Мнениеот POPCORN » 07 авг 2010 20:56
Кашчей написа:POPCORN написа:Делянски, какво ще си гледам аз не е твоя работа!Досега не съм казвал на никого да си гледа отбора и да не коментира друг отбор, защото това е едно от най-тъпите клишета в този форум.
Къде е бил "Левски" и къде ЦСКА знам много по-добре от теб, но не го натяквам във всеки спор.За Гранден.... мисля, че струва толкова, колкото дават за него, а не колкото искат.виждам, че новината е от Спортал, който въобще не е известен със слабостта си към ЦСКА, но никой от вас не си направи труда да подложи на съмнение тази новина.Ако беше от ДБ със сигурност щеше да е съмнителна.
ПП-Май един все пак реши, че ще е вярно, ако и в Гонг го напишат

новината е на блиц мойто момче.. първо се запознаей и после говори!
Пуканка,
delqnski47 написа:Ръководството на ЦСКА е пред продажба на своята френска звезда Елиот Гранден на отбора на Блекпул, който е част от английската Висша лига, научи Sportal.bg. Както е известно, тъмнокожият футболист отсъства от групата на армейците за утрешното домакинство на ЦСКА срещу Черноморец.
В момента вървят преговори между двата клуба, които са в напреднала фаза и се очаква Блекпул да прати официална оферта до ЦСКА в следващите няколко дни. Щом това се случи, Гранден ще замине веднага за Острова, където да премине медицински прегледи.
спортал.бг
Според мен е малко вероятно това да е истина,при положение,че Гранден го мъчи една контузия от известно време и не е в оптимална форма!Едва ли някой би искал да купува контузен играч!
Какви са Вашите мнения?
Я виж какво пише в маркираното с червено!Та откъде казваш е новината-Блиц или Спортал?
новината е от блиц, а спортал е копират от блиц... сега зацепи ли ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !