в очакване на поредната издънка на рафа...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
в очакване на поредната издънка на рафа...
като изключим,че най вероятно загубихме титлата вследствие на неадекватния треньор ,сега се задава нова простотия на испанеца. като гледам ще изпусне една от най-читавите си покупки- кийн. с постоянното си незачитане на този голям( според мен) нападател, просто го предлазполага към напускане.... докъде ще стигне глупостта му ????
Re: в очакване на поредната издънка на рафа...
Не съм фен на Ливърпул, но не мисля че Рафа Бенитес е лош треньор. Неговият проблем по-скоро е в трансферната политика. Недуразумения като Йоси Бенаюн, Андрей Воронин, че и Дирк Кайт, който за мен е едно от най-големите дървета, което се е подвизавало по европейските стадиони. Не може да очакваш, че с такива дървеняци ще станеш шампион в Англия. Сравнете ги само с нападението на Ман Юн. Руни, Тевес, Бербатов, Кристиано- какво може да направи Бенитес при това положение? Но не може да се отрече, че тия дървета той ги докара на Анфийлд, ако някой вземе да му дава малко акъл за трансферите може и да стане работата. Защото като се има предвид колко пъти излъга Челси в Шампионската лига и колко други отбори харзулна там няма как да го наречем лош треньор.
Не забравяйте, че в момента затова не може да подпише нов договор, защото тоя директор Пери му се бърка при трансферите. Той иска да направи отбора, както на Фъргюсън му се позволява. Да не говорим, че Рафа постигна много успехи на чело на Ливърпул за много по-кратко време отколкото сър Алекс... Така че не го винете. Той е тренера, който може да върне славата на отбора, не забравяйте толкова бързо какво стана в Истанбул... За такъв обрат не стига само Джерард - трябва и силен мениджър. 

ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
Ок. Не знам дали сте съгласни с мен, но специално в мача с Уигън титулярната единасеторка беше пълна с недуразумения - Бабел, Лукаш... Не видях причина при 1:0 да вадиш Торес и Джерард. Не видях причина да не е титуляр Шаби Алонсо. Изобщо тоя мач беше пълен с издънки, и те всичките бяха на Бенитес. Да не припомням какви играчи влизат като резерви в предишни мачове - Ел Жар, Н'Гог.
И недейте да го сравнявате с Фергюсън. Ман Ю не излиза във всеки мач с различен състав. Не е възможно един отбор да се сработи когато всеки мач играчите са различни.
И недейте да го сравнявате с Фергюсън. Ман Ю не излиза във всеки мач с различен състав. Не е възможно един отбор да се сработи когато всеки мач играчите са различни.
pepino_po написа:Ок. Не знам дали сте съгласни с мен, но специално в мача с Уигън титулярната единасеторка беше пълна с недуразумения - Бабел, Лукаш... Не видях причина при 1:0 да вадиш Торес и Джерард. Не видях причина да не е титуляр Шаби Алонсо. Изобщо тоя мач беше пълен с издънки, и те всичките бяха на Бенитес. Да не припомням какви играчи влизат като резерви в предишни мачове - Ел Жар, Н'Гог.
Джерард го извади при 1:1.. уигън току що бяха изравнили и това е голямата му простотия за мене..
... and You'll Never Wall Alone...
pepino_po написа: И недейте да го сравнявате с Фергюсън. Ман Ю не излиза във всеки мач с различен състав. Не е възможно един отбор да се сработи когато всеки мач играчите са различни.
че нека си излиза кой го спира,просто няма място за сравнение мужду Рафа и САФ,Ферги е с класи над него просто най-добрия за всички времена.
pepino_po написа:Ок. Не знам дали сте съгласни с мен, но специално в мача с Уигън титулярната единасеторка беше пълна с недуразумения - Бабел, Лукаш... Не видях причина при 1:0 да вадиш Торес и Джерард. Не видях причина да не е титуляр Шаби Алонсо. Изобщо тоя мач беше пълен с издънки, и те всичките бяха на Бенитес. Да не припомням какви играчи влизат като резерви в предишни мачове - Ел Жар, Н'Гог.
от части съм съгласенс теб, отбора беше подреден ужасно и на терена не бяха тези които заслужаваха но все пак си мисля че рафа е добър специалист и може да му се има доверие! необходими са ни 1-2 победи за самочувствие и може да потръгнат нещата!
-
- Контакти:
Не съм привърженик на Ливърпул , но мисля че ако не спечелят Премиершип през този сезон , то голяма вина за това ще има Рафаел Бенитес.Испанеца като че ли прекалява с постоянните ротации в отбора и това оказва влияние върху резултатите.Сега срещу Уигън запази играчи за мача срещу Челси и отново загубиха две точки , както и в мача срещу Евертън.Все пак до края има още доста мачове и нищо все още не е решено , но струва ми се предстоящия мач в неделя срещу Челси ще бъде показателен за шансовете на Ливърпул да спечели първенството.
Petar Simeonov написа:Не съм привърженик на Ливърпул , но мисля че ако не спечелят Премиершип през този сезон , то голяма вина за това ще има Рафаел Бенитес.Испанеца като че ли прекалява с постоянните ротации в отбора и това оказва влияние върху резултатите.Сега срещу Уигън запази играчи за мача срещу Челси и отново загубиха две точки , както и в мача срещу Евертън.Все пак до края има още доста мачове и нищо все още не е решено , но струва ми се предстоящия мач в неделя срещу Челси ще бъде показателен за шансовете на Ливърпул да спечели първенството.
Да де ама Премиършип не се състои от само от мачовете срещу Ман Ю, Челси и Арсенал. Няма логика да си пазиш играчите за следващият мач. Голяма работа ако биеш Челси, а преди това си направил равни с Уигън, Евъртън, Сток Сити и други отбори без амбиции. За да спечелиш Висшата лига отборът ти трябва да работи като машина и да правиш ротации само когато някой не е във форма или има наказание или контузия. Примера е пак Ман Ю (колкото и да не мога да ги понасям), защото те печелят шампионатите по един и същи начин. Единствено не се знае дали ще играе Скоулс или Карик. Всички останали са твърди титуляри.