Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Re: Перлата Гара Дембеле е слабост на Ги Ру

Мнениеот tzloko » 07 авг 2010 15:56

Все пак да не забравяме кои го ''направи'' футболист и кои го намери, казвам направи защото в Гърция Гара нямаше нищо общо с това което показва сега. Желая му само успех и дано скоро да го гледаме в някои голям европейски отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Ще_пръдна
Контакти:

Мнениеот Ще_пръдна » 07 авг 2010 15:58

Само да не се изколцати бързо в България ме е страх :(
Иначе е удоволствие е да го гледаш ........ GO GARA GO
Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 авг 2010 16:21

Аз не виждам по добър ц.нападател от Дембеле даже и за националния на Франция. :o

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 авг 2010 16:47

Thsmith написа:
soilwork написа:При положение че сините фенове се подиграват на визитките на Шеридън и Тибони.....тоя като му гледам статистиката 100 мача: 15 гола си е направо за топ 5 клубовете в Европа :mrgreen: :mrgreen:

пич сложи си ръка на сърцето и кажи безпристрастно... Найстина ли вярваш, че тирбони и шеридън ще зайграят по добре от това което показва Гара Дембеле до сега? :lol: И кога за последно видя нападател да показва такава игра в Бг?

Нищо лошо нямам срещу Гара:Просто напомня на пристигането му в Локо миналата кампания:пак бяха фанфари и изказвания:ненадминат,страшен,дай да го правим национал..сухата статистика в края на сезона беше 14 мача-5 гола. Погледнах във визитката му в нета: около 100 мача- 15 гола-за Левски му е писан един гол,общо не знам колко станаха вече.Това е:и се успокойте малко ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 авг 2010 16:50

soilwork написа:
Thsmith написа:
soilwork написа:При положение че сините фенове се подиграват на визитките на Шеридън и Тибони.....тоя като му гледам статистиката 100 мача: 15 гола си е направо за топ 5 клубовете в Европа :mrgreen: :mrgreen:

пич сложи си ръка на сърцето и кажи безпристрастно... Найстина ли вярваш, че тирбони и шеридън ще зайграят по добре от това което показва Гара Дембеле до сега? :lol: И кога за последно видя нападател да показва такава игра в Бг?

Нищо лошо нямам срещу Гара:Просто напомня на пристигането му в Локо миналата кампания:пак бяха фанфари и изказвания:ненадминат,страшен,дай да го правим национал..сухата статистика в края на сезона беше 14 мача-5 гола. Погледнах във визитката му в нета: около 100 мача- 15 гола-за Левски му е писан един гол,общо не знам колко станаха вече.Това е:и се успокойте малко ;)

ахахахха хахахахахах 5 мача има 6 гола но не е тва най - важното явно не си му гледал мачовете за Левски , освен може би този с твоя любим отбор , Гарата кърти мивки просто , най - добрия футболост в момента в Българското първенство и то от мн време насам , както и Рабех . но той се провали ацки много !

Офтопик:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 авг 2010 17:06

ахахахха хахахахахах 5 мача има 6 гола но не е тва най - важното явно не си му гледал мачовете за Левски , освен може би този с твоя любим отбор , Гарата кърти мивки просто , най - добрия футболост в момента в Българското първенство и то от мн време насам , както и Рабех . но той се провали ацки много
Не съм гледал мачовете срещу Дъндолк и Калмар-само от вашите коментари знам че е играл блестящо.Срещу ЦСКА-игра супер първото полувреме,второто беше гроги-не знам на умората ли се дължеше или хроничните проблеми с краката-помня че на три-четири пъти лежа и почива и искаше медицинска помощ.Сега като почнат мачовете в българската джунгла и балтиите особенно на чужд терен,както и тези в ЕКТ ще видим.Не виждам нищо смешно-давам ти статистиката от визитката му досега!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 авг 2010 17:09

Дембеле, ако влезем в групите, че ще си вдигне цената.После някои от типа на Вердер, Lion , FUlam , Рома , Виляреал биха го купили.Защо не и някои по голям...Трансфер в подобен клуб би бил страхотен.Но мен ме интересува друго...колко пари ще струва.Той като дойде от Локо P. беше няколко хиляди.Сега ще стане ли като Джеко от 500 000 до 30 000 000 Евро. Съмнявам се. Но поне се надявам да ни класира за групите ( там каквото стане) и после след края на сезона да го продадат ако трябва ама за поне 5-6 милиона и с тях да се направи добра селекция... не да потънат някъде.Ако се изиграят добре парите от евентуален трансфер на Дембеле може да си направим селекция не по - лоша от тази на Дебрецен миналия сезон, и да влезем пак в шампионската лига.Говоря за групите.

Потребителски аватар
lestat
Контакти:

Re: Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот lestat » 07 авг 2010 20:34

Да, Гарата прави впечатляващ старт в Левски,дано да продължава така.
Но не съм съгласен,че само той заслужава похвали.
Дани също играе много (изключвам дербито ,но той там излезе с контузия)
Жо е жесток също. Иса имаше много силно включване с Калмар ,и реши мача на практика.
Изобщо то трябва целия отбор да изредя май.
Мисълта ми е,че Гара колкото и да е добър,не би могъл да покаже своите качества
ако около него не са също много добри футболисти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 авг 2010 21:46

soilwork написа:
Thsmith написа:

В Локо аз колкото пъти попадах на техни мачове се беше на крилото, а не като нападател.. пък и локо изпадаха... те целия отбор сигурно са вкарали има няма 20 гола за целия пулосезон... колко да вкара той :0
Иначе аз говоря за него най вече като игра, а се абстрахирам от головете му... Страшно много тичане и преса по целия терен... гони всяка една топка... все качества който в бг не се срещат...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Архив”