07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Мнениеот Sole » 07 авг 2010 20:19

А на този З.Лазаров не му ли научиха най-сетне съдиите триковете :twisted: --всеки път когато е зад гърба на играч, се хвърля отпред пред краката му,като се закача умишлено в крака му и прави рибка с двоен винт. Поне 10 фала биха Локо след симулации на Лазаров :!:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 авг 2010 20:23

Лазаров коконата и той е на 2 мъжки фала от това да играе като бек от страх ,но уви.Почва мача до тъча с бутоните в глезена,пада втори го прегазва отгоре и го стъпква....ЖК за влизането,2 пъти да се повтори това упражнение и жалката балерина Лазаров щеше да се крие на левия бек от страх
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 авг 2010 21:06

Дани Димов беше днес единствения,който се бореше мъжки,спечели много топки,подаде добри пасове,но няма това влияние,което има Жоро Илиев или Миро Манолов.Иначе само той показа дух,смачка на няколко пъти прехваления Карвальо в центъра,но това не го правеха Домакинов и Сашко отзад,напротив даже,даваха му коридори.Адемар беше направо ужас,най-слабия на терена,загуби топки,които направиха и двата гола.Прибавете мишкуването на Дани Г и Марадончо,сянката която е Юрука....е,твърде много фактори.Влизането на Жоро Илиев ще промени всичко това,той е лидер,той е боец,той е повече от играч и е половин отбор.На пейката сега имаме само 20-21 годишни младоци и Жардел,който не е още във форма.Загубата е логична,но не и непредвидена.Загуба на Лаута не от тези,които са непредвидени,такава щеше да е загуба от Академик,Видима....но не и от Локо Пд.Няма формация на Черно Море печелила там,тогава за кви истории говорим?Да се надяваме водени от Жоро да поразим ЦСКА на Армията и това е.Велизар е мъжкар и аз го харесвам като треньор
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 авг 2010 21:27

Много неприятно впечтление ми правят обидите срещу фурия.Ще ви кажа че 1 год.му чета коментарите във варна спорт и обикновено познава за мачовете,които в последствие се оказват трагични.Единствената погрешна информация,която прочетах от него е за друг трансфер,вместо този на Жардел.Явно са го заблудили,на вас не са ли ви давали погрешна информация никога?Какви са тези обиди?Я се стегнете и се дръжте като мъже! Това да не е литературен форум,че всеки да е длъжен да владее изразните средства на професор по литература?Хората не обичат лошите пророци но времето е това,което показва кой е прав и кой не...
Относно мача ще кажа че защитата ни беше трагична и ще повторя мнението си/за което в темата за Ратников ме плюха/ че Велизар реди състава според личното си отношение.Защо игра Домакина,а не Танко който е с класи над него? По-горе някой беше написал, че е говорил с него вчера и е бил здрав.Това за мен е липса на здрава логика,точно както при мача с Каликра когато отпаднахме за купата след пропуските на изявените ,,дузпаджии,, Бачев и Домакинов.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 авг 2010 21:34

От Черно Море съм , но такива определения не приемам. Играчите на ЛОКО ПД бяха с класи над нашите и заслужаваха по-изразителна победа. Никаква идея на моряците в атака, а само безцелно ритане на топката. Тази игра на Тича върши някаква работа, но като гости е абсурно да разчиташ да вземем нащо завбъдеще. Адемар и Тиаго, бяха най слабите на терена. Направо се чудя защо не дават шанс на Ратников. Едва ли ще е по зле.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 авг 2010 21:39

Никой не казва,че Локо Пд не са заслужавали победата.Но и никой не може да ме убеди,че са класен отбор и нещо по-различно от определението "плажен",ако щеш-сапунен,както ги наричаше Мастиката.Техния футбол какъв беше я ми кажи?Нашите грешки,симулациите на Лазаров за фалове от които да центрира и кораво лежане второто полувреме както винаги.Да,залужаваха победата,и да,много слаб отбор са,какъвто бяха и миналия сезон,когато пак ни биха и това им беше една от двете или три най-много победи за цялата есен.Ще видите,че още в Сливен пак ще ги разкрият,както стана в Севлиево.Не мога да кажа на черното бяло,би ни плажен и сапунен отбор,но ни би не защото са добри много,биха ни защото играхме като мърши.Повтарям-не колкото те ни позволили,ако би бяхме заритали щяха да се крият като мишки и Карвальовци и Лазаровци,ние играхме путьовската и затова паднахме.Вярвам обаче,че ще си вземем поуки и това няма да се повтори занапред.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 авг 2010 21:41

krux написа:От Черно Море съм , но такива определения не приемам. Играчите на ЛОКО ПД бяха с класи над нашите и заслужаваха по-изразителна победа. Никаква идея на моряците в атака, а само безцелно ритане на топката. Тази игра на Тича върши някаква работа, но като гости е абсурно да разчиташ да вземем нащо завбъдеще. Адемар и Тиаго, бяха най слабите на терена. Направо се чудя защо не дават шанс на Ратников. Едва ли ще е по зле.

Защото на Велизар не му е симпатичен, затова.И аз много пъти съм се питал,но след този мач ми е ясно.Сигурен съм че Ратников,може да обърне подобен мач.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 авг 2010 21:46

За обръщане на мач не знам,но Ратника е класи над Адемар в амплоато на плеймейкър.И не да се налага бразилеца,който е най-добър като ляв халф,а да се пуска Ратника,ако толкова не харесва Ратника поне Владо Костадинов да пуска....

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 авг 2010 21:48

smallmouse написа:
krux написа:От Черно Море съм , но такива определения не приемам. Играчите на ЛОКО ПД бяха с класи над нашите и заслужаваха по-изразителна победа. Никаква идея на моряците в атака, а само безцелно ритане на топката. Тази игра на Тича върши някаква работа, но като гости е абсурно да разчиташ да вземем нащо завбъдеще. Адемар и Тиаго, бяха най слабите на терена. Направо се чудя защо не дават шанс на Ратников. Едва ли ще е по зле.

Защото на Велизар не му е симпатичен, затова.И аз много пъти съм се питал,но след този мач ми е ясно.Сигурен съм че Ратников,може да обърне подобен мач.

Сетих се защо.. не може да мята такива страхотни тъчове. А това е най-важното нали? След фаловете и ритането на топка напред безцелно...

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 07 авг 2010 21:48

И сега можем да се изядем, че им дадохме Електричката... и Кирчев до някъде. :X

Върни се в “Черно море”