Гуу написа:cska_90 написа:Бе незнам откъде ви е този ентусиазъм само!!Като му гледам визитката нещо не ми се вижда да е кой знае какво!!Дано греша-все пак е и млад-ама се съмнявам!!
Та той е на 21 години, каква визитка да има, до вчера е играл за юношестките формации. Шеридън е от играчите тип талант, ирландец, който е привлечен в Селтик (ако нямаше талант, какво щеше прави в Селтик), който след като е навършил 17-18 години е намерил място първо в Селтик, а после е бил пращан да се обиграва, както ние правим с всички млади футболисти. Пак ще повторя, че Шеридън е само на 21 години (тоест набор на Делев и Тонев), който е национал на страната си - Иралндия, която е една футболна страна. Незнам какво ще направи с екипа на ЦСКА, само знам, че това е пътят, и че занапред трябва да се насочваме само към такива чуждестранни попълнения, а не към трудноподвижни дядки като Панку например.
Тука съм съгласен-добре да бяхме взели него+Томи+още един двама!!Ама добре тоя Тибони да речем за какво ние или този Акуаро,които още първия мач паднахем заради него!!Грило-абе тоя идва от ТРЕТА дивизия-а на тоя пост имаме Стоянов и Трифонов-най-добрия ни пост-а взимаме някакъв анонимник!!Няма логика-в същото време отдясно Минев няма конкуренция!!Това далновидна селекция ли е с оглед на нужните или каквото има на пазара дай да се взема-без да се гледа дали ни трябва или не!!!Виж Левски-колкото и да ми е неприятно-взеха си 4ма играчи-точно там където им трябваха-заиграха си-единия прави фурор,другите също от това което виждам са класни момчета!!