Съставът на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Съставът на ЦСКА
Определено Руи Мигел и Муши не са за ЦСКА. а това че някой измежду шеридън или италиянеца трябва да е резерва, мисля че няма да е така. до колкото помня Павката каза че иска да играе 4-4-2 с 2ма типични централни нападателя. Така било подхождало на ЦСКА.
skarab написа:"Ако пратят юношите" ? Вече започнаха да ги разпращат колега.![]()
"Академик (София) картотекира трима нови футболисти само ден преди мача си с Видима-Раковски от втория кръг на "А" група. Това са Петър Кюмюрджиев, Михаил Александров и Кристиан Велинов. Договорите им са за по една година, като Велинов е преотстъпен от ЦСКА."
В Академик е и друг юноша - Самир Аесс (доколкото помня).
Мен точно тва ми беше и въпроса. Сега ако някой каже кво става и с Зехоров. Към Манчев съм доста скептичен, не съм го гледал много, но ми се струва, че тва момче просто не е ЦСКА. Може би го държат още защото си мислят, че той е някаква алтернатива на Маркиньос, понеже играе на подобна позиция, но ми се струва, че се лъжат. Просто не съм видял нищо от него, нищо, когато е влизал като резерва. По въпроса за нападателите. ЦСКА дълго искаше Шеридън, в един момент притиснати от времето и това, че може би няма да могат да вземат в крайна сметка ирландеца решиха да се подсигурят и да вземат Тибони. След това обаче се оказа, че Шеридън се е навил и оп сега явно ще вземат и него. И така ЦСКА е с двама нападатели нови и скъпички, ама единият ще търка пейката и съм убеден, че никак няма да е доволен на наровете. И пак се създава излишно напрежение. Но както и да е. Искам да кажа нещо и за Платини. който го е гледал в Черноморец знае, че има страхотни качества. Скоро след като го взехме си говорих с един по-възрастен фен на Левски и той дълго ме убеждава, че Платини му напомнял на Гунди. Аз не съм гледал Гунди, но не знам защо се съгласих с него. Наистина има страхотни качества това момче, много жалко че така стана с него. Явно му липсва характер, по друг начин не мога да си го обясня, но пък в Черноморец си играеше повече от добре
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Roger_Federer написа:Според мен Мигел и Саидходжа ще си тръгнат през зимата,макар и да ми се иска това да стане по-рано,защото Мигел вече не го издържам.Дочев не разчита и на двамата,а вече привлякохме Тибони,който силно се надявам да е един силен нападател.Имам чувството,че ако вземем Шеридън доста ще спечелим.Млад е,а явно има талант.Дано подпише с ЦСКА.Митко Илиев според мен ще е при нас този сезон,но ще търка пейката,а и там му е мястото.Така и не го разбирам какъв играч е.Щеше ми се да вкара 1 гол поне преди да бъде закотвен на скамейката.Явно не е за ЦСКА,не е някакъв клоун като Руи Мигел,но май му идва в повече.С Тибони и Шеридън като централни нападатели и по крилата с едни много добри футболисти ЦСКА ще има страховита атака...нека все пак ги видим новите,но така се надявам.
Май жегата си казва думата

Не момчета лъжете се. Двамата и Тибони и Шеридън не съм ги гледал, но с посто око се вижда, че са високи снажни централни нападатели- тип таран. Как си представяте да играем с два тарана в нападение. И кой ще ги захранва с топки, освен крилата. Няма да стане, единият ще е на пейката, но поне ще има конкуренция между тях. Дано да няма проблеми с тази ситуация и излишно напрежение
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Не момчета лъжете се. Двамата и Тибони и Шеридън не съм ги гледал, но с посто око се вижда, че са високи снажни централни нападатели- тип таран. Как си представяте да играем с два тарана в нападение. И кой ще ги захранва с топки, освен крилата. Няма да стане, единият ще е на пейката, но поне ще има конкуренция между тях. Дано да няма проблеми с тази ситуация и излишно напрежение
Тибони-я го виж горкия колко мача и колко гола има последните години!!Шеридън -абе хора кой в съвременния футбол играе с такива тарани-да за дърварите от Шотландия не се и съмнявам-ама другъде???

За тоя португалска пеперуда Мигел един здрав шут отзад.
И повече да не помисля за ЦСКА.
