така, че.......положението съвсем не е трагично! УСПЕХ на Литекс, Левски и ЦСКА - при два отбора в групите си се връщаме там, където сме и тази година, според мен. Радващото е, че до след година, падат големите коефициенти на: Шотландия 10.250 /последните сезони са адски зле/; Чехия - 5.125; Швейцария 6.250; на Швеция 5.400, тази година на Румъния - 11.333, така че.............да стискаме палци за пробив тази година, пред шанса, че за сега сме с 3 отбора и далеч не сме приключили с точките

[/quote][/quote]
Каквото и да спорим догодина отборите ни губят своя личен клубен коефицент от големия пробив през 2005/2006 педставянето тази година влиза за догодина и пада това именно от 2005/2006! Примерно Левски като играха 1/4 финал на Уефа и още на другата година разполагаха с натрупания си коефицент за да са поставени в кв. за ШЛ

По твоята логика трябваше да чакат още година!

Иначе казано ако сега отпаднат от шведите което съм сигурен, че е невъзможно, но говря хиппотетично от 25,4 тази година догодина ще разполагат с коефицент 9,9 или някъде там около 10 който дето се вика няма да им стигне за никъде! Дуигите отбори ще са с още по-малък макар,че Цска при положение, че вече са в групите и там да вземат някоя точка и ще са с долу-горе същия - около 10

Литекс ако не направи изненадата срещу унгарците ще има не повече от 8

С тези коеф. няма да сме постаени може би още в 3 кв. кръг на ШЛ и Ле, а да не говорим за плейофите!

Опа не съм цитирал правилния пост исках да цитирам поста на tpordanov който казва, че догодина все още се гледал коефицента от 2005-2006 и едва ли не нашите отбори няма да загубят коефицент! За нац. коефицент не знам, но клубния пада драстично както обесних иска ни се още няколко години поне нашите отбори да са с коефицента който натрупаха тогава, но за съжаление тази е последната! Националния не е толкова важен общо взето всяка държава от 17-18 до 40 и кусур място има по 1 пр. в ШЛ и 3 в ЛЕ! Има лека разлика от кой кв.кръг е почнеш, но не е толкова от значение! По важен е клубния коеф., а него догодина нашите отбори го губят и ще бъдат поставени максимум до 3 кв. кръг в Европа, а за плейофите няма да сме поставени за разлика от тази година това е лошото в случая!