатов в Байер,но не е нужно да е последен все пак....
А това със заплатите няма нищо общо с добрите трансфери,които прави ЦСКА!Все пак не е хубаво да се продават ключови футболисти,но няма как да задържиш насила играчите в тая джунгла![/quote]

няма как да задържиш насила играчите в тая джунгла - Затова бих ти стиснал ръката и ще те почерпя с толкова бира, колкото можеш да изпиеш Изображение

Темата за Бербо е друга Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 авг 2010 21:34

danko_sot написа:Против съм да го продадат точно сега. Ако влезем в групите, в което имаме голям шанс, то вътре в мачовете от групата фаза ще ни трябват точно класни играчи като Гранден, които да могат да решат даден мач. Не искам да се представим като миналата година в групите. А и помислете миналата година за една победа в групите даваха доколкото помня към 200-300 хиляди евро. 3-4 поббеди са ти близо милион, а и феновете и шефовете и отборът- всички ще бъдат щастливи. Ако продължим по напред в турнира още пари ще влезнат в касата. След като отпаднем в Европа спокойно може да го продадат Гранден, в Б-я е друго, там би трябвало да се справим и без него. Но за Европа ни тряббват такива играчи. Надявам се все пак да остане

Тука проблема е , че оферти за играчите ни идват много рядко ... Не става , когато на нас ни е кеф , тогава да ги продадем и за колкото си поискаме ние пари. Нямаме финансов ресурс да задържим , който и да е играч в ЦСКА при евентуална оферта от друг отбор към него. Иначе вече да бяхме продали Мигел и Саидходжа , ама няма кой да ги купи. Другият вариант е да им плащаме заплатата до края на договорите им без да играят , както е в момента с Платини и след това да си тръгват като свободни агенти.

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 07 авг 2010 21:42

delqnski47 написа:Кашчей,ти само си мислиш,че знаеш къде е бил ЦСКА,и къде ''Левски''!Малцина хора,живяли дълго време по времето на комунизма,са знаели много от това какво се е случвало в България по времето на Тодор Живков и им е трябвало бая да се поровят в миналото като ползват книги,архиви и пр.(пример...авторът на четирите тома ''Български Хроники'' Стефан Цанев!Специално четвърти том го е отдал на комунизма в България!В него са написани много неща,които обикновения българин,живял по онова време не знае,включително и ти Кашчей!Хубаво е всеки българин,който обича родината си,да вземе да ги прочете тези книги,вместо да седи по цял ден във форума и да се излага с глупави мнения)!Така че това какво знаеш е малко под въпрос!
А пък аз не съм ти забранил да кибичиш по цял ден във форума на ЦСКА!Просто,според мен,е най добре,да си подкрепяш отбора в този труден за него момент!Но това си е лично твой проблем!

+++1000!!!!
АБСОЛЮТНО ТОЧНО!!!НО СЪВЕТВАМ ДА СЕ ОБЪРНЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА 1-ВИ ТОМ,В НАЧАЛОТО!КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ,ИМА МНОГО ИСТИНИ!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 авг 2010 21:46

viroglav написа:,

Тука проблема е , че оферти за играчите ни идват много рядко ... Не става , когато на нас ни е кеф , тогава да ги продадем и за колкото си поискаме ние пари. Нямаме финансов ресурс да задържим , който и да е играч в ЦСКА при евентуална оферта от друг отбор към него. Иначе вече да бяхме продали Мигел и Саидходжа , ама няма кой да ги купи. Другият вариант е да им плащаме заплатата до края на договорите им без да играят , както е в момента с Платини и след това да си тръгват като свободни агенти.

При едно добро представяне в групите за ЛЕ, ако влезем де, да не мислиш, че няма да има оферти към Гранден и други наши играчи. Ще влезнат пари и от приходите от самите мачове, ако побеждаваме. Айде стига за кво го взехме тоя Гранден дейба мама му. Титаните са го взели на пазара за жълти стотинки и после да го продадат за повечко пари да изкарат някой лев. Така ли излиза?????? Аз дето ги защитавам най-много напоследък в сайта............ ;) :|
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 авг 2010 21:49

Е това ако стане ще е най голямата глупост !!!!
Гранден е единствения ни класен (ама наистина класен) играч и да го продадем точно преди групите за Лига Европа е най тъпото нещо на света.Обиграваш един отбор цяла подготовка,а после играеш със съвсем друг .Същото нещо стана зимата с Иванов и Стоянов !!! Няма как так да станем шампиони разберете го хора ,просто няма как !
ЦСКА е един голям пазар ,а така отбор не се прави !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 07 авг 2010 21:52

Футбола е БИЗНЕС - факт. За да имате селекция, трябва да продавате. Иначе на къде? И на нас по някое време ще ни се прииска вратарче,крило, и ще трябва да продаваме, иначе сме на загуба. А къде ще се продава е друг въпрос.

Според мен Гранден не е готов за толкова високо ниво на футбол. От ЦЕСЕКА до Висшата лига, не се минава за един ден.

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 07 авг 2010 21:55

Не се знае какво е заложено в договорът му.Може при добра оферта собствениците да нямат право да го спрат!И аз не искам точно сега да стане този трансфер,но...!Все пак мисля,че ще се справим и без него,макар,че е важен и добър играч.А колкото до трансферната сума,то мисля бяха казали,че е фиксирана минимално 1,5 милиона евро.
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”