dimachko написа:danko_sot написа:dimachko написа:запознат сьм с качествата на този футболист,найстина е добьр а и идва в тежьк период за вас,мисля че ще ви е от голяма полза....едиснтвено адаптацията може да се окаже проблем,но си мисля че това е много добьр трансфер...дано този сезон стане някакво чудо и защо не да помечтаем за един 1/16 финал в Лига Европа между Левски и Цска...ще е много интригуващо не мислите ли?
Да се надяваме да стане такъв един мач на 1/16 финала, а след това на 1/8 финалите защо не една среща ЦСКА-Литекс

защо не !

все пак ако не мечтаем и искаме няма как да стане това
ако не стане някаква издьнка...очаквам Левски и Цска в групите след този жребий стискам палци и за Литекс
ЦСКА и Левски за първи път са фаворити на едно такова ниво за мач за влизане в групите срещу отборите с които играят, но това може да се окаже и нож с две остриета. Всички смятат, че Аик са много слаб отбор, щом са предпоследни в класирането, а Калмар били доста по напред. Само, че Аик е отбор с традиции в Швеция, също като ИФК Гьотеборг, а тези Калмар аз поне сега за първи път се запознах с тях. Освен това в един от последните си мачове Аик е обърнал Калмар с 3:0. Аик може би ще искат да спасят сезона си с тези мачове с Левски, а и все пак миналата година са били шампион на Швеция. Има и още нещо интересно което чух за тях. Треньор в момента им е помощник-треньорът на Рафаел Бенитес от сезона, когато Ливърпул взеха КЕШ, мисля, че Милър се казваше. Според мен Левски ги чакат тежки мачове и ако подценят срещите може и да отпаднат. На ЦСКА се падна по-слаб отбор, но ако червените не подобрят играта си до тези срещи с ТНС и там са възможни нееприятни изненади. Все пак тук не говорим за аматьори, а за професионалисти. Каквото и да си говорим това е британски отбор, шампион на страната си. От там са излезнали такива играчи като Райън Гигс, Крейг Белъми, Гари Спийд и Гарет Бейл. Просто нашите клубни отбори са на доста ниско ниво и не могат да си позволят да подценят никой. И това се видя на мача на ЦСКА с Клифтънвил, където ако не беше Томи Костадинов и червения картон на ирландците мача си отиваше на победа за Клифтънвил
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]