Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Re: Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Мнениеот Levski_1914 forever » 07 авг 2010 16:14

soilwork написа:
storm написа:Ахаха ,то ако всичко си беше наред Сливен и Пирин нямаше да пищят за неспазени срокове и неплатени задължения :) .

П.С за Шеридън немога да кажа нищо ,понеже не съм го гледал,но дори и да е добър футболист като няма кой да му подава ....... ;)
Бе като го гледам вашият Гара с този хроничен проблем в краката...още малко ще му се порадвате.

Човече,аз като имам дюстабан,съм играл около 1 час мач,без да спирам(в смисъл търчал съм си),пък какво остава за професионалист?Тъпо ти е изказването! ;)
Просто опит за омаловажаване!
А колкото до синият ми колега beliveinyourself,пич левскар съм разбирам,че искаш да омаловажиш Шеридън и въобще ЦСКА,но до колкото виждам никой не те е провокирал,така,че спри се...Само се заяждате много сте зле! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 07 авг 2010 16:36

А, не. Просто Вироглав беше казал че едва ли не са Евро Гранд - иначе нямах цел да се заяждам. Ама да ми казвате тука, как тоя щял да тича да ни мачка с глава, и Дембеле бил дюстабан и щял едва ли не да пукне на терена - тъпо е.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 авг 2010 16:37

Ще_пръдна написа:Относно прозвището, явно си влюбен в черната маймуна Удожи и искаш нежни маски от него. :mrgreen:

Говори каквото си искаш, като си такъв жалък расист. :mrgreen: Колко зле трябва да си, за да си избереш такова прозвище като твоето?! :twisted:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 авг 2010 20:04

DmG написа:
believeinyourself написа:
Хан Крум написа:Добре е дошъл . Дано засужи цялото това чакане.

Едва ли :) Иначе едва ли щеше да дойде точно тук, в България.

мило не много умно рогато приятелче , което се заяжда :) Колко играч на лефски могат да са в първите 11 на Селтик ???? май двама т.е. ВСИЧКИ ДРУГИ СА НИВО РЕЗЕРВИТЕ НА СЕЛТИК !!! Да не забравяме , че нападател ви е РЕЗЕРВА В ПОЛСКОТО ПЪРВЕНСТВО :) е*и учи е*и учи , накрая ще спра да ви уча

Зурла,посвали малко бибетата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2010 20:56

believeinyourself написа:
soilwork написа:Да благодарим и на всички сини колеги във темата,които така искренно са се загрижили за финансовата политика на ЦСКА! :lol:

In the next pressconference, viroglav the dear forumer from gong.bg, officially said, that Sheridan should made a immediate impact and beat Levski without any help. He also say, that Euro grand CSKA Sofia will give Celtic 500 milion euro, for this super star

:lol: :lol: :lol:

Евала - има ли жена като оня исландеца...Гунарсон - ако да ... браво на вас - уцелили сте с трансфера 8-) 8-) 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 07 авг 2010 21:08

cska_90 написа:Ами радвайте се-няма лошо!!!
Първо бил играч на Селтик-е и!!Както каза колегата взехме играч и от Барса преди време и то с 2-3 мача за първия отбор(Франсиско Мартос) и какво стана-пълно разочарование!!Така,че това не е гаранция!!Второ като чуя Шотландия и тръпки ме побиват-няма по-дърварско първенство то там!!А и този не прави изключение-предполагам че здрв физически,играе много добре с глава, и е борбен-ама в техническо отношение е пълен дъевар!!!Абе типичен таран-в момента с такива вече никой не играе!!!Ако му се сложи грамотен защитник го пишете отписан!!Както и да е-дано да греша-аз лично ще радвам ако успее и ме опровергае,но............

Абе,момче!Ти освен да злобейш срещу СОБСТВЕНИЯ/според името,което си сложил/ отбор,можеш ли?Видяхте,че не ви минаха номерата с протестите и ,че нещата почват лека-полека да се подреждат, и започнахте да плюете по всичко и по всички!!!Ай ....!Не те ли е срам?Ти за ЦСКА ли си или какво?!?!Май това твое име е само за заблуда!И не казвай,че изказваш мнение-едно е мнение,друго злобно плюене!Като твоето!
Успех на Шеридън!Злобата и страхът на лефскарите е показателен!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 07 авг 2010 21:16

dimachko написа:запознат сьм с качествата на този футболист,найстина е добьр а и идва в тежьк период за вас,мисля че ще ви е от голяма полза....едиснтвено адаптацията може да се окаже проблем,но си мисля че това е много добьр трансфер...дано този сезон стане някакво чудо и защо не да помечтаем за един 1/16 финал в Лига Европа между Левски и Цска...ще е много интригуващо не мислите ли?

Така е,но бих предпочел да се видим на финала!!! :)
СОМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 авг 2010 22:40

rostiii написа:
Първо бил играч на Селтик-е и!!Както каза колегата взехме играч и от Барса преди време и то с 2-3 мача за първия отбор(Франсиско Мартос) и какво стана-пълно разочарование!!Така,че това не е гаранция!!Второ като чуя Шотландия и тръпки ме побиват-няма по-дърварско първенство то там!!А и този не прави изключение-предполагам че здрв физически,играе много добре с глава, и е борбен-ама в техническо отношение е пълен дъевар!!!Абе типичен таран-в момента с такива вече никой не играе!!!Ако му се сложи грамотен защитник го пишете отписан!!Както и да е-дано да греша-аз лично ще радвам ако успее и ме опровергае,но............

Абе,момче!Ти освен да злобейш срещу СОБСТВЕНИЯ/според името,което си сложил/ отбор,можеш ли?Видяхте,че не ви минаха номерата с протестите и ,че нещата почват лека-полека да се подреждат, и започнахте да плюете по всичко и по всички!!!Ай ....!Не те ли е срам?Ти за ЦСКА ли си или какво?!?!Май това твое име е само за заблуда!И не казвай,че изказваш мнение-едно е мнение,друго злобно плюене!Като твоето!
САМО ЦСКА!!!

Кое се оправя бе???Я гледай в неделя,колко публика ще има,като ви няма големите фенове- дето идвате само на мачовете срещу левски и ЛЕ!!
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 авг 2010 23:59

cska_90 написа:
rostiii написа:

САМО ЦСКА!!!

Кое се оправя бе???Я гледай в неделя,колко публика ще има,като ви няма големите фенове- дето идвате само на мачовете срещу левски и ЛЕ!!

ти верно си трагичен случай ....... КАК върви следването , докторе , намери ли пари за карта ?????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 08 авг 2010 10:07

Успех ! Дано се впише в състава и е нещо повече от ПОРЕДНИЯ анонимник...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Върни се в “ЦСКА”