ЦСКА-ТНС 19.08.2010
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-ТНС 19.08.2010
Аз се надявах да изтеглим късата клечка. Да си заслужим мястото в ЛЕ. Тези наши сополанковци незнаят какво е труд, незаят какво е ЦСКА!
YA GUNNERS YA
- mistreated
- Контакти:
crap написа:Аз се надявах да изтеглим късата клечка. Да си заслужим мястото в ЛЕ. Тези наши сополанковци незнаят какво е труд, незаят какво е ЦСКА!
Ще ме извиняваш, ама на мен писна все да теглим късата клечка, а други отбори да трупат коефициент срещу слаби отбори. Нека тази година да се възползваме от шанса си и да натрупаме малко точки, пък догодина нека се падат къси клечки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
mistreated написа:Ще ме извиняваш, ама на мен писна все да теглим късата клечка, а други отбори да трупат коефициент срещу слаби отбори. Нека тази година да се възползваме от шанса си и да натрупаме малко точки, пък догодина нека се падат къси клечки.
+1
И на мен ми дойде вече в повече да ни се падат все най-тежките възможни съперници: Ливърпул, Леверкузен, Бешикташ, Тулуза, Динамо М. Крайно време е и ние да влезем лесно в някой турнир - с какво сме заслужили все тежки отбори???
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:mistreated написа:Ще ме извиняваш, ама на мен писна все да теглим късата клечка, а други отбори да трупат коефициент срещу слаби отбори. Нека тази година да се възползваме от шанса си и да натрупаме малко точки, пък догодина нека се падат къси клечки.
+1
И на мен ми дойде вече в повече да ни се падат все най-тежките възможни съперници: Ливърпул, Леверкузен, Бешикташ, Тулуза, Динамо М. Крайно време е и ние да влезем лесно в някой турнир - с какво сме заслужили все тежки отбори???
Ами при добрите идват добри отбори, при слабите слаби и пак.. :D Както и да е това беше бъзик! Предстоят два мача, които можем да вземем лесно сами ако играчите играят без подценяване на противника!!!! Стягат се наще и влизат с гръм и трясък групите!
- Ricardo_Kaka
- Контакти:
самурай написа:айде успех на уелсите срещу турците цдна
Пич, зле си, много си зле... иди на преглед, сериозно ти говоря..
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...
Поне тук знам, че модераторите си вършат работата. Дано да му е за последно да пише тук
- tosheto1912
- Контакти:
Успех момчета ще играете в Рексъм на реванша градът хубав дано има и хора от България да пийнем по някоя бира из пъбовете още веднъж Ви желая успех!!!
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
КАК НЕ МОЖА ДА СЕ ПАДНЕ НЯКОЙ ПО СЛАБ ОТБОР,В ПРЕДНИЯ..ДОКТОРИ,ЗЪБОЛЕКАРИ,А В ТОЯ...СЕРВИТЬОРИ И СКИОРИ,ДОРИ ИМА ДВАМА,КОИТО ДОЯТ ПРАСЕТАТА НА СТРАНАТА

никмена написа:КАК НЕ МОЖА ДА СЕ ПАДНЕ НЯКОЙ ПО СЛАБ ОТБОР,В ПРЕДНИЯ..ДОКТОРИ,ЗЪБОЛЕКАРИ,А В ТОЯ...СЕРВИТЬОРИ И СКИОРИ,ДОРИ ИМА ДВАМА,КОИТО ДОЯТ ПРАСЕТАТА НА СТРАНАТА![]()
![]()
ха ха ха,много точно,браво пич

зъболекар написа:никмена написа:КАК НЕ МОЖА ДА СЕ ПАДНЕ НЯКОЙ ПО СЛАБ ОТБОР,В ПРЕДНИЯ..ДОКТОРИ,ЗЪБОЛЕКАРИ,А В ТОЯ...СЕРВИТЬОРИ И СКИОРИ,ДОРИ ИМА ДВАМА,КОИТО ДОЯТ ПРАСЕТАТА НА СТРАНАТА![]()
![]()
ха ха ха,много точно,браво пич![]()
![]()
ти нещо не си нормален. правиш си 2-3 регистрации и си водиш диалози сам със себе си. даже и се кефиш на другата си личност какво умотворение е измъдрила....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]