Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Linkin_Park
Контакти:

Re: Перлата Гара Дембеле е слабост на Ги Ру

Мнениеот Linkin_Park » 07 авг 2010 15:21

До момента има 5 официални мача и 6 гола! Само на Калмар в Швеция не вкара ( по - точно не му признаха редовен гол)!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 07 авг 2010 15:21

Искам да остане поне два сезона при нас.........но ако продължава в същия дух Батков няма да издържи на офертите към него още зимата и ще го продаде и тогава трябва да направим масови протести!Аз съм на 28 години и такъв нападател не съм виждал в България(иска ми се да напиша и Европа,защото просто не се сещам с кой да го оприлича!).Искам да подчертая,че Гарра не ме е впечатлил с головете си,а с цялостното си поведение на терена.Има супер рефлекс и много бързи крака,точни пасове,пласиране и игра с глава(някое псевдо журналистче беше написало скоро,че Гарра е добър нападател,но му куцала играта с глава......интересно как го е разбрал това,след като Гарра не е имал дори 10 голови положения,които е трябвало да отиграе с глава и не ги е вкарал,аз се сещам само за 3-4 едното от които е гола срещу цаците(Швеция) и как може тоя да прецени от 3-4 положения,че му куца играта с глава?!?.Имам чувството,че ако го няма Дембеле,Левски няма да е същия,няма да е толкова успешно агресивен и ефективен в атака.В момента отбора прилича на машина и се надявам като влезем в групите на Лига Европа да има един-два гранда от европейския футбол,за да видим ние наистина ли сме силни или просто съперниците ни досега са били супер слаби(не визирам ЦСКА,защото те играха добре,но тактически ги надиграхме и ги излъгахме,ще видим на пролет какво ще стане на дербито).
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 авг 2010 15:25

soilwork написа:При положение че сините фенове се подиграват на визитките на Шеридън и Тибони.....тоя като му гледам статистиката 100 мача: 15 гола си е направо за топ 5 клубовете в Европа :mrgreen: :mrgreen:

пич сложи си ръка на сърцето и кажи безпристрастно... Найстина ли вярваш, че тирбони и шеридън ще зайграят по добре от това което показва Гара Дембеле до сега? :lol: И кога за последно видя нападател да показва такава игра в Бг?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 07 авг 2010 15:28

Thsmith написа:
soilwork написа:При положение че сините фенове се подиграват на визитките на Шеридън и Тибони.....тоя като му гледам статистиката 100 мача: 15 гола си е направо за топ 5 клубовете в Европа :mrgreen: :mrgreen:

пич сложи си ръка на сърцето и кажи безпристрастно... Найстина ли вярваш, че тирбони и шеридън ще зайграят по добре от това което показва Гара Дембеле до сега? :lol: И кога за последно видя нападател да показва такава игра в Бг?

Шеридън има качества 1,95 висок,но е бавничак......Дембеле е много по-добър от него и това ще го видите в следващите мачове :P
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 07 авг 2010 15:30

Колкото повече футболисти както Гара Дембеле в България, толкова по-добре за зрителите и феновете и ще повиши интереса към футбола ни, а клубовете могат да излязат на печалба.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 07 авг 2010 15:37

Мен лично футболист на Левски не ме е радвал така от Темиле в силните му години на "Герена".

За всички които са доволни от играта на Гара. Поздрав от мен с
http://www.youtube.com/watch?v=7Mn1WN5yeag

:) гара гара гол!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 авг 2010 15:43

Такъв нападател не е играл в Бг от много години и надали ще има скоро...Така че да му се радваме,докато е още при нас!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 07 авг 2010 15:47

Това е единственият футболист в България,заради когото си заслужава да отидеш на стадиона,а преди години във всеки един отбор е имало по трима четирима,дано скоро пак да е така!!!

Потребителски аватар
rglavchovski

Мнениеот rglavchovski » 07 авг 2010 15:49

Че перла, перла е. Ама снощи пред "Ликьор" с полусвалени дънки още две "перли" (черни) едвам го влачеха към таксито. Беше зверски пиян и крещеше, че иска в "Шугър"....Интересно ще да е днес да го видим как прави слалом между конусите на "Герена".....дано не се превръща в Рабех II.....

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 07 авг 2010 15:51

Няма как да се "подиграва ме" при положение,че още не сме ги видяли в игра за ЦСКА.Дано са качествени футболисти,защото от това печели целият БГ футбол.Относно Стейшъна-в момента прави чудеса за Левски и това е най-важно.Миналото му не ме интересува-дано го е загърбил и да продължава да ни радва.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

Image

Върни се в “Архив”