И повече да не помисля за ЦСКА.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- Udoji90
- Контакти:
Видях, че няколко души питаха за Зехиров - той е контузен сега, затова не попада в групата на ЦСКА за мачовете, но не знам дали няма да го преотстъпят, след като се оправи, при положение, че има доста сериозна конкуренция сега и трудно би могъл да се наложи. Мислех, че и Томи Костадинов и Дечев ще бъдат преостъпени, но след добрите им игри май и Дочев е впечатлен и вероятно ще ги запази. При това положение най-логично е да бъде преотстъпен Манчев - не попада в групата, макар да не е контузен, въпреки че уж може да бъде резерва на Маркиньос (тук възниква и въпросът за нуждата от още 1 плеймейкър, тъй като в отсъствието на Маркиньос при контузия или наказание, ще се наложи или да се правят размествания, или да играем с двама нападатели). На позицията на опорен халф пък Манчев е едва 5-ти избор, а може би дори 6-ти, тъй като Маркиньос също може да играе там, така че май това момче от Ботев няма да получи много шансове. Очаквам и двама от петимата нападатели да бъдат преотстъпени също - най-вероятно Муши и Мигел, макар че лично аз харесвам Муши доста. Жалко и за Платини - изненадан съм, че Дочев не го хареса, но ми се струва, че много лошо се работеше с него след идването му от Черноморец.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Roger_Federer
- Контакти:
Udoji90 написа:Видях, че няколко души питаха за Зехиров - той е контузен сега, затова не попада в групата на ЦСКА за мачовете, но не знам дали няма да го преотстъпят, след като се оправи, при положение, че има доста сериозна конкуренция сега и трудно би могъл да се наложи. Мислех, че и Томи Костадинов и Дечев ще бъдат преостъпени, но след добрите им игри май и Дочев е впечатлен и вероятно ще ги запази. При това положение най-логично е да бъде преотстъпен Манчев - не попада в групата, макар да не е контузен, въпреки че уж може да бъде резерва на Маркиньос (тук възниква и въпросът за нуждата от още 1 плеймейкър, тъй като в отсъствието на Маркиньос при контузия или наказание, ще се наложи или да се правят размествания, или да играем с двама нападатели). На позицията на опорен халф пък Манчев е едва 5-ти избор, а може би дори 6-ти, тъй като Маркиньос също може да играе там, така че май това момче от Ботев няма да получи много шансове. Очаквам и двама от петимата нападатели да бъдат преотстъпени също - най-вероятно Муши и Мигел, макар че лично аз харесвам Муши доста. Жалко и за Платини - изненадан съм, че Дочев не го хареса, но ми се струва, че много лошо се работеше с него след идването му от Черноморец.
Като прочетох това,което си написал и се сетих.Абе утре според вас,кой ще играе зад надаталя,тоест кой ще играе вместо Маркиньос,който е наказан?
Roger_Federer написа:Udoji90 написа:Видях, че няколко души питаха за Зехиров - той е контузен сега, затова не попада в групата на ЦСКА за мачовете, но не знам дали няма да го преотстъпят, след като се оправи, при положение, че има доста сериозна конкуренция сега и трудно би могъл да се наложи. Мислех, че и Томи Костадинов и Дечев ще бъдат преостъпени, но след добрите им игри май и Дочев е впечатлен и вероятно ще ги запази. При това положение най-логично е да бъде преотстъпен Манчев - не попада в групата, макар да не е контузен, въпреки че уж може да бъде резерва на Маркиньос (тук възниква и въпросът за нуждата от още 1 плеймейкър, тъй като в отсъствието на Маркиньос при контузия или наказание, ще се наложи или да се правят размествания, или да играем с двама нападатели). На позицията на опорен халф пък Манчев е едва 5-ти избор, а може би дори 6-ти, тъй като Маркиньос също може да играе там, така че май това момче от Ботев няма да получи много шансове. Очаквам и двама от петимата нападатели да бъдат преотстъпени също - най-вероятно Муши и Мигел, макар че лично аз харесвам Муши доста. Жалко и за Платини - изненадан съм, че Дочев не го хареса, но ми се струва, че много лошо се работеше с него след идването му от Черноморец.
Като прочетох това,което си написал и се сетих.Абе утре според вас,кой ще играе зад надаталя,тоест кой ще играе вместо Маркиньос,който е наказан?
Ако приемем, че Илиев ще е нападателят, зад него ще е Гранден, който до сега беше по крилата и Галчев до него. А по крилата ще са Трифонов и Делев/Тонев. Добави и Тошко и за мен това ще е съставът пред защитата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
А пък в защита очаквам двамата италианци в центъра, Стоянов в ляво и Виданов в дясно.
[center]I'll be the savior of you all